Намаления 2015

• 143 508
  • 845
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Запис в новата тема. Peace

# 61
  • Разпиляна във въображението
А има ли някакво значение количеството и дрехите, които се носят в Н М?

# 62
  • Berlin
До 2 чанти на човек на ден.

# 63
  • София
Дали все още някъде има детски акваобувки (24номер)?

Провери в Kaufland и в Decathlon!

# 64
  • Русе
Нищо няма в Русе, едно Уайкики и това е. В ХиМ в Търново и Стара Загора пазарувах последно. Яд ме е за тазз промоция с панталоните, аа друг път, май имаме доста и без това.

# 65
  • В полите на Витоша :)
Благодаря, Earth80   bouquet

# 66
Момичета ,някоя виждала ли е детски маратонки в Кауфланд newsm78 останала съм с впечатлението,че има.Трябват ми 28 номер и то не много скъпи,докато ни пристигнат другите.

От промоциите в Лидл ще се възползвам Peace

Сега видях,че и в Лидл ще има маратонки и много хубави суитчъри

# 67
И аз ходих до Лидл сутринта. Купих каквото бях решила, суитчърите наистина са хубави, два модела са с качулка и един без ( говоря за моделите за момичета). Маратонките също не бяха лоши, но имаме 3 чифта вкъщи и ще са излишни.    Simple Smile

# 68
  • в града на вечния купон

OVS в Ринг мол го няма вече!!

Малко извън темата,но какво има на негово място?
Да считам ли,че в БГ вече няма Овиесе или е останал в някой МОЛ?
В парк Мол Стара Загора-вчера купих детски клин

# 69
# 70
vanqz Благодаря! Взех 2 долнища.

# 71
  • Разпиляна във въображението
В Плевен в НМ нямаше много избор. Жълтата блузка от промоцията за 17.90 хич не е жълтото, което виждам на рекламата. А и панталончето го нямаше. Накупих тениски от Уайкикито. Имаше доста намалени.

# 72
Може би въпросът ми е малко подранил, но ще го задам сега, да си направя сметката от по-рано. Wink

Pretty Shop, подобно на Sephora и BeautyZone, традиционно правят ли намаление от 25% в деня на Черния петък (края на ноември)? Става въпрос за София.

Интересувам се конкретно от намаленията в Прити Шоп-а, защото съм си набелязала един мъжки парфюм, който откривам единствено там, за Коледен подарък. Peace

Моля, който има наблюдения от предишни години, да се включи.

# 73
  • Berlin
Тези намаления не са традиционни мисля. Питай по-добре в темата за МАК и Сефора, там ще ти кажат по-добре.

# 74
  • София
Може би въпросът ми е малко подранил, но ще го задам сега, да си направя сметката от по-рано. Wink

Pretty Shop, подобно на Sephora и BeautyZone, традиционно правят ли намаление от 25% в деня на Черния петък (края на ноември)? Става въпрос за София.

Интересувам се конкретно от намаленията в Прити Шоп-а, защото съм си набелязала един мъжки парфюм, който откривам единствено там, за Коледен подарък. Peace

Моля, който има наблюдения от предишни години, да се включи.
Тази или  миналата година участваха с намаление от 30% (редактирам се, април месец е било, при акция на конкретния Мол), но само Прити шоп в The Mall. Дано повторят!  bouquet

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 10:41 от Cesari

Общи условия

Активация на акаунт