Виена Ин Витро Център - Токуда- тема 2

• 79 340
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Silvery, дано голямото чакане да се увенчае с успех. Пожелавам ти поне един от тези бластоцисти да реши да е вашето детенце  Hug Пожелавам ти късмет и спокойствие по време на голямото чакане.

# 481
Fortuna_85,  silvery, Nataka,стискам ви палци момичета и чакам да низарадвате с хубави новини  bouquet

# 482
Благодаря ти, Фортуна, Силвъри, успех и Господ да ви помогне.

# 483
Момичета, безпокои ме нещо, аз не съм си правила цветна снимка на тръбите, както и не съм правила имунологични изследвания. Просто д-р Димитрова не ми е споменавала за това. Утре ще й звънна.

# 484
На мен за док. за фонда ми искаха цветна снимка иначе имунологични изследвания и аз не съм правила...

# 485
Теди, аз съм с донорска яйцеклетка, затова не съм кандидатствала по фонда.

# 486
Здравейте и от мен ! Simple Smile
Silvery, много късмет, мила. Simple Smile Ще се моля за теб !
Sixth sence, Nataka, благодаря и на двете ви за милите думи.
Nataka, аз също не съм си правила имунологични изследвания, дори не ме е карал лекар до момента затова. На теб налага ли ти се, по съвет на д-р Димитрова ли ще ги правиш, не разбрах защо се налагат тези изследвания ? Не се шашкай, цветна снимка съм правила, но при условие, че правиш Инвитро резултата от една цветна снимка (какъвто и да е) няма особено значение. Аз я направих, имам запушена дясна тръба, но поради ред други причини и усложнения не виждам смисъл от лапароскопия, щом избирам варианта с Инвитро процедура. А и предвид моя случай, и консултация с д-р Димитрова,  достигнахме до единодушно решение, че лапароскопията в моя случай е излишна- и физически, и финансово процедура.

# 487
  • Пазарджик
За цветна снимка знам че е задължителна при инсеминации, за ин витро не знам как  седят нещата.
Аз също не съм правила имунологични, но те мисля че се правят при наличие на някакъв проблем. Питала съм я Димитрова дали трябва да си ги пускам и тя ми е казвала че в нашия случай не. Ако това те притеснява звънни и я питай и тя ще ти обясни най добре.

# 488
Момичета, пак се нареждам във вашите редици и при мен всичко приключи преди 5 дни, със спряло развитие......

# 489
Момичета, пак се нареждам във вашите редици и при мен всичко приключи преди 5 дни, със спряло развитие......

Много съжалявам, Мишел. Точно се зарадвах като видях ,че има коментар от теб. Пращам ти цялата сила на земята и ти пожелавам всичко да се нареди така, както искаш.

# 490
mishel_ko, много съжалявам за случилото се  Sad. От сърце ти желая съвсем скоро отново да се зарадваш на положителен тест и здраво бебче на финал  Hug

# 491
  • София
Момичета, някой може ли да ми разясни за инжекциите по време на инвитро процедура - по кое време се слагат? Може ли да се ходи по-късно вечер или по-рано сутрин или има точно определени часове за това?

# 492
  • Пазарджик
 mishel_ko много много съжалявам. Само сили и не се отказвай, заедно ще стигнем до финала.Прегръщам те.

РРР инжекциите се поставят по едно и също време.На мен док. ми препоръча това да се прави вечер, защото после се включа и една др инжекция която се поставя сутрин. За часа ти сама си преценяваш кога ще ти е най удобно.

# 493
Съчувствам на неуспелите и им пожелавам повече късмет от тук насетне - mishel_ko,  pipilota_85  bouquet
Пожелавам успех на чакащите-Sixth sence, Nataka,Silvery от сърце ви желая  EFP

Момичета, има ли сред вас някой, която е ползвала донорски яйцеклетки.Имам предвид от непознат и ананимен донор не както при Nataka?
Моят опит е експеримент, дали ще имам яйцеклетки, дали това хостянно високо ФСХ наистина означава изчерпан резерв или не.И докато ми тече процедурата, се чудя дали клиниката има опит в донорството. newsm78

# 494
  • Пазарджик
Kralincesa а пускала ли си си скоро антимюлер хормон.Знам че и по него може да се съди за изчерпан резерв?

Общи условия

Активация на акаунт