Намаления 2015

• 143 648
  • 845
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, не е съвсем по темата, но не знам къде да питам.
В кой мол има NEXT и има ли изобщо? Върти ми се Ринг, но не съм сигурна...
Харесах много едно детско яке, но не ми се поръчва през сайта им, че трите седмици доставка не ме очароват.
В Ринг МОЛ има детско само- обаче е много зле зареден- аз ходих преди около две седмици и беше трагедия- а уж били заредели няколко от колекциите. Цените са завишени с около 30% над сайта. Но все пак може да провериш какво има- може да са заредили още нещо. И аз предпочитам да купувам от магазин, за да видя материята, размера- но нищо от това, което бях набелязала в сайта не беше заредено в магазина. Доставката от Nextdirect е 3 работни дни а не 3 седмици.

# 136
  • Berlin
Може и 3 седмици да е, ако артикулът го няма в момента.

Много рано се почва с питанките за Индитекс. Laughing Около Коледа ги чакаме обикновено.

# 137
  • София
Благодаря за инфото относно Некст. Направо ме отказахте да се разкарвам до мола. И без това съм харесала конкретно яке, така че ще го поръчам през сайта.

Доставката от Nextdirect е 3 работни дни а не 3 седмици.
Явно не е така. При мен го дава 3 седмици.

# 138
  • Berlin
Тонка, най-вероятно, защото не е налично в момента и ще го има след 3 седмици. Обикновено е така. Иначе супер бързо идват нещата, в темата си пишем редовно. Laughing

# 139
  • София
Благодаря, abs. Ще взема да ви се придружа там.  Grinning

# 140
  • В полите на Витоша :)
Аз в петък следобяд поръчах няколко неща и вчера (понеделник) на обяд ми ги донесоха. Тонка*, ти кой сайт гледаш? Да не би да е американския, че ти излиза такава доставка?

# 141
  • Berlin
Eeee, южноафриканския сигурно гледа.

# 142
  • В полите на Витоша :)
Изключено ли е да гледа американския (примерно)?

# 143
  • София
Аз в петък следобяд поръчах няколко неща и вчера (понеделник) на обяд ми ги донесоха. Тонка*, ти кой сайт гледаш? Да не би да е американския, че ти излиза такава доставка?
Аз честно казано не знам колко сайта има, но поръчах от този:
http://bg.nextdirect.com
За доставка пари не ми искат.

# 144
  • София
Момичета,имам карти за 25% намаление на бельо и пижами от HM.Валидни са от 9-20(до вечера ще проверя за по-сигурно).Ако някой желае мога да му ги дам.Живея в Младост 4.Пишете на лични.

# 145
Момичета,имам карти за 25% намаление на бельо и пижами от HM.Валидни са от 9-20(до вечера ще проверя за по-сигурно).Ако някой желае мога да му ги дам.Живея в Младост 4.Пишете на лични.
Само да вмъкна, че на картите пише, че важат заедно с оригиналната касова бележка.

# 146
  • София
Касови бележки има.А срока е до 25.10

# 147
Някъде да има намаление на козметиката на Виши - зелената пяна за лице ме интересува?  Simple Smile

# 148
  • София по рождение
Някъде да има намаление на козметиката на Виши - зелената пяна за лице ме интересува?  Simple Smile

В аптека в Парадайз - 10%

# 149

В аптека в Парадайз - 10%
Благодаря!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт