Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 858
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Баги, Памир ми е бил на една ръка разстояние в Турция, ама не бях го чувала и гледала до сега. Трябваше да си харесам силно сериалчето "Статус на връзката: объркан", за да го открия.  Grinning Обикнивено, разтоварващо  дизи с много симпатични актьори. Гледам го директно в събота, после на руски, че и на български Joy Joy Joy Този актьор е и модел, затова като видях сниките с дрехите на дупки, си мисля, че може би са имали общ проект с Туба в минало време като манекени Thinking

Последна редакция: пт, 11 сеп 2015, 15:06 от nadine1111

# 46
Здравейте Hug Hug

Сериалчето  "Статус на връзката:объркан",много свежо,с много хумор и обикновено зад хумора се крият много истини.Памир Пекин играе един от четириъгълника.

По теста с картинките  №6
Линка Hug Hug
Скрит текст:
6. Очаровательный и энергичный

Вы веселый, смешной человек. Вы находитесь в гармонии со всем миром. Вы спонтанный. Всегда полны энтузиазма. Вы всегда «За!», особенно если речь идет о каком-нибудь приключении. Вы часто удивляете и шокируете людей. Но что поделать… вы просто всегда остаетесь самим собой. Вам все интересно, вы легко увлекаетесь. Если что-то вас интересует, вы не успокоитесь, пока не изучите это досконально.

За тонус в следобедния ден.

# 47
  ATV е пуснал трейлър на сериала на Джансел, но е вграден и няма линк към него в сайта им.

Скрит текст:
atv @atvcomtr 
Haksızlığa uğramış bir adam, yalnız kalmış bir kadın...
#BizimHikaye tv'de ilk kez Cumartesi 20:00'da #atv'de

А Алтън Коза само едно лого, ама в клип. В понеделник започва.

# 48
Здравейте Hug Hug

В Адана на 17  септември от 13 часа  в 4 зала, ще бъде показан
 късометражния филм "Джунглата"

Скрит текст:
Адане,17 сентября, в 13:00, в 4 зале будет показан короткометражный фильм "Джунгли"

https://instagram.com/p/7fXN_dDS7b/
instagram
The Jungle Film Fan on Instagram: “'THE JUNGLE' - 'ORMAN' Filmimiz 17 Eylül Perşembe günü Saat 13.00'da Salon 4'de Adana ARIPLEX'de gösterime girecektir.
diziaskTebrikler

# 49
Вичи  Hug Сабинка  Hug благодаря за инфото.  Peace

Понеже я няма Канти  Hug, а нейните очарователни притчи ми липсват, ще ви сложа аз една... интересна...  Wink

Скрит текст:
Притча за напразните оплаквания

Веднъж един човек минал покрай къща, на чиято веранда седяла възрастна двойка на люлеещи се столове. Между възрастната жена  и стареца, който четял вестник, лежало куче, което стенело, сякаш от болка.

На другия ден човекът отново минал покрай къщата и отново видял същата картина: възрастните хора спокойно се люлеели на столовете си, а между тях лежало куче и жално скимтяло.

Озадачен, човекът си обещал, че ако и утре кучето скимти, то той ще поговори с възрастната двойка.

За беда и на третия ден човекът видял същата сцена: бабата се люлее на стола, дядото чете вестник, а кучето лежи на своето място и жално скимти.

Мъжът не можел да подмине равнодушно страдащото куче, затова се приближил до възрастните хора и попитал:

- Извинете за безпокойството, но от няколко диа минавам от тук и чувам жалното скимтене на кучето ви. Какво му има?

- На кучето ли? – попитала старицата. – Легнало е върху стърчащ пирон.

Озадачен от отговора ѝ, мъжът попитал:

- Ако лежи на пирон и го боли, защо просто не се премести?

Старицата се усмихнала и поучително му отвърнала:

- Това, драги мой, означава, че го боли до толкова, че да скимти, но не до там, че да направи нещо, за да го промени…

Какъв е изводът: често се оплакваме, че ни е писнало от всичко, че нещо трябва да се промени, но същевременно нищо не правим, а само се оплакваме. Вместо просто да „станем”!

Да имате хубава вечер!  Hug

# 50

Ох, бее.. Sad Embarassed Няколко пъти изгледах този клип, и аха..да захапя отново сериала Mr. Green Mr. Green Вълнува си ме, като стара любов  Joy Joy Joy
Не мога да си обясня, какво не ми достига, за да повторя и някой клип с Елмерите Thinking
По повод писаниците, дали Туба трябва да поздрави Енгин чрез медиите, защото била негова партньорка, тоест различна от другите в сериала...бих казала, не! Ако той я смяташе за специална, щеше да и благодари отделно в речта си Wink

# 51

Ох, бее.. Sad Embarassed Няколко пъти изгледах този клип, и аха..да захапя отново сериала Mr. Green Mr. Green Вълнува си ме, като стара любов  Joy Joy Joy
Не мога да си обясня, какво не ми достига, за да повторя и някой клип с Елмерите Thinking
По повод писаниците, дали Туба трябва да поздрави Енгин чрез медиите, защото била негова партньорка, тоест различна от другите в сериала...бих казала, не! Ако той я смяташе за специална, щеше да и благодари отделно в речта си Wink

Абсолютно!  Simple Smile

Но тези, дето опонираха, знаят, че е така.  Stop

# 52
  • Русе
Здравейте момичета!  Hug

След цял ден дъжд при нас  ooooh! се надявах и на някоя новина, ама... няма  Sad

Абсолютно!  Simple Smile

Но тези, дето опонираха, знаят, че е така.  Stop

newsm10

Ама... пък колкото разбрахме навремето Енгин да поздрави Туба за ЕММИ номинацията или за медийния Оскар, толкова и ще разберем, дали тя го е направила сега  Wink. Това са колегиални отношения и няма нужда да се разнасят из преса и социални мрежи ( пък той нали и няма туитър и Инстаграм, та как може и да стане  newsm78).

Да видим и какво ще стане с Пеперудите  Wink, а и желанието на феновете да ги видят заедно на ЕММИ  Simple Smile

# 53
  • Пазарджик

Ох, бее.. Sad Embarassed Няколко пъти изгледах този клип, и аха..да захапя отново сериала Mr. Green Mr. Green Вълнува си ме, като стара любов  Joy Joy Joy

Абсолютно!  Simple Smile

Но тези, дето опонираха, знаят, че е така.  Stop

newsm10 +1

# 54
Търсете ме в Антакия, около 71 епизод Joy Joy Не съм го и предполагала, когато сутринта отворих едното си око Wink

Рускините са започнали превод на нов сериал. Казва се Баща - душа/ Baba Candir/ http://www.vbox7.com/play:281dfb817f 1 -ви епизод

Една от актрисите е наш човек. Не и знам името, но в роля в майка Фатма от "Аси" и мафиотката от "Под липите". Приятно ми се вижда сериалчето Peace Като че ли, отново ще ме спечелят за турските дизита, ако са се усетили, че на народа му "писна" от сълзи и традиции. Наистина такъв баща в турски сериал до сега не съм гледала Rolling Eyes  ooooh! Ох , май станаха 6 броя само от турските...ама зима иде Joy Joy Joy

# 55
Здравейте в тази студена, дъждовна вечер! Hug
Много дъжд се изля при нас, че и голям студ.

Гуга, Цвети, Лина, Надин, Вичи, Hug Hug Hug Hug Hug

Надин, имаш и от мен +1  smile3501 newsm10 за изказаното мнение по наградите, благодарностите и т.н.. Лайкнах те. Hug

Енгин прогресивно подобряваше играта си в сериала и заслужи наградата. Но и аз мисля, че Туба до него, като партньор допринесе най-вече за това. Хареса ми благодарственото му слово. Кратко, сбито, но казва много и хубави неща с няколко изречения /Вичи Hug newsm10/

Надин, Hug
Аз продължавам да гледам твоите предложения, а списъкът ти непрекъснато расте, но си права, че идва и зима.  Grinning

Приятна вечер на всички! Hug

# 56
Да съчетая малко дъжд от Рали с това клипче от "Аси" . Ами каквато и песен да вземеш, все ще се намерят и кадри от сериали с Туба Peace В случая - Тони Димитрова За тебе хората говорят

# 57

Надин, smile3521

Най-хубавото нещо да бъдеш актриса, да бъдеш знаменитост е, че можеш да докоснеш живота на другите. Искам да кажа на всички жени, на всеки само ... Вие сте толкова красиви, ние сме толкова красиви, ние сме толкова красиви.  Просто обичайте себе си. Просто ценете себе си. И се грижете за своето тяло и душа едновременно.

# 58
# 59

Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт