Велико Търново - 3

• 16 968
  • 306
  •   1
Отговори
# 150
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Другият път  Joy глоба ще има за отсъстващите

# 151
А имаше ли среща,аз останах с впечатление ,че нямаше Rolling Eyes

# 152
  • ГО
Имаше да даже събрахме пари за Вики.

# 153
 ooooh!леле голям съм заплес Embarassed

# 154
  • ГО
Браво бе пак отидохме на 2 страница.Аз чакам снимки от срещата в съботаааа.

# 155
Камаче,днес ще обикалям по задачки из центъра и ще се оглеждам за теб и младежа 1strollerУтре ще пътувам до София и ще дам паричките,а днес ще мина по приятелки и ще видя дали още някой няма да даде нещо.

# 156
  • Велико Търново
Браво бе пак отидохме на 2 страница.Аз чакам снимки от срещата в съботаааа.

Снимки има и са хубави  Simple Smile обаче фотографа нещо се оказа много зает и още не ги е качил в Нет-а.
Надявам се довечера да успее. Веднага ще свирна  Simple Smile

# 157
 smile3508чакам за снимки Grinning

# 158
  • ГО
Нямам търпение да се видя русаа със сини очи и 170/50 Joy Joy Joy Joy

# 159
# 160
  • Там,където се събуждам щастлива.
Здравейте,
в "Янтра днес"от днес има статия за родилното отделение в Горна и Търново. Дори се споменава и форума. Аз четох интернетната версия. Намира се на : www.dnesbg.com

П.с. Явно, че журналистката чете тук или пише. Дали някой я познава и може да ме свърже с нея??? 

# 161
  • в здрача
Не съм влизала отдавна и чак съм пропуснала срещата.

Но пък да питам как е положението с детските градини във ВТ. Кога трябва да се подаде молба? От яслата ми казаха, че можем да я оставим до юни догодина, защото септември приемали децата, които са навършили 3 г през първото полугодие. Честно казано не ми се чака чак до юни, а и има вероятност да не се върне в яслата, а септември да я пуснем директно на градина, защото за  месец и половина, малката  изкара 2 пневмонии. И сега по съвет на педиатърката сме я спрели временно от ясла.

# 162
Ходих вчера до София,но с Роси така и не се видяхме,щяхме,но възникнало нещо спешно в Перник за цял ден!Междувременно една мама от осиновителките,с която се видяхме за първи път вчера,ми даде 50 лв и така сумата стана 95лв.В понеделник ще я пусна от някоя банка по сметката
....Много хубави снимки Mr. Greenобаче Stopмалиииииии човек като се види отстрани т.е. като се видях и се стреснах ooooh! ама много съм пораснала newsm78нещо  и спирам да ям!Иначе-браво на фотографа  bouquet

# 163
  • tardis
Да, браво, flavi  bouquet

Само дето от фотографиране... фотографинът почти го няма на снимките, а моя милост най-отпред, друг път ще сядам по в ъглите Embarassed

Дидка, важно е излъчването Grinning

Камъче, както и да гледам, не мога да ти видя косата руса; за очите... сякаш нещо се синее под слънчевите очила Laughing

# 164
Здравейте,
в "Янтра днес"от днес има статия за родилното отделение в Горна и Търново. Дори се споменава и форума. Аз четох интернетната версия. Намира се на : www.dnesbg.com

П.с. Явно, че журналистката чете тук или пише. Дали някой я познава и може да ме свърже с нея??? 
Страхотна статия  smile3501 !!!
Крайно време беше някой да напише нещо официално по този проблем.
Я журналистката да си признае и разкрие !! Ами стига сте ни промивали мозъците,де!!
А тоя Хаджирадев ако не беше споменал някоя глупост нямаше да е той.

Общи условия

Активация на акаунт