Велико Търново - 3

• 16 940
  • 306
  •   1
Отговори
# 105
  • ГОре на черешата...
мами от Горна,прочетохте ли постинга на Людмил за раждането на жена му?айде ослушайте се в Горна истина ли е това,или тоя се бъзика с хората?
Те от Горна ли са newsm78?Трябва да поразпитам...Ама лично аз смятам,че не са добре #Crazy-това си е абсолютна игра с живота на двама души! smile3515

# 106
моми4ета, какво то4но е станало в Горна? къде можем да намерим тази тема? За какво то4но става дума?

# 107
  • tardis
КЪСМЕТ, ЗДРАВЕ, РАДОСТ И ПЪТ СЪС СЪРЦЕ

easter

# 108
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

margo70 ние минахме профилактично ортопед в Горна, много съм доволна, ако искаш ще ти потърся името му, не  го помня  Embarassed

# 109
Христос Воскресе!
Чукахте ли се с яйца вече?
Мъникът досега бъхтеше едни яйца в земята,но смея ли да му ги взема-празник е!
В Горна сега Табаков е действащ ортопед-бива го!
В Арсус-медикъл май е Пепо Николов,но доц.Аспарухов прихожда от време на време.Ние водихме малката при него,защото гледа ставите на ехограф(това е най-диагностичния преглед) и поне вижда като гледа Wink.
Колкото до темата за оня психар(в майки,бъдеши и настоящи е на 3-4 стр.),нямам думи #Cussing out-тоя определено е с някоя психоза и Грудков(местния психиатър) не го лекувал като хората.Добре,че не съм вече в Горна,че като си помисля какви можеше да ги надробят тия невменяеми,после като почине, с години ще се влачат по съда, докторите ,,виновни,, за смъртта,че не са я спасили навреме.
Разбира се случаят с починалата наскоро родилка,съвсем не е такъв и там дело трябва да има #2gunfire.
Весели празници и приятно прекарване! Hug

# 110
Христос Воскресе!
Чукахте ли се с яйца вече?
Мъникът досега бъхтеше едни яйца в земята,но смея ли да му ги взема-празник е!
В Горна сега Табаков е действащ ортопед-бива го!
В Арсус-медикъл май е Пепо Николов,но доц.Аспарухов прихожда от време на време.Ние водихме малката при него,защото гледа ставите на ехограф(това е най-диагностичния преглед) и поне вижда като гледа Wink.
Колкото до темата за оня психар(в майки,бъдеши и настоящи е на 3-4 стр.),нямам думи #Cussing out-тоя определено е с някоя психоза и Грудков(местния психиатър) не го лекувал като хората.Добре,че не съм вече в Горна,че като си помисля какви можеше да ги надробят тия невменяеми,после като почине, с години ще се влачат по съда, докторите ,,виновни,, за смъртта,че не са я спасили навреме.
Разбира се случаят с починалата наскоро родилка,съвсем не е такъв и там дело трябва да има #2gunfire.
Весели празници и приятно прекарване! Hug

Ама тази ли4ност Людмил маи е от тая комуна в Лесичери.
А аз така се уплаших, че нещо е станало в болницата!

# 111
Каква комуна,за наркомани ли?
Пълни глупости,че искали в Горна 800лв Shocked,какво остава за София тогава ooooh!.

# 112
Аз съм отскоро тук, но майка ми каза, че са нещо като секта, последователи на 1 откачен, самообявил се за бог руснак и уж живеят природосъобразен живот. smile3513
И аз не вярвам да са искали такава сума.

# 113
 Shocked #Crazy #Shocked newsm09незнам дали е или не е ,но аз съм шокирана от разказа му Shockedно това си е негова работа Rolling Eyes
Аз да попитам дали има вече магазин на мосю Бриколаж ,че ми се стори на една от табелите извън В.Т-во да мерна надпис за такъв  Rolling Eyes

# 114
Момичета, къде се губите, сигурно се радвате на хубавота време  Laughing
 Да ви попитам, то още ми е рано, но оглеждам бебешките магазините, във връзка с което имам въпросче към вас -  има ли в Търново магазини на ТСМ?
if , само това намерих http://shop.mr-bricolage.bg/, http://www.ati2000.com/bg/projects.php, може някъде в др. големи магазини да има нещо като щанд, но не съм чувала.
Приятни и слънчеви почивни дни на всички   bouquet

# 115
  • ГОре на черешата...
До сладкарница "Неделя".В смисъл като отиваш към нея  от пазара нагоре отдясната страна/ама че обясних и аз.../

# 116
Аз съм отскоро тук, но майка ми каза, че са нещо като секта, последователи на 1 откачен, самообявил се за бог руснак и уж живеят природосъобразен живот. smile3513
къде да я прочета тази тема?

# 117
къде да я прочета тази тема?

Ето я прословутата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=94127.0

# 118
Здравейте мами ,да знаете някой Солариум да ми препоръ4ате във В.Търново?И да сте останали доволни от ка4еството на услугите .
Благодаря ви  bouquet

# 119
schtrumphete, аз миналата година ходих на този, к` е до пожарната и съм мн. доволна от него има три типа солариуми, момичетата са мн. приятни. И сега като минавам крой него само го гледам със съжаление и си мисля какъв тен щях да имам вече.  Mr. Green Намира се до светофарите, до магазина новия бебешкия. Дано си ме разбрала. Миналата год си купувах карти, претполагам, че и сега предлагат, ако ли не плащаш при всяко ходене.
Приятно печене и малко ти завиждам     bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт