Велико Търново - 3

• 16 947
  • 306
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, сестра ми е снаха в Търново и в момента е бременна, но не знае към кого да се обърне т. е добър акушер-гинеколог, който да я проследи и изроди. Благодаря Ви предварително ако ми препоръчате такъв!

Прегледай в предишните ни теми сме обсъждали точно този въпрос. Аз ходя при д-р Ангелов. Добри са например д-р Д.Ганчева, д-р Витанова и др., вс. сам си преценява, но прегледай най-добре старите ни теми. А въпроса с израждането е по-сложен  newsm78, поне за Търново   Grinning

# 136
  • ГО
Ще ме вземете ли и мен на среща? Cry Rolling Eyes Praynig

# 137
  • Велико Търново
Пишете къде и кога аз съм за-нека помогнем на това дете!Само да е преди 21 май,защото след това няма да  съм в града!

# 138
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Търновки,давайте предложение къде да се видим например в събота 10-10.30ч да ни е удобно на всички за събиране,за децата и този час евентуално да е подходящ за малките,че ще им дойде времето за прибиране и обяд...и за сън

# 139
... на 18 май ще ходя по работа в София и мога да занеса събраните парички директно на Роси,вместо да даваме пари за банкови преводи.
Банков превод от Пощенска Банка струва 1 лев, със сигурност пътуването ще излезе повече, където и да се намира Роси. А за коя събота говориш, т.к. следващата многодетните имат среща в София  newsm78 нещо аз ли не разбирам или  Thinking

# 140
На срещата в София тази събота немога да ида заради неотложни ангажименти тук/от ранни зори до към 10ч/.А на 18 май пътувам служебно,безплатно и затова мога да ги занеса,просто предложих,защото така или иначе ще гледам да се видя с Роси или другата чаровна мама за един ползотворен разговор и обмяна на опит!Няма проблеми Hug и през Пощенска банка да се пратят,важното е да се видим и съберем някаква сума и да помогнем на детенцето!

# 141
  • Велико Търново
Чакам ден,място и час за среща!

# 142
След 10 часа съм в Търново в поликниниката по работа,незнам дали е удобно там в Парка да се съберем около батута - пързалка има масички и барче Thinkingнезнам,на мен навсякъде ще ми е удобно да дойда,нека някой от Търново предложи мястото и часа,че то неостана време!

# 143
  • tardis
След 10 часа съм в Търново в поликниниката по работа,незнам дали е удобно там в Парка да се съберем около батута - пързалка има масички и барче Thinkingнезнам,на мен навсякъде ще ми е удобно да дойда,нека някой от Търново предложи мястото и часа,че то неостана време!

Там става Simple Smile (ако правилно го разбрах), но не е ясно какво ще е времето, тия дни е хладно, ветровито и дъждовно... Може би трябва да е на място, където има вариант открито/закрито. В "Неделя" така и не съм ходила, не знам как е. С мои приятели обикновено ходим на "Стратилат" (на Самоводската чаршия), но това предполагам е далеч за повечето, тъй като търновските мами, пишещи тукq са най-вече от кварталите, струва ми се...

@ Сиска, Камъче, на вас къде ви е удобно?

# 144
  • Велико Търново
Където кажете!Аз,все още си бременея,така че за мен не е проблем!

# 145
  • ГО
На мен ще ми е удобно в Неделя вътре може да влезем.Утре ама наистина към10,че в 9 се храним.Аз поне там съм ходила и ми харесва.Става ли в Сладкарница Неделя?

# 146
  • tardis
Като гледам, ще сме малко. Остана така: 10 ч., утре, в сладкарница Неделя.
Но нека часът да е само ориентировъчен, ние в толкова ще излезем от нас, ако се организираме навреме. Може и да закъснеем, но най-късно в 11 трябва да сме там. Надявам се да има свободни места по това време...

1. Къде точно в сладкарницата и как ще се разпознаем?
2. Дидка, за теб удобно ли е така?

# 147
  • Велико Търново
Нека и Дидка да си каже мнението и тя към колко часа ще е свободна.Под подписа на Дидка има снимка,а аз съм много бременна-така че ще се познаем!

# 148
На мен всякак ми е удобно!Горе на вторият етаж в сладкарницата има зала за игра на децата,та ще е по-добре там,аз ще съм сама.Може да закъснея Stopно ще дойда.Понеже ще съм на една конференция от 10ч,ще видя как ще се измъкна и кога,но така или иначе може за малко,но ще дойда.Вие пътьом казвайте на други майчета че събираме кой колкото има за болното детенце,ще направим списък и така...капка по капка  Hugвир става.А за разпознаване-първият да напише на лист бг-мама и да го сложи така че да се вижда,знам ли?

# 149
  • Велико Търново
Аз,няма да мога да дойда,но ще изпратя каквото мога по смекката на детенце!

Общи условия

Активация на акаунт