Намаления 2015

• 143 691
  • 845
  •   1
Отговори
# 660
По повод игрите - този нетбук е с параметрите на нормален таблет
И как ще е с параметрите на нормален таблет. Единственото хубаво му е, че хард дискът му е SSD (ако това е вярно). Нормалните таблети отдавна са с по 500GB. В момента новите gsm-и са с по 32GB, но не мисля, че на тях може да се играят игрички различни от андроидските.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 00:31 от something new

# 661
  • София
Много съм мъдра, значи.
Благодаря за съветите.
Таблети си имат и трите деца, дори единият е 10 инча.
Май трябва да се самономинирам за муня.  Joy

# 662
  • София
Кой нормален таблет за около 350лв / колкото е нормалната цена осреднено за пазара / има 500гб вградена памет? А между SSD и SSD  има разлика! Няма място за сранение на скоростта на писане на висок клас SSD като тези на ALIENWARE лаптопите и тези на нетбуците за 450 - 700лв!
А и паметта далеч не е най-важното за производителността на една машина и възможностите й да извършва обем операции за определено време :}
Поздрави!

# 663
Не става ли да се откаже поръчката? newsm78
Добър въпрос. Не знам.
Иначе имам вече дори мейл, че поръчката е изпратена.  

Проверете условията на Емаг при неполучена поръчка какви са - отказват ли последващи поръчки или не. Аз лично не бих го приела от куриера изобщо, вместо да се занимавам с връщане, изчакване да ми възстановят сумата(което миналата година беше над месец мисля).

# 664
Кой нормален таблет за около 350лв / колкото е нормалната цена осреднено за пазара / има 500гб вградена памет?
Лаптоп имах предвид. Peace Вече ми се спи и не съм те прочела правилно.
По въпроса за игрите, който може да ми подкара Need for speed 2015 и подобните на такъв лаптоп ще е магьосник. Че то Angry birds са 500MB. Десетина игри, няколко филмчета и 2GB-3GB снимки, и то свърши.

И по темата. Embarassed
Купих ютия от emag. Уж намалена от 160лв на 100лв, но всъщност цената и е към135лв на другите места. Пак съм доволна от цената, но не и от начина по който послъгват за намаленията.

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 00:33 от something new

# 665
  • Berlin
Ми той таблетът не се ползва за големи игри, пък и не виждам, ако не си сложиш и доп. клавиатура и мишка, което вече напълно обезмисля изцяло покупката на подобно нещо. Направо един хубав лаптоп и това е. Ние затова си държим още лаптопа, защото на ММ му се доиграва понякога нещо (Диабло, Heroes Laughing), пък и аз се надявам на Guild Wars все още. Laughing Таблетът е за браузване, малко игрички, малко снимки.

# 666
  • София
Да споделя отлично впечатление от еМаг.
Обадих им се по телефона, обясних им случая и хората ми анулираха поръчката без повече формалности.
Евала!

# 667
Обадих им се по телефона, обясних им случая и хората ми анулираха поръчката без повече формалности.
Евала!
Не схванах какво толкова е отличното на Емаг? Съвсем нормално е да ти анулират поръчката,в противен случай просто няма да я вземеш и те ще са губещи, тъй като ще платят и 3-4 лв за куриерските разходи!

Съветвам всички, които са направили поръчка от Емаг да видят реалната цена на поръчаното и да преценят дали да приемат поръчката си или да я откажат още по телефона като има се обади куриера!

Между другото 90% от намаленията им са измислени, но явно върши работа щом толкова много хора купуват всичко наред и след това осмислят какво точно са купили!
Аз също взех една ел.четка за зъби, но знаех предварително колко и е цената на другите места и струва ли си въобще!

# 668
  • София
Евала!
Не схванах какво толкова е отличното на Емаг? Съвсем нормално е да ти анулират поръчката,в противен случай просто няма да я вземеш и те ще са губещи, тъй като ще платят и 3-4 лв за куриерските разходи!

Съветвам всички, които са направили поръчка от Емаг да видят реалната цена на поръчаното и да преценят дали да приемат поръчката си или да я откажат още по телефона като има се обади куриера!

Между другото 90% от намаленията им са измислени, но явно върши работа щом толкова много хора купуват всичко наред и след това осмислят какво точно са купили!
Аз също взех една ел.четка за зъби, но знаех предварително колко и е цената на другите места и струва ли си въобще!
Очаквах повече формалности.
Например да трябва да я взема и после да я връщам и да си чакам парите обратно.
Отделно, бяха много любезни.
Аз съм доволна, защото глупостта я направих аз, без да мисля.  Peace
Взех си и поука.  Wink

# 669
Да похваля и аз Златна рибка! На това му се казва намаление - неща за 200 и малко лева купени за 125лв, което си е почти 40%. И приключих с козметиката за коса за година напред  Crazy Мислех да ходя до Парадайс, но като гледам коментарите, добре че не тръгнах. Днес дали ще е същата лудница?

# 670
Скрит текст:
Евала!

Ами и ти не си прав.  Naughty
Вчера гледах и аз в Емаг, но не ме устройваха цените. Естествено, че преди това знаех реалните цени на желаните от мен продукти. Навсякъде бяха такива, каквито ги бяха писали в сайта, така че за мен нямаше измислена промоция... чаках по-голям % отстъпка, затова не купих... иначе щях да се възползвам  Peace
Така, че не говорете глобално. Ето аз не видях измама. При твоите неща може да е имало...  Rolling Eyes

# 671
  • Бургас
Не съм фен на Емаг и винаги проверявам цените в различни магазини. Но вчера поръчах слушалки за сина ми прилично намалени от 60 на 36 лв., което си е доста добре.

# 672
  • Beyond the Frontiers
Аз сравнявах няколко неща - поръчах ютия - навсякъде 60 лв, аз я взех за 40 лв. Поръчах таблет - 90-120 лв в Продавалника нов /китайска марка е/ - 80 лв в Емаг. Не че е супер намален, ама например не ми се занимава с хамалогията да поръчвам от Китай...

# 673
Аз не съм пазарувала досега от Емаг, но преди половин година купувахме за подарък видеорегистратор от друго място. Затова доста се порових и ги проучвах. После реших да купя на мъжа ми за Коледа и ги следя от известно време в Емаг. Съответно им сравнявам и цените на други места. Имаше реално намалени вчера, както и преди време бяха намалили доста 1-2 от хубавите модели.

# 674
  • София
Единствената ми покупка от Черния петък беше фотоапарат от EMAG.
Въпросният модел фотоапарат си го бях набелязала от преди месец, цена 599лв.
На Черния петък EMAG го пуснаха на цена 449лв. , като пишеше стара цена 699лв. , спестявате 250лв.
Разбира се не на всичко има изкуствено завишение на цените, но ако някой човек следи даден продукт и му знае цената и там и на други места няма как да не забележи. Този фотоапарат в Техномаркет на Happy Days беше 549лв. намален, така че съм супер доволна от покупката, което е и най-важното.
Ааа, забравих и два парфюма  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт