Намаления 2015

• 143 681
  • 845
  •   1
Отговори
# 630
  • Varna
Момичета къде има MOHITO освен в Paradise в София и Grand mall Варна.Искам да проверя за наличност за едно яке:(  bouquet

# 631
Където има и Reserved Peace Виж в Сердика, само че там са в 1 магазин.

# 632
В Mega Mall Люлин също има отделен магазина на Mohito

# 633
  • Once there was a Hushpuppy...
На мен ми трябва един конкретен магазин в Tha Mall , дъщеря ми си е харесала едни дънки в LTB. Гледам, че пише от 20% до 70%, но дали е така????  newsm78 И на какво точно е 70%, на един артикул може би.  Rolling Eyes

Бях там.
Намалението е избирателно. На новата колекция е едно, на стари неща е друго...вече не помня.
Толкова е отвратително в Дъ Мол ooooh! Tired
По 30 минути съм чакала да вляза и изляза с колата....
А, намаленията не ме очароваха в повечето магазини...не, че не купих подаръци Peace

# 634
  • На черешата
 А хората тепърва ще свършват работа и ще се запътят натам. Вече се замислям да спра отвън и да се мушнем през тунела.  newsm78

# 635
Има ли намаление в Некст в Ринг мола?

# 636
Много съм доволна от днешния Черен Петък! Laughing Вече приключих/ме с шопинга.

Взехме няколко чифта обувки (за мен и ММ) от магазини с 20% намаление (между другото - включително Sport Depot, които днес имат от 20 до не-знам-си-колко процента на всичко, ние ходихме до магазина им в Bulgaria Mall).

Взех си и така чакания парфюм от PrettyShop, отново с 20% отстъпка.

Иначе, да, особено в The Mall си е отвратителен гмеж, а може би вече и в Serdika (нямам идея, понеже ние предвидливо ходихме там сутринта). Препоръчително е да не ходите с коли, според мен!

Абе, с 2 думи - много съм доволна! Heart Eyes

# 637
Знае ли някой правят ли намаления в Декатлон  и кога.

# 638
Има ли намаление в Некст в Ринг мола?
Да, имат намаление - 20%. Няма много хора, има и размери.

# 639
  • София
А хората тепърва ще свършват работа и ще се запътят натам. Вече се замислям да спра отвън и да се мушнем през тунела.  newsm78

И отвън няма да намериш място!!!  Naughty Още повече, че в локалното откъм бул. Йерусалим още правят ремон и лудница. То отвън нямаше места ранния следобяд, а сега като се приберат и живущите съвсем.

Знае ли някой правят ли намаления в Декатлон  и кога.
Досега не съм разбрала Декатлон да прави такива публично обявявани разпородажби. Но този уикенд Декатлон Подуяне удвоява точките от покупката послучай Р.Д.. Последния път като ходих в Декатлон Витоша (преди по-малко от месец) установих, че е имало сериозно намаление на определени артикули и разбира се всичко беше изчезнало (освен етикетите по стелажите - от тях да разбера), а реално никъде нямаше инфо за това.

# 640
Аз ходих в Парадайс. ГОЛЯМА, ОГРОМНА грешка, такава лудница за мижави намаления.... иначе аз купих доста неща. Повечето без да са намалени, просто бяха планирани. Не ме питайте как си тръгнах. Задръстването беше километрично, буквално. Shocked Sick

# 641
  • София
А пък аз чакам да стане 21 ч, за да отида до мола. След работа ми беше невъзможно. За 5 спирки с автобуса се влачих 40 минути.  ooooh!

# 642
  • на Мелмак
Ние тръгнахме към Сердика , видяхме задръстването,  викаме - айде към ДъМол, там същата работа,  отидохме до аут лета до Метро , взехме си дънки, пуловери, блузи и доволни си тръгнахме  Grinning
Намаления та тепърва предстоят, така че .....
Мислех си , че ще има намаление в К и К на детските ботуши,  но....Няма такова нещо, утре ще отидем да ги купим.
Това ме интересуваше основно , но ние се обзаведохме  Grinning

# 643
  • София
В Ринга, като че ли беше най-безпроблемно за паркиране поне до към обед. Намаленията бяха около 20-30% , В Кенвело, Ли Купър и Тайм аут -50. Забелязах, че магазините от веригата Странд на последния етаж бяха затворени, дали не напускат .. Tired

# 644
  • София
Много кофти ден днес... В Дъ Мол беше кошмарно... в Парадайс беше много цивилизовано. Но намаленията бяха....никакви. В Сиела трябваше да е 30 процента, а беше 10!
Но си взех слънчеви очила с 45 процента реална отстъпка, дебна ги от пролетта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт