Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за безсъние по време на бременност?
Какви са някои начини да се успокоите по време на бременност?
Какви са някои от начините да се подготвите за раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за безсъние по време на бременност?
За да се справите с безсънието по време на бременност, можете да приемате таблетки с мента, валериан или глог. Тези естествени средства могат да помогнат за подобряване на съня. Освен това е важно да избягвате стимулиращи напитки като кафе и газирани напитки и да създадете удобна и спокойна среда в спалнята.
-
Какви са някои начини да се успокоите по време на бременност?
-
Какви са някои от начините да се подготвите за раждането?
-
Какви са някои начини да укрепите връзката с бебето по време на бременност?
-
Какви са някои начини за справяне със стреса по време на бременност?
ММ пък успя за първи път да го усети вчера и то точно сутринта, но не беше много сигурен, дали не съм си мърдала аз корема
С упойка ли ти го вадиха? Аз изпитвам ужас от вадене на зъби 
Качила съм само 3 кг от началото (днес влизам в 24 г.с.), но започнах и с повечко. Четох, че от нисък хемоглобин се получават задух и умора...Моят беше 121 преди 3 седмици на ЖК. Сега на 28-ми съм при нов АГ на ЖК, та смятам като пусна изследвания да му ги занеса веднага, та да се взимат мерки, ако нещо не ни стига. С храната явно не успявам да си набавя необходимото.
Бебо иначе си ритка честичко.
Вечер ме щади...Тумбачето расте, ама малко ми се виждат 3 кг. С предната бременност започнах с по-малко и качих 13-15... Иначе гледам да се движа много. Имах известен проблем с хемороиди, но след вчерашната 5 часова разходка всичко се оправи