Намаления 2015

• 143 731
  • 845
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Изпратих им един мейл, да видим какво ще кажат. Ако не съдействат все пак ще си пусна жалба, 90 лв за празна опаковка не е малко. Според мен някой в склада им го е откраднал и е оставил опаковката да стои.

# 511
Нещо знае ли се за черния петък в двата мола във Варна, или ще е като миналата година...? ooooh!

# 512
  • Стара Загора
Само този петък- 27.11.2015 г., BLACK FRIDAY в магазините на
ANDREWS/ladies в София, Пловдив, Бургас, В. Търново , Стара Загора и
 Варна.
Намаление: - 40% на нова колекция.

# 513
  • София
И тук да се оплача, че от Лудия петък от Хиполенд получих само празна кутия от дигиталния термометър на Чико. Явно някой по трасето го е откраднал. Нямах опция преглед /или поне от Спиди не са ме питали/ и малко трудно ще докажа, че не съм го задигнала аз. Някой има ли подобна практика? Има ли смисъл да пускам жалба в Комисията в този случай.

Ужас Shocked Пускай жалба, пък каквото стане  Rolling Eyes Rolling Eyes  Rolling Eyes

# 514
  • София
Тъкмо влязох да си изтрия поста, защото се оправихме, обаче си ме цитирала Mr. Green
 ВСИЧКО Е НАРЕД. Казаха, че те отварят пакетите, защото тези термометри много ги крадяли и проверяват всяка поръчка. Забравили са да ми сложат термометъра обратно и ще ми го изпратят с другата ми поръчка, направена пак в петък.

# 515
Тъкмо влязох да си изтрия поста, защото се оправихме, обаче си ме цитирала Mr. Green
 ВСИЧКО Е НАРЕД. Казаха, че те отварят пакетите, защото тези термометри много ги крадяли и проверяват всяка поръчка. Забравили са да ми сложат термометъра обратно и ще ми го изпратят с другата ми поръчка, направена пак в петък.
Браво.

# 516
 ooooh! И е смешно и е трагично.

# 517
А h&m обявиха ли нещо? Или бяха на 20.11?  Crossing Arms

# 518
знаете ли в кои английски сайтове ще има намаления - черен петък?

# 519
Нещо знае ли се за черния петък в двата мола във Варна, или ще е като миналата година...? ooooh!
Какво беше миналата година?

# 520
Списък с намалените магазини в Парадайз - http://paradise-center.com/bg/sale_campaign/black-friday-2015_i908

Искам да видя и списъка на  Дъ мол, но още не са го обявили  Naughty
А за Сердиката гледам коментари във Фейсбук и са писали, че тази година не плануват да има Черен петък,

# 521
В Сердика ще има Черен Петък на 27.11. Непрекъснато въртят реклама по радиото. Ето и магазините
http://serdikacenter.bg/event/77

# 522
Оф по 20 до 50% и то ако пазаруваш над 100 и ... лв. или избрани артикули- почвам да се чудя  newsm78

# 523
  • Berlin
Е, нормално, аз им свикнах вече и не се чудя на намаленията им по нашия Черен петък.

# 524
  • Sofia
В Сердика ще има Черен Петък на 27.11. Непрекъснато въртят реклама по радиото. Ето и магазините
http://serdikacenter.bg/event/77

А защо пише от 25.11. до 27.11.? От днес ли почват или си е за петък, нещо не разбирам...

Общи условия

Активация на акаунт