MANGO online магазин - 7

• 89 960
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • София-Лагера
Мерси bouquet

# 631
  • София
Моля, да измерите джинсите - който има възможност в момента ... който и да е номер ... за да се ориентирам дали 36 или 38 да взема, че ще пускам поръчка.
Благодаря  bouquet

Едит: ТеДДиТу  Hug Heart Eyes bouquet

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 12:03 от ninnann

# 632
И аз искам да помоля за размери на джинсите,особено 38 или 40,но и друг ще свърши работа.  Hug

# 633
И аз искам да помоля за размери на джинсите,особено 38 или 40,но и друг ще свърши работа.  Hug

Имам 40 р-р:дължина отвън-101см. ,отвътре(от чатала до долу)-77см.
Висока съм 179см и са ми до кокалчетата(или 1-2см над тях)

# 634
  • София

Ето това ми измери на мен ТеДДиТу за 38-ми номер:
Талия - 40 см
Ханш - 47 см
Бедро под чатала - 26 см
Дълбочина - 22 см

Hug

# 635
  • Варна
При всички е така,трия преди да пусна на последна стъпка.
http://www.mangooutlet.com/BG/p0/men/clothing/outerwear/waterpro … mp;p=1&page=1

Отзиви за това яке?
Поръчах го за мъжа ми. Много е хубаво, вталено е леко. Синьото не е толкова ярко като на снимката. Отговаря си на размера, той носи L и L поръчах. Успешна покупка се оказа Simple Smile
Имам въпрос: поръчах с карта яке и грейка, даде ми мейл за успешна поръчка. Малко след това получих мейл, че грейката не е налична. Вече 10 дни не ми връщат сумата. Писах им веднъж като отговор на мейла им, с който ме уведомяват до няколко дни да си чакам парите. Как да процедирам по-нататък? Имат ли някакъв финансов отдел или нещо такова?

Последна редакция: чт, 21 яну 2016, 15:36 от flufi

# 636
  • София
Отдавна не бях поръчвала и не бях влизала в темата, но сега реших да взема някои неща за дъщеря ми. При потвърждаване на плащането не ми дава че е успешно направена поръчката, а ме връща в началната страница.
Прочетох последните страници от темата и разбрах за дублираните поръчки, сега не смея да повторя поръчката и плащането. Кажете как процедирате в такива случаи?
Ако се включат момичетата с дублираните поръчки да споделят как точно е станало.
Мина вече час откакто пробвах, още нямам мейл, значи не е станало, но все пак се притеснявам.

# 637
  • София-Лагера
Сега пък си отговоря,аз пуснах един номер по-голям. ooooh!
И два чифта джинси ,така ги хвалите.

# 638
  • Бургас

Кой номер и от кой цвят?

# 639
  • София-Лагера
Зелено ,от синьото няма.
Мъжът ми е ХЛ.

# 640
  • София
И два чифта джинси ,така ги хвалите.

Деси - точно така направих и аз ... номер по-голямо яке, черни и сиви джинси ...
Ееее мъж ми много го хареса - сега, ако му е голямо ще страда  Whistling

# 641
  • Бургас
Споко, аз поръчах за сина ми XL от синьото, а той се прибра от училище и ми каза, че якето не му харесва и няма да го носи . Така, че ще има едно яке за размяна  Joy

# 642
Относно якето: Купено зелено XXL , за мъж - 1.94 висок, 110 кила, гръдна обиколка 108. По принцип носи XL европейска мярка и всичко марково XL му е много добре. Това яке само с фланелка отдолу, едва го закопча. В смисъл, като си вдигне ръцете, около копчетата се напряга. по-скоро му е малко. Като гледам по- размерите им в сайта, отговаря на XL.

# 643
  • Бургас
Споко, аз поръчах за сина ми XL от синьото, а той се прибра от училище и ми каза, че якето не му харесва и няма да го носи . Така, че ще има едно яке за размяна  Joy

Joy Joy Joy

И аз поръчах синьо XL за мъжа ми, той също не хареса якето.  Mr. Green
Ако и на живо не му хареса като дойде ще има още едно свободно.

# 644
Отдавна не бях поръчвала и не бях влизала в темата, но сега реших да взема някои неща за дъщеря ми. При потвърждаване на плащането не ми дава че е успешно направена поръчката, а ме връща в началната страница.
Прочетох последните страници от темата и разбрах за дублираните поръчки, сега не смея да повторя поръчката и плащането. Кажете как процедирате в такива случаи?
Ако се включат момичетата с дублираните поръчки да споделят как точно е станало.
Мина вече час откакто пробвах, още нямам мейл, значи не е станало, но все пак се притеснявам.

Отиди в секция Orders и провери имаш ли отразена поръчка с днешна дата, със статус Being prepaired. По принцип след потвърждаване на плащането винаги се зарежда началната страница, на която някъде в средата има текст с кода и сумата на направената поръчка
Ако плащаш с карта - не получаваш ли смс за дръпнатата сума?
Аз лично също не получавам мейли за направените поръчки, може и при регистрацията да съм пожелала так, но вече не помня  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт