MANGO online магазин - 7

• 89 920
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
  • София-Младост
Стани
Оправи снимката, зарежда се началната страница на сайта.

# 721
  • Габрово
Стани, дали не могат да се притиснат едновременно от двете страни към средата....

# 722
Здравейте ,според вас тези обувки дали са много високи ,дали им е над 8 см тока http://www.mangooutlet.com/BG/p0/plussize/accessories/shoes/pate … p;p=13&page=1 ?
Според мен нямат 8 см. Peace
Според мен имат
Ето тези ги дават с 10.5 см ток
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/women/accessories/shoes/leather … p;p=29&page=2
Гери Александрова, имам сандали със същата конструкция и кожа, но са с отворени пръсти - тока им е 10 см. Много елегантни - тънка каишка, тънък висок ток, много леки, но си е мъка да хосиш с тях дълго време, ако нямаш ежедневен тренинг Crazy

# 723
  • София
Стани, дали не могат да се притиснат едновременно от двете страни към средата....

bouquet  Благодаря, renyt0 !  Hug Само този начин не се сетих да пробвам, получи се от раз.  Grinning

# 724
  • София
Мерси ,момичета за сандалите .Ще ги пропусна ,че търся нещо по-ниско от 8 см .

# 725
Утре чакам същата чанта, ще го видя това закопчаване и ще пиша.
П.с.разбрах за едновременното натискане, благодаря и аз!
Стани, хубава ли е чантата, харесва ли ти?

# 726

Може ли да измериш талия и ханш на полата,не мога да се ориентирам в размерите.

# 727
  • на брега
ana74, от полата поръчах един размер нагоре, с идеята колана да идва по-надолу, а не точно на талията. Та на р-р 42 талията (едностранно) измерена по колана е 43 см.

# 728
ana74, от полата поръчах един размер нагоре, с идеята колана да идва по-надолу, а не точно на талията. Та на р-р 42 талията (едностранно) измерена по колана е 43 см.

Благодаря.
Хубаво ли пада ,облечена стои ли добре, много й се чудех,ще взема да я поръчам.

# 729
lu4ia, полата има ли цип на талията?

# 730
  • на брега
Момичета,
полата има подплата, цип и копченце отзад.
Пада много хубаво, стои .... изящно ... така да се изразя. Разбирате, че е мноооого дълга.

И благодарности, специални за Desi_2, тя пусна линка в темата преди време!  bouquet

# 731
  • София
Утре чакам същата чанта, ще го видя това закопчаване и ще пиша.
П.с.разбрах за едновременното натискане, благодаря и аз!
Стани, хубава ли е чантата, харесва ли ти?
Симпатична е, но не е нещо изключително. От изкуствена кожа е, доста мека. Само дръжката на мен ми идва малко къса, искаше ми се да е по-дълга. Вътре има две отделения, едното се затваря с цип - това много ми допадна, понеже очаквах, че ще е само едно-единствено. Преди в сайта слагаха снимки на чантите как изглеждат и отвътре, скоро сякаш не съм срещала такива...

# 732
# 733
# 734
Момичета, това ли е последното намаление според вас или може да пуснат още по-голямо?

Общи условия

Активация на акаунт