Гранд хотел Банско

• 4 393
  • 12
  •   1
Отговори
Моля, не се лъжете да се възползвате от предложената евтина оферта на Гранд хотел Банско за лятна почивка!
Външният басейн изобщо не работи, а и не искат да го отворят, като  помолихме!
Няма къде да седнеш на въздух в хотела, защото басейнът е единствената открита част, който освен, че е затворен е от другата страна на шосето!
За семейства с малки деца за лятото НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ!
Подведохме се с офертата и сега съжалявам... Иска ми се да предупредя повече хора, защото като гледам колко е пълен, означава, че много хора са се подлъгали, като нас  Twisted Evil
За зимата може и да става, но сега НЕ НЕ НЕ!!! Zero!

# 1
Имам резервация за там за след няколко седмици.
Като начало съм изумена как за четири звезден хотел мога да направя резервация само в делнични дни от 9 до 18 часа  ooooh!
А като пиша на имейла за резервации, ми казват да се обадя на телефона, който е от 9 до 18  Crossing Arms

Бихте ли споделили от какво друго сте разочаровани?
Ол Инклузива как е? Спа центъра?

# 2
  • Варна
  И на мен не ми хареса.
  По-миналата зима бяхме там за Нова Година, за 4-5 нощувки май беше (със закуска + куверти за новогодишната нощ), в най-големия апартамент (3 стаи + 2 бани) - 4 възрастни + 2 деца.
  Първо, апартаментът го изчистиха с триста зора само 1(!) път (а си представяте, с две двегодишни момчета, какво става вътре на втория ден още). "Изчистиха" дори е силна дума. Навсякъде беше прашно (а децата се търкалят навсякъде - добре, че поне подовото отопление работеше); кърпите също се смениха 2 пъти май, пак след  постоянни молби; ваната и тоалетните бяха отгоре-отгоре поизмили (не личеше да е бил използван препарат някакъв).
  Второ, храната беше зле. Включително и на самият празник менюто - отврат, все едно бяха събирали остатъците от скарата от последното денонощие + много замразени зеленчуци.
  Уж в цената беше включено и ползването на СПА, ама се оказа, че нищо освен вътрешния басейн не работи.
   И най-важната екстра за нас беше "наличието" (обещаното) на детски кът с аниматор и детегледачка за апартамента (бяхме съгласни на каквото и да е допълнително заплащане). Е, и за това ни излъгаха.
  "Детският кът" беше една стаичка на първия етаж (далеч от ресторанта), с няколко игри/играчки (за които децата се избиваха) и едва работеща духалка; без аниматор - родителите се редувахме, по време на вечеря, примерно.
   За Н.Г. разбира се детегледачка нямаше и си се редувахме двете двойки - едните в ресторанта, другите горе при спящите деца (до към 23ч.). Накрая ни писна и си я посрещнахме Н.Г. в апартамента (тихичко, да не събудим малките), добре, че имахме за пиене и мезета (то и без това от този ресторант все гладни излизахме)
    За 5-та нощувка не останахме!

Сега, след почти 2 години, може и да има промяна към по - добро, не знам...

Последна редакция: пн, 07 сеп 2015, 23:00 от Trill

# 3
Това за Спа-то сериозно ли е? Виктория Спа държат на качество, доколкото знам. В други хотели, където те държат спа зоната, то е безупречно. 
Пише, че външният басейн се заплаща допълнително (абсолютна тъпотия), но не мисля, че ще го ползваме, предвид времето, когато ще бъдем.
Много се надявам да не се изложат със Спа-то, защото то ми е приоритет.

# 4
СПА-то на мен много ми харесва там. Никога до сега не е било затворено, но аз по празници НИКОГА не ходя.
Храната--има подобрение в последните месеци
Персонала--супер зле
Някои стаи са добри, други не чак толкова

# 5
Ние ходихме април месец за уикенда там и останахме много доволни.Храната изобилна,спато е просто без никакви забележки-всичко си работеше.Може би единствената ми забележка е че при закрития басейн е много тъмно,то понеже е в мазе направо е страшно за малките деца някак подтискащо.Стаята в която бяхме настанени беше просторна и чиста.Персонала любезен.За периодите на края на зимата и за есента е просто чудесно място за отмора.

# 6
Аз имам добри впечатления от хотела в началото на април-спа центърът е чудесен, нямам никакви съществени оплаквания към храната, обслужването беше малко мудно, но се стараеха.

# 7
На мен ми хареса хотела.  За хора с малки деца наистина не е добре, няма никакъв двор, пушачите пушат буквално на улицата. Не ми хареса и това, че терасата /голяма и чиста/ нямаше столчета и маса, стол нямахме и в стаята. Храната беше хубава според мен, спа-то също. Следващия път бих избрала хотел, който не пуска  ваучери, беше буквално препълнен.

# 8
Като начало съм изумена как за четири звезден хотел мога да направя резервация само в делнични дни от 9 до 18 часа  ooooh!
А като пиша на имейла за резервации, ми казват да се обадя на телефона, който е от 9 до 18  Crossing Arms

Ол инклузивът е отвратителен!!! Не знам хората, които пишат, че им харесва, къде ходят и какво ядът обикновено, нооо...аз бих го сравнила с отвратителния ол инклузив на хотел Цезар Палас в Свети Влас!

# 9

Ол инклузивът е отвратителен!!! Не знам хората, които пишат, че им харесва, къде ходят и какво ядът обикновено, нооо...аз бих го сравнила с отвратителния ол инклузив на хотел Цезар Палас в Свети Влас!

Преди да си тръгнем хотелът се запали през нощта и не се включи никаква сигнализация! Щяхме да се издушим всички. Благодарение на един човек, който викаше и тропаше се събудихме, пожарните коли дойдоха бързо и ни евакуираха. Дори не провериха от хотела дали всички са будни...Беше много страшно. Сигурно сте гледали новини...Никога няма да стъпя повече в този хотел!

# 10
Преди две години в този хотел децата бяха на лагер. Добре, че дойдох и аз. Първо ни настаниха в стая над някакъв агрегат, преместиха ни. Помолих да дойде водопроводчик, водата в душкабина капеше. Дойде, нещо стегна. През нощта се събудих от това, че в стая има пара и по мокета тече вряла вода. Такъв ужас трудно се забравя!

# 11
Това за пожара и течащата вряла вода си е УАУ Shocked това не е майтап бе,ами ако някой не се събуди навреме....тези са за затвор!!!

# 12
Това за пожара и течащата вряла вода си е УАУ Shocked това не е майтап бе,ами ако някой не се събуди навреме....тези са за затвор!!!

На всичкото отгоре се държат цинично! Не стига, че не се поинтересуваха как сме, а като поискахме да си тръгнем помолиха да изчакаме 2 мин. да каже камериерката дали всичко било точно с мини бара... Нямам думи. Едно семейство, което беше с бебе и се спасиха на покрива, са предприели някакви действия и са се свързали с юристи. Дано успеят да направят нещо. При нужда със сигурност ще се включа да ги подкрепя...

Общи условия

Активация на акаунт