Хайде на театър 3

• 184 374
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Снощи ходихме с ММ на "Две малко американски комедии" в театър "София". Оригинално поднесени, добра актьорска игра, свеж и ненатрапчив хумор. Хареса ни!
Много ни хареса! В антракта имаше и изненада - мини джас концерт! Heart Eyes

# 376
  • дядовата ръкавичка
В Театър на армията отново продават билети по 7 лв. за постановките януари и февруари. Колебая се между "Железният светилник", "Много шум за нищо", "Ножица-трепач".
Какво бихте препоръчали? Да е подходящо и за тийнейджъри.

# 377
Гледала съм " Железният светилник" и " Ножица-трепач".
С образователна цел за него ще е подходящо" Железният светилник", разбира се:)
Иначе ще се забавлява доста на " Ножица-трепач" Wink

# 378
В Театър на армията отново продават билети по 7 лв. за постановките януари и февруари. Колебая се между "Железният светилник", "Много шум за нищо", "Ножица-трепач".

Влязох в сайта на театъра не видях да има програма за м. февруари. Къде се продават през интернет или на каса. Ако е през сайт може ли линк

# 379
Влязох в сайта на театъра не видях да има програма за м. февруари. Къде се продават през интернет или на каса. Ако е през сайт може ли линк

http://www.tba.art.bg/
Програмата за януари и за февруари е в зелени карета, а вдясно от рекламата със снежните човеци за намалението има и бутон "Купи или резервирай билет онлайн".

# 380
  • София

Гледала съм само "Железният светилник" от тези, но определено много ми допадна. По принцип харесвам постановки по книги и тази е направена много добре.

# 381
  • дядовата ръкавичка
Благодаря, момичета! Взех билети за "Железният светилник".

# 382
Айяла,  много те моля са споделиш как се е сторила на тийновете. Приятно гледане.

# 383
  • София
Срам- несрам, не сме гледали  на живо Стоянка Мутафова.Дъщеря ми писа проект за училище, в който присъства и тя и нейната персона много я впечатли.Та- имам въпрос до всички, които са гледали Ю Госпожа стихийно бедствие", дали е подходяща за гледане заедно с дете на 11г? newsm78

# 384
Гледали сме "Госпожа стихийно бедствие" и "Столетие мое". Първото като че ли беше по интересно като сюжет... Преживяването си заслужаваше и за двете определено! Не защото са много интересни постановките, колкото играта на Стоянка Мутафова  bouquet

# 385
  • София
Срам- несрам, не сме гледали  на живо Стоянка Мутафова.Дъщеря ми писа проект за училище, в който присъства и тя и нейната персона много я впечатли.Та- имам въпрос до всички, които са гледали Ю Госпожа стихийно бедствие", дали е подходяща за гледане заедно с дете на 11г? newsm78
Мисля, че не е подходящо.

# 386
И аз много държах децата ми да гледат Стоянка Мутафова на сцена.
С големия изгледахме всичко, в което участваше.
Малкия 9г. заведох на Скакалци.
Моето мнение е, че всичките и постановки стават  за деца над 9 години. Не всичко ще разберат, но идеята в случая е друга.

# 387
  • София
Благодаря за мненията bouquet

# 388
  • София
В ТБА се играе "Откачена фамилия", има ли някой, който го е гледал? Търся си хубава комедия там по принцип.

# 389
  • София
''Откачена фамилия" не е постановка на ТБА , само гостуват там . Гледах постановката преди месец - приятна комедия , хареса ми .  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт