Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за безсъние по време на бременност?
Какви са някои начини да се успокоите по време на бременност?
Какви са някои от начините да се подготвите за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за безсъние по време на бременност?
За да се справите с безсънието по време на бременност, можете да приемате таблетки с мента, валериан или глог. Тези естествени средства могат да помогнат за подобряване на съня. Освен това е важно да избягвате стимулиращи напитки като кафе и газирани напитки и да създадете удобна и спокойна среда в спалнята.
-
Какви са някои начини да се успокоите по време на бременност?
-
Какви са някои от начините да се подготвите за раждането?
-
Какви са някои начини да укрепите връзката с бебето по време на бременност?
-
Какви са някои начини за справяне със стреса по време на бременност?
Ама нали ми е първа бременност и за всяко нещо се чудя
Тотален кукумицин съм станала. Ако ви кажа, че като паднах се чудех после два дни дали всичко е наред с бебето и с плацентата, при положение че си паднах странично на дупето и бебето не е спирало да си рита, ще ми се смеете
Даже вчера като гледах снимките от екскурзията, хем съм с бременни дънки защото другите не мога да ги закопчая на корема, хем грам не си личи че съм бременна. Само като съм напълно в профил си личи, защото вече започва да ми се деформира силуета като за бременна /корем, дупе, кръст, бюст/...