..::В.е.л.и.к.о Т.ъ.р.н.о.в.о::..

• 85 048
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
от мен едно предложение за фотограф
https://www.facebook.com/RR-Photography-1562651160641070/?fref=ts

Да ви попитам сега като няма УНГ отделение, накъде се насочваме ?
Д-р Атанасов https://www.-spam-/atanas-nikolaev-atanasov/ushi-nos-grlo-ung/gorna-oryahovica и Д-р Арсова в Горна Оряховица - в уличката срещу Кауфланд - моето мнение е че са добри специалисти, работят и по каса и двамата.

# 601
  • някъде там
 Party Благодаря Ви за информацията

# 602
Хубави торти може да се поръча от Мина-елит, намира се под пазара. Уникални торти! Peace

# 603
  • Велико Търново
Хубави торти може да се поръча от Мина-елит, намира се под пазара. Уникални торти! Peace

Да не съм груба, но за да се каже, че тортите на Мина елит са уникални, човек трябва да не е виждал никога торти през живота си Blush
Може и да са вкусни, но красиви в никой случай не са Peace

# 604
Момичета, знаете ли къде може да се открие козметика на Фрийман в града. Освен в Елитис, тъй като там зареждането е под всякаква критика.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 20:21 от KeepSmiling

# 605
  • Велико Търново
Скрабове/маски на Фрийман имаше в аптека Асклепий на Картала, провери също и в парфюмерия 1001 желания на ул."В.Левски" Peace

# 606
  • Велико Търново
Скрабове/маски на Фрийман имаше в аптека Асклепий на Картала, провери също и в парфюмерия 1001 желания на ул."В.Левски" Peace

При нас има една с черна захар и още 2 вида Peace

# 607
  • Велико Търново
Не съм обърнала внимание Simple Smile Много отдавна съм пробвала марката, може и на други места да я има, но като не я търся целенасочено....

# 608
  • Велико Търново
Не съм обърнала внимание Simple Smile Много отдавна съм пробвала марката, може и на други места да я има, но като не я търся целенасочено....

Така зверски се зачервих от тази със захарта, че вече не пипвам нищо от марката Blush

# 609
Момичета, някъде в града продава ли се козметика на Wet n Wild?  newsm78

# 610
  • Велико Търново
Момичета, някъде в града продава ли се козметика на Wet n Wild?  newsm78

Работим с вносителя, ако искаш може да ти поръчаме желания артикул Simple Smile

# 611
Момичета, искам да купя удобна детска възглавница за 3-4 годишно. Да сте попадали на нещо, дори и по-скъпичко. Магнифлекс дали имат детски модел? Някой да ползва трислойната детска на дормео. Искам ниска възглавница с мемори пяна.

# 612
  • Велико Търново
silvi_7878, аз съм много доволна от детските възглавнички на Екон Русе. Преди години я купих от Хиполенд, сега не зная дали ги продават, но може и директно от сайта на Екон

# 613
Мами,искам да питам ако реша да не записвам детето на ясла,а чак когато стане на три на градина,аз отпуска ли ползвам,работа ли да напусна,за да мога да го гледам у дома,на баби ли да го дам? Просто не ми е ясен този период от две до три годинки,ако детето не ходи на ясла

# 614
Мами,искам да питам ако реша да не записвам детето на ясла,а чак когато стане на три на градина,аз отпуска ли ползвам,работа ли да напусна,за да мога да го гледам у дома,на баби ли да го дам? Просто не ми е ясен този период от две до три годинки,ако детето не ходи на ясла
Можеш да ползваш неплатено майчинство до навършване на 3 г на детето.

Общи условия

Активация на акаунт