Намаления 2015

• 143 687
  • 845
  •   1
Отговори
# 645
Но си взех слънчеви очила с 45 процента реална отстъпка, дебна ги от пролетта  Mr. Green

От Opticlasa ли?

# 646
В Парадайз не беше чак толкова пълно по обяд. Само  не трябва да се ходи с кола, защото се губи много време по влизане/излизане.

# 647
  • София
За пореден път се убеждавам, че Черния петък за българските търговци е думосъчетание без никакво съдържание. Единствените прилични разпродажби тип "черен петък" бяха първите такива опити на Техномаркет през пролетта. Оттам нататък всичко е бутафория. И вместо магазините да изградят някакъв истински добър имидж за отношение към клиента, то става обратното.
Разбира се всяка година ще има хора, които ще отидат да видят дали нещо няма да се е променило, включително и аз. Но и все повече ще се чува и чете - отидох, видях, но ще изчакам сезонните разпораджби или купих се нещо, ама защото така или иначе ми трябваше.
Сори за сдухания коментар  Sad

# 648
  • София
Да се отчета и аз за днас.
Децата искаха лаптоп за коледа.
Взех от еМаг един, доста изгодно /който почти веднага свърши/.
И като се заприказвахме с колегите по темата, и те един през друг ми казаха какво ли не. Че по принцип е скъпо там и с намаленията става нормално, че продавали залежали стоки по складовете. Пък лаптопът не ставал за игри - изглежда съм взела с малко памет /32GB/, като не разбирам.
Та се чудя - дали сглупих в крайна сметка.  Rolling Eyes

# 649
Не е възможно да е 32GB.  Naughty Дай линк.

# 650
  • София
За лаптопа, който си взела не знам. Но по повод завишените цени в Емаг и аз това видях тия дни търсейки предварително, какво бих искала. Загледах се в бебешките артикули да си правя сметката за по-нататък. И конкретно за една кошара: преди седмица я открих в АЙКО намалена от 159 лв на 119 лв. Същата кошара в Емаг я намирам на 209 лв. Сама си прави извода, но аз направо се гръмнах от тази фрапираща разлика. Също така разни дребни ел. уреди са на едни и същи цени както в Технополис и Техномаркет. Друг пример от днес: в емаг с 40% за BF ел. четка за зъби Lucznik TB 203 от 24,99 на 14,99. В Технополис я видях на редовна цена 14,00 и -10% за BF излизаше по-евтино от емаг.

# 651
  • София
Не е възможно да е 32GB.  Naughty Дай линк.
В еМаг е изчерпан и не е активен линкът.
Но този май е същият:
http://www.toshiba.eu/laptops/satellite/satellite-cl10-c/satellite-cl10-c-102/
На всичкото отгоре, не съм обърнала внимание, че е и малък. Само 11,6 инча.
Май няма повече така да пазарувам на сляпо, особено неща, от които не разбирам.
П.П. А, ето линк:
http://www.emag.bg/laptop-toshiba-satellite-cl10-c-102-cu-proces … eg6/pd/D3MBVYBBM/

# 652
Не става ли да се откаже поръчката? newsm78

# 653
  • София
http://www.emag.bg/elektricheska-pila-za-peti-scholl-velvet-smoo … 350/pd/DYQG3MBBM/   Пилата на д-р Шол е на идеална цена, по-евтина не съм я виждала  Party ..
В Манго ме издразниха, на етикета пише 49,90 евро, те ми го смятат на 120лв. и после ми махат 30% ...ми мерси  #Cussing out

# 654
  • София
Не става ли да се откаже поръчката? newsm78
Добър въпрос. Не знам.
Иначе имам вече дори мейл, че поръчката е изпратена.  

# 655
  • София

Цената е добра - има някакво намаление, но ето линк към друг сайт, за да видиш на каква редовна цена може да го намериш
http://pcshop.bg/Laptopi/Toshiba-Satellite-CL10C102-PSKV2E001007B3
Иначе за характеристиките нека по-компетентните да се изкажат.

# 656
  • София
Да се отчета и аз. В Дъ Мол след 21,00 ч беше прилично. Купих два парфюма от Дъглас и след това пазарувах в Комсед. Много съм доволна. Добре, че не отидох по-рано в голямата лудница.

# 657
А утре кои магазини продължават с намалението?

# 658
Този лаптоп не е за твоите цели. Това е като таблет, но с клавиатура. Много е удобен, ако трябва да го разнасяш постоянно няма да правиш кой знае какво на него, иначе е безполезен. Не се притеснявай, ако ти го донесат можеш да го върнеш. Peace Само трябва да платиш връщането, но аз ти препоръчвам да го направиш.

# 659
  • София
Но си взех слънчеви очила с 45 процента реална отстъпка, дебна ги от пролетта  Mr. Green

От Opticlasa ли?

Не, не съм доволна от тази оптика. От Гранд Оптикс в Парадайс ги взех, страшно съм доволна от обслужването там. Пролетта си направих диоптрични при тях, пак ползвах много голяма отстъпка и така. Редовна съм им вече Simple Smile

По повод Тошиба 'лаптопа', не е лаптоп, а нетбук. Преносим и удобен, красив, но на този модел батерията не държи много. Асус имат вариант , който издържа повече от 12ч но е по-несимпатичен.
По повод игрите - този нетбук е с параметрите на нормален таблет, така,че такъв тип игрички - леки и дребни или  онлайн такива. Не могат да му се и инсталират много неща, защото свободната памет е малко. Машината е идеална за работа, аз самата имам подобна и я ползвам за пишеща машина и интернет, а вкъщи си седи големия лаптоп Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт