Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 875
  • 738
  •   2
Отговори
# 120
Честит празник, Цвети! Да си здрава и щастлива!   bouquet party023

# 121
честит рожден ден, цвети! и успех с новото начало!

като сме на темата за новите начала, аз пък днес реших да започна диетата, която отлагам вече месец. та, стискайте палци да не се откажа пак! целта е до нова година да съм -18 кг. това е план максимум, разбира се. и на по-малко ще съм доволна, важното е само да не се откажа. Sunglasses

# 122
  • София близо до Витоша
Благодаря ви за отговора!

Днес съм рожденничка, пожелала съм си ново начало в живота ми, здраве и успехи!
Почерпете се за мое здраве и хубав и успешен ден от мен Two Hearts

Честит рожден ден!
Бъди здрава и винаги имай слънце в очите, вятър в косите и доброта в сърцето!
Весел празник! smile3510

Пусни соларна карта- за новата слънчева година.
Трудно ми е това качване на картите. Cry 7 септ 1983 23,03 часа

# 123
# 124
Успях само като линк да ти пусна солара, не можах с картинка. Sad
Тази година ще имаш късмет, слънце съвпад юпитер, при това в осми соларен дом и пети натален, можеш да получиш финансови облаги,  може и да се радваш на любов или бебе. Simple Smile Сатурн в десети дом, съвпад с юпитер натален - може да те повишат на работа, при всички положения ще имаш благоразположение на шефове. плутон на асцендента дава трансформации - след това, което изброих, сччитам,  че ще са положителни. Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 13:32 от Miss Angel

# 125
Здравейте,

искам да си направя личен хороскоп и се надявам на препоръка за някои от следните астролози:
Силва Дончева - http://silvadoncheva.com/
Оксана Хорват - http://www.oksana.bg/index.html
Мира Кунева - http://www.mira-kuneva.com/

Моля, ако някой има впечатления да сподели. Благодаря предварително Simple Smile

# 126
  • в 1001-та нощ
честит рожден ден, цвети! и успех с новото начало!

като сме на темата за новите начала, аз пък днес реших да започна диетата, която отлагам вече месец. та, стискайте палци да не се откажа пак! целта е до нова година да съм -18 кг. това е план максимум, разбира се. и на по-малко ще съм доволна, важното е само да не се откажа. Sunglasses

Да не забравиш да се възползваш от новолунието в Дева. За приятелки преснимах страничките - ще ти ги метна Simple Smile

# 127
  • София близо до Витоша
Успях само като линк да ти пусна солара, не можах с картинка. Sad
Тази година ще имаш късмет, слънце съвпад юпитер, при това в осми соларен дом и пети натален, можеш да получиш финансови облаги,  може и да се радваш на любов или бебе. Simple Smile Сатурн в десети дом, съвпад с юпитер натален - може да те повишат на работа, при всички положения ще имаш благоразположение на шефове. плутон на асцендента дава трансформации - след това, което изброих, сччитам,  че ще са положителни. Simple Smile

Благодаря ВИ  bouquet  bouquet  bouquet Дай Боже

# 128
Честито, Цвети! Много здраве и вътрешен мир, успешна година и сбъдване на желанията  Hug   bouquet

# 129
take a smile  Blush кои страшни аспекти те притесняват толкова много?
Благодаря ти много , a.l.e.n.a, аз писах преди около месец на личната ми астроложка и чакам отговор.  Hug
Ако ми се наложи допълнително, ще си позволя да се възползвам от отзивчивостта ти, и ще те попитам на лични  Hug Blush
 tsvetelina83 , честит Рожден ден! Много радости и благополучие ти желая!   bouquet И аз съм септемврийска дева Wink
vel4o от посочените мога да ти препоръчам Силва Дончева.(имам индиректен опит с нея)

# 130
  • в 1001-та нощ
Не вярвам да е толкова страшно, колкото изглежда Simple Smile

Аз наскоро разглеждах събитията, когато Уран ми е минал през асцендента, имала съм марсов възврат и Венера пак е била ретроградан в Лъв Simple Smile

Всъщност - влязох да споделя, че ZET-ът, който изтеглих от тук - пак няма дирекции и прогресии. Елч - ти отваряш ли такива? Да не би нещо при инсталацията да ми убягва?

Обаче инсталирах усешно (надявам се) Солар файър  Heart Eyes Поразцъках я - да я усетя. Направих си вече двукръгови карти Simple Smile

И двете програми имат своите силни и слаби страни, за някои неща ЗЕТ изглежда по-удобен, за други Solar Fire - за сега мисля да ползвам и двете Simple Smile

# 131
Аленка, само се чудя от къде от картата ти идва тази любов към технологиите? Simple Smile

# 132
Аленка, какво се случва когато Уран минава през Асц?  newsm78

Той сега е в Овен, някой знае ли кога предстои да влезе в Близнаци?

Аз се чудя дали да планирам място за рождения ден според Солара ... но ще е хубаво да е по-навреме. Вие какво ще кажете?  Blush

# 133
Влизам да предложа програма за примарни дирекции. Много търсих как да ги изчислявам и открих, че не мога, много ми е сложно. А си навих на пръста да проверя и там, че по новия солар ме чакат едни хубавини в комплект със символичните дирекции. Соларен първи ми е на К8 натален и ще  ми бутне Нептунчо там, Уран соларен квадратира У8 в натала и се намира на к12 ... и все такива.

Та ето програмата, сега я разучавам и много интересни неща се вижда в тия примарни истории.
http://sourceforge.net/projects/pdexplorer/files/

# 134
Здравейте,искам да ви попитам нещо относно ретроградната Венера,която свърши.Според това,което съм чела в този период не е добре да се започва връзка или да се сключва брак,но ако човек от миналото ни се върне/някой бивш/ и подновим връзката си,това зачита ли се като започване на връзка,при положение,че човекът не е ново запознанство?

Общи условия

Активация на акаунт