Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите :) ) - 3 тема

• 51 721
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Да се самоцитирам:
Книгата за Сатурн на 1-ва стр. ми иска парола....
И да попитам Уран до кога е ретрограден?

До 29.12.2015 г / включ./

# 616
Да се самоцитирам:
И да попитам Уран до кога е ретрограден?

http://occult-times.com/astrologia/item/617-%D1%80%D0%B5%D1%82%D … %D0%BD%D0%B0.html

# 617
Исках да споделя тази статия с  вас, на английски е: http://astropost.blogspot.bg/2009/06/astrological-signs-of-changing-times.html

# 618
  • в 1001-та нощ

ns1344

# 619
Хора, кажете какви транзити да чакам за отслабване и трансформация във външния вид? Също така, кое се брои за "брак" в астрологията? Аз съм с много връзки, но без официален брак, кое да броя?
Всички планети са ми в 5ти и 7ми дом, все ми пише няколко брака, брак по статут, но нито брак нито деца засега. Само няколко годежа.  Embarassed Hug

# 620
Момичета, имате ли някъде понятно обяснени циклите Сарос? Не мога да разбера по какво се определя дали ще е North или South. От това, което прочетох стигнах до извода, че се определя от разположението на СЛВ. Аз и приятеля ми сме родени по лунно затъмнение. При мен СЛВ е в съвпад с Луната а при него със Слънцето. Как да определя обаче северно ли е южно ли е  Tired  Той е роден ден преди затъмнение, аз точно в деня. Също ме интересува, попадали ли сте на интерпретации на въпросните затъмнения в натала?

# 621
Момичета, имате ли някъде понятно обяснени циклите Сарос? Не мога да разбера по какво се определя дали ще е North или South. От това, което прочетох стигнах до извода, че се определя от разположението на СЛВ. Аз и приятеля ми сме родени по лунно затъмнение. При мен СЛВ е в съвпад с Луната а при него със Слънцето. Как да определя обаче северно ли е южно ли е  Tired  Той е роден ден преди затъмнение, аз точно в деня. Също ме интересува, попадали ли сте на интерпретации на въпросните затъмнения в натала?

В книгата  - Предсказателна астрология на Бернадет Брейди - има подробно разглеждане на всяка серия  Сорос.Намираш си дата,месец година на раждане и четеш....

# 622
marbeq    Да си жива и здрава  Hug  Не че нещо разбрах от интерпретациите, но поне разбрах кой е северен цикъл и кой е с южен  Party    
Сега видях, че я има качена и тук.
Благодаря  bouquet

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 10:56 от I♥M♥V♥

# 623
Хора, кажете какви транзити да чакам за отслабване и трансформация във външния вид? Също така, кое се брои за "брак" в астрологията? Аз съм с много връзки, но без официален брак, кое да броя?
Всички планети са ми в 5ти и 7ми дом, все ми пише няколко брака, брак по статут, но нито брак нито деца засега. Само няколко годежа.  Embarassed Hug
за външния вид се гледат транзитиращи планети през 1 дом. за отслабване (без да съм сигурна) бих гледала Сатурн да е там. иначе диетите ги гледам по 6 дом и все разчитам на Сатурн да ме дисциплинира Simple Smile

# 624
Аз съм много сатурнов човек, Сатурн ми е една от най-силно изразените планети, но това не ми пречи да имам проблеми с храненето и килограмите и то цял живот. Може юпитер да го прецаква.  Ще го погледна тоя брадатко.
А за браковете някой знае ли? сериозните връзки с годеж по 5ти дом ли са или по 7ми? И децата, имам много планети в 5ти дом, къде са ми децата?
В 6ти дом ми е транзитен сатурн, Юпитер в 4ти...идеално. Ще гледам да се свържа мисловно в с тази планета и този дом. Дано стане работата.

# 625
а в натала къда са ти сатурн и луната, имаш ли силен телец? какъв ти е асц?

кои планети са ти в 5 дом? и кой му е управителят?

абе най-добре качи една карта Simple Smile))

# 626
А, момичета, как се определя оста Зенит/Надир? Тая книжка много интересна, ама има термини дето хич не ги вдявам  Crazy

# 627
  • Някъде там...
А нещо за съвпад на транзитен Плутон с натално Слънце да кажете? Разказва ми играта последната година...  Rolling Eyes

За децата например в моя случай се оказа вярно, че натален Плутон в 5ти дом е свързан с проблеми с бременността - имам една загубена бременност и много тежка втора. При такова положение на Плутон трябвало да се следи изкъсо бременността. Луна в 12ти дом също показва проблеми със зачеването. И това си имам в натала. Не съм гледала какво е било положението на планетите при моите ин витро опити... интересно ми стана.

# 628
Жабче, ами това бавно минава. Дълъг период. Аз съм още под влияние. На мен животът ми е с много перипетии по принцип. Има много емоционални възходи и падения с плутона, много любовни афери...но на мен слънце ми е в 7ми дом.

# 629
На мен слънцето ми е в шести дом, а плутон управлява 10. Преживях опозицията им, беше ужасен период на конфликт с нов шеф от чужбина (плутон се намира в 9. дом).

Общи условия

Активация на акаунт