Намаления 2015

• 143 823
  • 845
  •   1
Отговори
# 360
  • 1st floor
Имам някаква карта Гети, издадена преди около две години в Мол България. Дали важи още, има ли срок, в който мога да  я ползвам?

# 361
Карта getti можете сами да си направите (https://getti.org/). Моята пластика е виртуална - имам програма на телефона, която като стартирам ми подава моя баркод. Този баркод продавачките на касите го сканират или въвеждат ръчно.

# 362
В Хиполенд намалението е  - 25 % на 20.11 - петък.
А в Комсед 30% с карта гети както са казали вече от 20 до 22.11.

# 363
27 Ноември 2015 черен петък The Mall

Последна редакция: вт, 17 ное 2015, 13:59 от wantmenow

# 364
  • София
Извинявай но 28.11 е Събота Mr. Green
така че дата е или 27.11 или ???

# 365
  • София
Според мен датата е 27-ми в Дъ Мол. Това е последният петък от ноември, когато има Черен петък. Вече съм се нахъсала да си купя парфюма, без значение с намаление или не.

# 366
Да, датата е 27.

# 367
Карта getti можете сами да си направите (https://getti.org/). Моята пластика е виртуална - имам програма на телефона, която като стартирам ми подава моя баркод. Този баркод продавачките на касите го сканират или въвеждат ръчно.

Тази карта на принципа на тези в Пикадили ли е? Т.е. трупат се точки "монети" и в случая дава отстъпка за комсед. В смисъл нали не ме обвързва по някакъв начин и няма такса за обслужване и прочие?

Винаги съм пазарувала на намаленията им, преглътнах миналата година, че от 40% го направиха на 30%, ама вече се чудят какви условия да наслагат, за да го обезсмислят! И така и не разбрах дори ако си направя такава карта колко ще е намалението в магазина на Т. Каблешков Sad

# 368
dusty, нищо не плащаш. Аз я имам от 1 година и до сега не съм дала нито лев. Има различни принципи на работа - в някои магазини, като ти я маркират и ти дават отстъпка, в други трупаш точки, които после използваш като отстъпка в същия магазин...

# 369
deedeetu много ти благодаря, явно ще си извадя и аз Simple Smile

# 370
  • Бургас
''Към момента можеш да вземеш getti карта от:
The Mall, Bulgaria Mall,
Техномаркет, КомсеД, Debenhams.''
Това прочетох аз.Дали ще ми дадат гети карта от Комсед Аутлет-Бургас? newsm78

# 371
  • Пловдив
Търся си пералня Горение... Grinning

# 372
http://ninoconti.com/bg/?utm_source=mailerlite&utm_medium=bu … 20friday_17.11.15

И тук Черен петък, някой пазарувал ли е от този сайт?

# 373
''Към момента можеш да вземеш getti карта от:
The Mall, Bulgaria Mall,
Техномаркет, КомсеД, Debenhams.''
Това прочетох аз.Дали ще ми дадат гети карта от Комсед Аутлет-Бургас? newsm78
Вчера ми дадоха в аутлета в Пловдив, значи и в Бургас ще дават.

# 374
27 Ноември 2015 черен петък The Mall

На 27 Ноември ще има Черен петък и в Парадайс център  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт