Велико Търново - 3

• 16 971
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
  • Велико Търново
И двете журналистки са млади и много симпатични дами.Те скоро не са се сблъсквали лично с аг по повод раждане.Едната скоро стана леля на близнаци,но едва ли статията е продиктувана от това.Повода няма значение-важното е написаното.Аз,утре със стегнатия багаж заминавам за Плевен и като се върна живот и здраве ще бъдем две!
Лек и слъвчев ден!

# 166
Хохо-коя е тая мама бе?Даже ме е разконспирирала,че съм разказала за Горна.Това е самата истина и Кожухаров шикалкави.Разбира се,че не е умряла в Горна,а в Плевен!Те само я ,,подготвиха,, в Горна и после на доц.Попов в насипно състояние в АГ-Плевен.Ама тук явно много трябва да внимава какво пише човек ooooh!.
А дядо  Въльо, ooooh!по-нагъл от всякога!
,, Със сигурност ще ни обвинят, че пишем поръчкова статия, че търсим само евтини сензации, че не сме обективни. Ще ни заподозрат, че правим PR на една болница за сметка на друга.,,
Точно така си е!С тия статистики за родилното в Горна,аккво да си помисли човек!Не ми харесва статията,че отново има за цел да оплюе докторите(не визирам случая с починалата родилка),май медиите(доколкото това в Горна се наричат медии) обожават това!
А Стефка Иванова май и тя рови тука!
Много сте хубави на снимките!Аз разпознах само Дидка и Флави!

Последна редакция: сб, 20 май 2006, 13:27 от kozlyo

# 167
Не мога да разбера защо си против лекарите от АГО в ГО, а яростно защитаваш търновските"специалисти". За никой не е тайна, че тук са корумпирани, цинични и има много жени, които са абортирали, заради тяхната немърливост или некадърност. Не виждаш ли, че всички майки раждали в ГО са изключително доволни. Не съм чула някой лекар от ГО да е искал пари, докато за търновското АГО......без да си платиш не може....

# 168
Не мога да разбера защо си против лекарите от АГО в ГО, а яростно защитаваш търновските"специалисти". За никой не е тайна, че тук са корумпирани, цинични и има много жени, които са абортирали, заради тяхната немърливост или некадърност. Не виждаш ли, че всички майки раждали в ГО са изключително доволни. Не съм чула някой лекар от ГО да е искал пари, докато за търновското АГО......без да си платиш не може....
И аз това се чудя.... newsm78
Чувала съм само добри отзиви за болницата в ГО, което не може да се каже за търновското родилно-посетих приятелка,която лежа за задържане-отвратих се от мизерията,да не говорим момичетата там какви истории ми разказаха...
Срамота за Търново - мога само да добавя...

# 169
Нямам предвид само АГ отделенията,а двете болници като цяло-няма място за сравнение!

# 170
  • tardis
статията звучи страшно... Sad

Козльо, "Янтра Днес" е великотърновски вестник, ако него имаше предвид под "медиите в Горна"... Не съм навътре в нещата, но познавам двете момичета (въпреки, че не сме се виждали от години и вече не поддържаме връзка), склонна съм да им вярвам и струва ми се, че са се опитали да бъдат обективни, доколкото е вярна информацията, която са получили... Peace
Естествено, нищо никога не е сигурно. Надявам се това да не е поредната поръчкова статия, характерни за медиите по принцип  Confused
Какво се е случило точно в Горна? Ако искаш пусни линк.

# 171
# 172
Я да дръпна темичката ни по-нагоре.
Момичета кажете ми при кой гинеколог да отида да ми познае най-накрая пола на бебо.
Ходих при др. Ангелов и той беше категоричен,че е момче, но след 2 седмици моята гинеколожка др.Маринова беше почти сигурна,че е момиче.
Много ми се иска да знам, за да знам какво да му купувам вече.

# 173
Я да дръпна темичката ни по-нагоре.
Момичета кажете ми при кой гинеколог да отида да ми познае най-накрая пола на бебо.
Ходих при др. Ангелов и той беше категоричен,че е момче, но след 2 седмици моята гинеколожка др.Маринова беше почти сигурна,че е момиче.
Много ми се иска да знам, за да знам какво да му купувам вече.
Аз не я трайвам Маринова Sick,ама то ще си проличи като се роди WinkА ти в Търново ли си ,да не би да си решила тук да раждаш Rolling Eyes

# 174
В Търново съм. Оженихме се тук и брачните ми документи за там не са все още оправени. Пък и тук маминка така се радва за бъдещото внуче.Живот и здраве ще ми е голяма отмяна. В Дубай ако съм трябва да разчитам на прислужница,която и английски незнае.

# 175
Здравейте момичета, едва сега открих, че сме били голяма група мамите във Велико Търново!  Grinning Аз пишех до сега, във темата за августовските мами! Страхотно! Кога пак ще организирате среща, много ми се иска да се видим! Vessi с теб се познаваме, нали се сещащ за Ивето от Иконом. техникум, беше ти съученичка, аз съм сестра и! Какво бебче чакаш? Обещавам да пиша редовн! Инъче с бебката сме добре, доктора каза за сега момиченце, ама не било 100 % сигурно! Аз също съм решила в ГО да раждам! Даже хванах връзка с старшата акушерка, ама не сме се виждали с нея още! Ще ви разправям! Целувки по коремчетата!

# 176
Оле, здравей мила!!
А бе аз те мернах в августинките ама откъде да знам,че си ти!!
Ангелов беше категоричен, че е момче ( бях в 22 г.с.), след седмица Маринова ми каза,че май е г-ца,но не беше съвсем сигурна.. newsm78
Кога ти беше термина?

# 177
  • ГО
Добро утро на всички.Как сте днес?

# 178
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
...в размисъл за среща,но никой нищо непредлага,а времето е хубаво,става за срещи и игри на децата някъде на воля!Моя дребният като е ревнал да ходим в Търново,а аз само обещавам

# 179
  • ГО
...в размисъл за среща,но никой нищо непредлага,а времето е хубаво,става за срещи и игри на децата някъде на воля!Моя дребният като е ревнал да ходим в Търново,а аз само обещавам
Казвайте кога и съм на линия пак.

Общи условия

Активация на акаунт