Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 730
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Абе аз не сънувах баба си, ама пак същата работа някакси се събудих с едно позивно странно усещане  Embarassed аз сънувах че един младеж е организарал специална игра (лов на съкровища) за да ми се обясни в любов на финала  Joy
Аз доста сънувам ама повечето случай ужасии та за това така излюбопитсвах  Mr. Green

# 601
  • София
Книгата за Сатурн на 1-ва стр. ми иска парола....

# 602
Момичета, не издържам вече. Кажете ми че нещо позитивно ще ми се случи скоро, че вече ми писва!!! Напрегнато ми е на работата, във връзката, днес ми излязоха резултатите от изследвания и не са много ок, т.е. има някои завишени стойности, които трябва да влязат в норма и тогава евентуално бебе. единственото хубаво е, че вчера продадох една стара кола която не карах, та малко оправих финансовото положение, но не изцяло.  Tired Shocked Sad

# 603
  • София
Охх Ли и аз така като теб   Hug
Да се наредя за нещо хубаво  Rolling Eyes
За изследванията не го мисли много че този омагьосан кръг със забременяването е много натоварващ  Tired

# 604
Ли13, какво не ти е ок в изследванията?
не се отчайвай, бебетата винаги знаят кога да дойдат.

аз пък съм на диета и съм гладнаааа, и леееко кисела от този факт Simple Smile

# 605
И аз малко да се оплача  Tired

Днес денят тръгна страхотно от сутринта, в работата всичко ми спореше, направо супер. И точно, когато си мислех, че ще имам спокоен уикенд, стана нещо, което може даже да ми коства и работното място.
Толкова се притесних. Уж казаха, че всичко е наред ама ...  ooooh!

Ще се изясни другата седмица сигурно ама пак ще си блъскам главата докато не стане ясно.

# 606
Li13, не зная данните ти, но пък и тук има момичета които са много по-добри от мен в тълкуването на картата, искам само да ти кажа че какъвто и да е периода през който минаваш, няма да е вечен, ще отмине.  Стискам палци каквито и да са отклоненията на показателите бързо да влязат в норма!  Hug

# 607
  • София
Абе Фермина аз 5 години вече чакам да мине  Tired то бива тежка карта ама чак пък толкова  newsm78
Адри явно нещо общо ни тероризира аз в сряда се скарах с шефката ми днес на изпроводяк пак  ooooh! тез мойте рога дет все с тях тръгвам  Embarassed  в понеделника трябва да не забравя сутринта да се обясня  Confused
Аз сега съзерцавам картата да видя от где и коги ке дойди любоФта  Joy

Последна редакция: пт, 16 окт 2015, 21:51 от Lailah

# 608
# 609
  • София
Значи любовно последните няколко месеца трябваше да са ми спорни, такъв парад в 7 дом имах и нищо не се случи  Rolling Eyes

# 610
Лейли, ами и аз не знам точно какво е, но нещата изведнъж се объркаха.
Денят наистина вървеше много добре и после ей така от нищото стана проблем.
Лошото е, че не знам какво ще се случи, зависи от настроенията и подхода на 4 човека, а това ще се изясни най-рано другата седмица  Crazy

Наистина се надявам всичко да се подреди по най-добрия начин.  Peace

Стискам палци и за теб! А, относно 7Д нали знаеш, че той отговаря и за бизнес взаимоотношения, договори и т.н., не само лични. В тази насока някакво развитие може би?  newsm78

# 611
  • София
Ами никакво положително развитие в никоя посока  Confused Уффф  newsm78
Чета за 9 хармонична карта  Embarassed

# 612
Никой ли няма да даде жокер дали е подходящ за инвитро процедура тоя ноември или да поизчакам?! Главата ще ми се пръсне от мисли, а тая топка в стомаха имам чувството че се е загнездила и няма отърване от нея Sad.

# 613
Никой ли няма да даде жокер дали е подходящ за инвитро процедура тоя ноември или да поизчакам?! Главата ще ми се пръсне от мисли, а тая топка в стомаха имам чувството че се е загнездила и няма отърване от нея Sad.

Когато правиш инвитро процедура - мунданно Сатурн и Плутон не трябва да са ретроградни.
За всички други показатели  - се гледа нат. карта.

# 614
  • София
Да се самоцитирам:
Книгата за Сатурн на 1-ва стр. ми иска парола....
И да попитам Уран до кога е ретрограден?

Общи условия

Активация на акаунт