Велико Търново - 3

• 16 936
  • 306
  •   1
Отговори
# 120
Ани мерси за инфото,аз пак минах покрай табелата ама пак не успях да я видя хубаво Crossing Arms

# 121
schtrumphete, аз миналата година ходих на този, к` е до пожарната и съм мн. доволна от него има три типа солариуми, момичетата са мн. приятни. И сега като минавам крой него само го гледам със съжаление и си мисля какъв тен щях да имам вече.  Mr. Green Намира се до светофарите, до магазина новия бебешкия. Дано си ме разбрала. Миналата год си купувах карти, претполагам, че и сега предлагат, ако ли не плащаш при всяко ходене.
Приятно печене и малко ти завиждам     bouquet 

Ани ,мерси за инфото   bouquet  bouquet,аз днес минах от там ,но бях с кола и не се позагледах...ще пробвам да видя как е.

# 122
Някоя от вас ходи ли на фитнес Simple Smileили поне ако има инфо къде и колко струва за един месец Rolling Eyes

# 123
Здравей,If !Аз ходя на фитнес в Ла Скала.Картата за един месец струва 15лв и можеш да ходиш неограничен брой пъти.Иначе има и аеробика, степ аеробика, тае бо и фитбол.За тях картата също струва 15лв,но имаш право на 10 посещения.Ако мислиш да посещаваш някои от тях и фитнес е най-изгодно да си вземеш комбинирана карта която струва 25лв и да ходиш когато и на каквото си поискаш.Чух че в спортната зала имало фитнес център, ноза там нямам достатъчно информация.Надявам се че съм ти била полезна.

# 124
Мерси за инфото Лъки  bouquetАз сега се сетих за спортната зала ,преди време докато се занимавах малко с аеробика и се помещавахме там и  им ползвахме уредите Mr. GreenА за фитнеса в Ла Скала -има ли кой да те напътства Rolling Eyes

# 125
В Ла Скала аз ходя предимно на тае бо и аеробика,а фитнеса ползвам много рядко-например ако съм много изморена или просто не съм в кондиция.Но ти ако искаш може да ти направят програма. Днес за първи път ще ходя на тае бо в театъра.Чух че инструкторът там много си разбирал от работата.После ще споделя впечатления!

# 126
И на.мен много ми се ходи на аеробика,но с този тамазлък за никъде не съм.В Плевен ходех редовно на каланетика и степ-аеробика и толкова добре се чувствах CryСега се гъзурча в къщи и карам велоергометър,но мъника ми се бута в краката и се залива от смях Laughing и несериозна работа.

# 127
О и ние с една приятелка се каним да видим за какво става въпрос,имам предвид тае-бото в театъра,то май днес ще има  Rolling Eyes

# 128
Да, има днес тае бо в театъра от 19ч.Влизало се от задния вход където е и входа за камерна зала.Аз имам среща в 18.45ч с 2 приятелки пред театъра да сладоледа Рафи.Всички желаещи са добре дошли.Часът и мястото вече са известни на всички!!!

# 129
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Блазе ви в Търново Sad на мен ми се ходи ,ама тук къде ти ooooh!Благородно ви завиждам!Я се организирайте пак за една срещичка с децата Hugняма да е лошо bowuuПредният път неуспях,но сега Partyще се постараем  bouquet

# 130
О и аз ще дойда,ако има Grinning

# 131
  • ГО
И аз искам на среща.

# 132
Момичета, сестра ми е снаха в Търново и в момента е бременна, но не знае към кого да се обърне т. е добър акушер-гинеколог, който да я проследи и изроди. Благодаря Ви предварително ако ми препоръчате такъв!

# 133
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98869.new#new
 Hugмомичета прочетете и какво ще кажете да се срещнем тия дни и да съберем по някой лев за детето,като изпратим парите накуп,вместо всяка да търчи до банката.Можем в събота пак в сладкарница НЕДЕЛЯ или някъде другаде-вие кажете място и час!Ще е хубаво хем да се видим и ако можем,пък дори и с малко,да помогнем  bouquet
 newsm78сега се сещам ,че на 18 май ще ходя по работа в София и мога да занеса събраните парички директно на Роси,вместо да даваме пари за банкови преводи.

Последна редакция: вт, 09 май 2006, 19:56 от Дидка

# 134
  • tardis
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=98869.new#new
 Hugмомичета прочетете и какво ще кажете да се срещнем тия дни и да съберем по някой лев за детето,като изпратим парите накуп,вместо всяка да търчи до банката.Можем в събота пак в сладкарница НЕДЕЛЯ или някъде другаде-вие кажете място и час!Ще е хубаво хем да се видим и ако можем,пък дори и с малко,да помогнем  bouquet
 newsm78сега се сещам ,че на 18 май ще ходя по работа в София и мога да занеса събраните парички директно на Роси,вместо да даваме пари за банкови преводи.

Аз съм ЗА, надявам се да успея да дойда най-накрая, а и да помогнем на детенцето.
Ние обикновено излизаме на разходка между 10 и 11ч., та тогава някъде ще е удобно за мен.

Общи условия

Активация на акаунт