Намаления 2015

• 143 698
  • 845
  •   1
Отговори
# 615
Теранова са големи смешници, в магазина на Пиротска сложили едни табели с 20 и 30% намаление, а цените същите като вчера, без табелите. Чудя се до колко са им реални намаленията в Сердика, където са обявили 50%  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 13:48 от Lemy

# 616
Относно Zara: -20% на всички връхни дрехи и т.н. или на избрани артикули?

# 617
  • Berlin
Не включва сака и блейзери, това го пише на касата на една табелка малка. Якета и палта се включват и разни други, описано е доста подробно, но не ги запомних. Blush Влязох за определено нещо, грабнах си го и изчезнах.

# 618
В Дъ Мол е доста пълно, то и форумът замрял, явно всички са на пазар  Mr. Green

# 619
  • Berlin
Ами имаше хора, аз бях в Сердика.
Някой в Скай сити да е ходил? Интересува ме за The North Face дали важи в тамошния магазин намалението. Защото в Дъ мол май не участват, но в Сердика има обявено.

# 620
  • София
или на пазар, или в паркинга блокирани Mr. Green
В Хиполенд не беше на всикчко намалението или ме излъгаха. Купих 5 къп кейк кукли, но не ми ги намалиха. После видях и за 4 лв не ми се връщаше да питам. От Прити шоп обаче съм доволна.
За първи път ходя на Черен петък в мол и груба глешка направих. Вече само по интернет или поне без кола. ooooh!

# 621
  • Berlin
В Хиполенд май не е на всичко, в Комсед е.

# 622
  • София
В The Mall е отврат!Ако някой иска да си харчи парите, да не го прави днес! Има вариант да стои с часове в паркинга или пък да се блъска в навалицата без да може да си избере нищо на спокойствие!

# 623
  • I want it all and I want it now.
Ами аз  втора година се лъжа да ходя и не си купих нищо. Laughing
Реално намалили тук там по нещо и нищо съществено.

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 15:44 от Syn

# 624
  • София
В Дъ Мол е доста пълно, то и форумът замрял, явно всички са на пазар  Mr. Green
Пазаруват друг път, по-скоро търсят място за паркиране или чакат за да влязат/излязат.
Голяма излагация са днес, нито кой знае какви намаления, нито са подготвени за наплива.

# 625
  • София
Тъкмо се връщам от Дъ Мол и като цяло - много шум за нищо. За намалените артикули - те или са си такива по принцип или трябва да се вторачваш да разбереш, кои са или намалението е някакви смешни 20-30% за новите колекции. Така или иначе след около месец пак ще има разпродажби и то далече по-добри. В нашето семейство сме се разбрали, че коледните подаръци са по-скоро символични и след това си взимаме каквото ни трябва.
Иначе съм доволна от ДМ - най-ясна промоция и точно на време за моите нужди. И кучето намаза малко деликатеси от техните Simple Smile
ООО и за паркинга - вилнях като хала на информацията и ги обвиних в престъпна небрежност   Twisted Evil #2gunfire Обадих се и в полицията, да уведомя за безконтролното пълнене на паркинга. Беше в 14:30 и като излязох 1 час по-късно две от ниватата бяха значително разчистени и охраната вече си вършеше работата както трябва.

# 626
Цитат
Обадих се и в полицията, да уведомя за безконтролното пълнене на паркинга

Laughing Laughing Laughing

Иначе за моловете беше ясно. Може ли да споделите в ДМ какво интересно има?

# 627
Мъжа ми хич не впрва на тези черни петъци които следя и сега като ви чета май ще се окаже прав. От всичко само от емаг се разписах а по молове нещо не ми се ходи в това време, най много вирус да хвана

# 628
  • София
ДМ предлагат 20%, но само на техните марки - Балеа, Алведре, Денк Мит и т.н. включитело храна за домашни любимци. Разнообразието на тези артикули е голям и аз като цяло тях ползвам (голяма фенка съм на марката изобщо  Embarassed). И затова останах доволна - купих си бяла козметика, която така или иначе ми трябваше. Но ДМ държат добри промоционални цени и в останалото време. Готина акция -15% Отстъпка в седмицата на Вашия рожден ден. Така може да се хванат страхотни оферти Simple Smile

# 629
  • На черешата
 На мен ми трябва един конкретен магазин в Tha Mall , дъщеря ми си е харесала едни дънки в LTB. Гледам, че пише от 20% до 70%, но дали е така????  newsm78 И на какво точно е 70%, на един артикул може би.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт