Най-после да си купя свестни препарати за чистене - 9

• 154 586
  • 865
  •   1
Отговори
# 495
Пишеше, че ставало и от хотелските.
Направо ще се застрелям като чета. Аз след всичко изчетено и изпробвано се спрях на професионален препарат за стъкла, мече и гума, но хубава, професионална. Сега дали препарата има спирт или няма, трябва да го погледна, но мисля че няма, защото е концентрат и се слагам около лъжица. Само краищата подсушавам с чиста, прана без омекотител, микрофибърна кърпа, но и тя не е каква да е. Микрофибърни кърпи имам над 20 броя и за хубава не жаля пари. Само това признавам, всичко друго с каквото съм пробвала, блесне ли слънцето, виждам облаци по стъклата.

# 496
Предимството на микрофибърните кърпи е и че с тях лесно и бързо може да се почисти и дограмата, доката с гумичките може само стъклата.

# 497
  • София
Аз почиствам моите прозорци с микрофибърна кърта и вода с течен сапун. Нямам проблеми. В труднодостъпните участъци ползвам гумичка с дълга дръжка, а върху гумата слагам микрофибърната кърпа. Всичко се изчиства без проблем. Така съм си решила проблема с миенето на прозорци. Не ползвам специализиран препарат, защото не виждам смисъл.
Иначе огледалата в къщи и стъклената маса минавам с Clin - и за мен е най-добрия на пазара. Купих онзи ден от dm еднолитровия, тяхната марка, но замазва и не съм доволна. Реших, че  ще го ползвам само за кухненския плот. И о, чудо! От 3 дни нямам мравки, а се боря с тях от месеци. Дали е случайност или препаратът на dm ги прогони, тепърва ще установявам... Simple Smile

# 498
  • оттам, откъдето започва България
Тези малки упорити сладури и при нас се появяват периодично в кухнята. Аз си ги пръскам с http://politrade-bg.com/e11-101.html, изчезват уж и след известно време току видя някоя заблудена по масата.  ooooh!

# 499
Здравете, каква е разликата в различните цветове ПОЛИРАПИД, само в аромата ли? Виждам от упътването, че всички имат еднакво предназначение.  Вие от кой вид сте доволни?

# 500
Здравете, каква е разликата в различните цветове ПОЛИРАПИД, само в аромата ли? Виждам от упътването, че всички имат еднакво предназначение.  Вие от кой вид сте доволни?

Аз от синята опаковка съм много доволна. Розовата веднъж купих и ми се стори по слаб... като за поддържане за всеки ден . Синия ползвам веднъж седмично / обикновенно в неделя/ за по основно измиване . Възможно е да съм останала с погрешни впечатления , но продължавам да купувам синия и съм доволна

# 501
  • Бургас
По отношение на прозорците имам една такава случка. Мия, сменям препарати и нищо - мътно си стои, но не цяло. Една приятелка дойде и като се загледа установи, че стъклопакета е "глътнал" въздух. Сменихме само стъклопакета и ... "видях света"

# 502
  • София
Момичета,помагайте.С какво да изчистя лепкавите следи от тиксо по вратата.Пробвах с олио ,но не стана.

# 503
  • София
Момичета,помагайте.С какво да изчистя лепкавите следи от тиксо по вратата.Пробвах с олио ,но не стана.
Зависи каква е повърхността. С лакочистител ще се изчисти, но помисли дали няма да развалиш вратата. Ако сметнеш, че ще издържи - пробвай.

# 504
  • София
Вратата е метална(входна).Ще пробвам

# 505
Мокри кърпички със спирт или ако ползваш някакви за чистене, повечко търкане си трябва и става
С обезмаслител и гъбичка също става по-лесно, но може да свали част от боята ако  е боядисана или лакирана.

# 506
  • Пловдив
Против различни петна на дрехи, не уврежда цветните тъкани

# 507
  • 1st floor
Много съм доволна от този Спот на Перилис. От години го ползвам! Peace

Като прочетох за тиксото, та се сетих, че вчера малкия е залепил някакви лепенки върху вратичките на секцията в стаята си! Rolling Eyes Пробвах да видя дали ще се отлепят лесно - не става! Как да ги махна без да прецакам ПДЧ-то? newsm78

# 508
  • в огледалото на живота
Много съм доволна от този Спот на Перилис. От години го ползвам! Peace

Като прочетох за тиксото, та се сетих, че вчера малкия е залепил някакви лепенки върху вратичките на секцията в стаята си! Rolling Eyes Пробвах да видя дали ще се отлепят лесно - не става! Как да ги махна без да прецакам ПДЧ-то? newsm78
С магическа гъбка опитай  Peace

Спот е уникален препарат за петна,единствено ужасната смрад не ми понася,ама се прежалвам за някое петно  Simple Smile

# 509
  • София
Момичета, нахълтвам при вас с молба за съвет. В кухнята между плотовете и горните шкафове сме с плочки. От малките 10х10 см, които не са с равна повърхност, ами стоят като на вълнички (дано добре да съм го обяснила  Embarassed) Част от плочките се падат и около печката - т.е. по тях си има пръски мазнина и т.н. Кажете ми с какво да ги чистя, така че освен да пада мазнината, да имат и блясък след това. Пробвал съм с всякакви обезмаслители, но не ми се получава добре. Ще съм благодарна за съветите ви.

Натуся, остатъци от лепенка се прамахват без проблем с газ, от тази за лампим продава са в железариите.

Общи условия

Активация на акаунт