Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 882
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро!  Hug

Момичета, не обръщайте внимание. Нали знаете, завист и злоба има дори на официално ниво!  Laughing

Канти  Hug много ми хареса историята на Хеди Ламар!  Hug Като истинска жена обожавам историите за красавици, натрили носовете на арогантните мъже!  Grinning

"И сме най-красиви, и сме най-добри! " Grinning Grinning Grinning

Във викторината на Надин  Hug не участвах, но и нямах никакъв шанс, нито ги познах актьорите, нито можех да се сетя нещо за тях.  ooooh!

Поздрави на Злати  Hug абсолютно заслужено спечели!  bouquet

Баги  Hug оправяй се бързо! Стоенето във форума лекува, доказано е!  Simple Smile

Приятен ден!  Hug

# 676
Добро утро! Hug Hug Hug

Канти Hug newsm10

Вичи HugЦвети Hug

Не знам какви са тези статистики,напр. аз нали гледам Парампарча,до сега е продаден в 50 страни,а сега в Кан в още 30(имаше снимки от там)!Мисля,че не го видях в диаграмата! Peace

Приятен ден,макар и дъждовен! Hug Hug Hug

ПП Линка Hug вие знаете други неща,които аз все още не знам! Wink

# 677
Здравейте :hug

Дано има и още.

# 678
Здравейте в този мрачна петъчна сутрин  Sunglasses

Дано има и още.
Вичи, твоя пост си е направо слънчев_  мама с двете принцеси

# 679
Здравейте в този мрачна петъчна сутрин  Sunglasses

Дано има и още.

Вичи, твоя пост си е направо слънчев_  мама с двете принцеси

Мерси, Вичи  Hug!  bouquet

В дъждовния ден, наистина слънце - Канти  Hug!

Не вярвам да има още, понеже е от официалния инстаграм на Туба. Май целта е да покаже, че ТМТ имат еднакви дъждобрани?, якета?...  Laughing

https://instagram.com/p/8myqMFRUgO/?taken-by=tubabustun.official

Много са сладки.

Сега гуги ми преведе надписа на Туба - Okul Yolu  -  School Road - На път за училище...

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 10:12 от Lina_4

# 680

ДобрЮтро, ято! Grinning Hug Временцето е за жълти дъждобрани, или за домашно кино Wink На дъждобраните се порадвах, затова се спирам на второто Wink
Разгледах номинираните актьори за "Еми", и реших, че е честно да ги разуча под мотото: Опознай конкуренцията, за да я обикнеш.

Засега се сещам само за англичанина Рафи Спол, че съм го мяркала в някой от филмите за Джеймс Бонд. Сега зареждам фантастична комедия с него от 2012 г.
Скрит текст:

Earthbound / Земен човек

На вас хубав ден, на мен приятна среща с извънземните! Mr. Green

# 681
  Здравейте! Heart Eyes

Не ги продава, но тази фенска мания. Laughing

Аз пък съм така с разлика в женската хубост. Laughing

И не се тормозим като чилийците.

Браво на Злати! Удари ме в земята. ooooh! Аз не знам актьора, който е дублирал Джансел, а камо ли брат му. Embarassed И за актрисата - съвсем съм забравила този момент, но нямаше да я разпозная. Embarassed

П.П. Интервю с Озкан Алпер, но...на турски:

http://www.veyayinevi.com/ozcan-alper-ile-soylesi-milliyet-kitap/

И Джансел се забавлява на сета:

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 12:08 от sabina_k

# 682
Здравейте следобедно! Hug

И днес си имаме нова снимка! newsm10 Сутринта я видях,но Вичи Hug беше я пуснала! Wink

Канти HugЛинка HugНадин Hug

Саби Hug ами научила съм всичко от гледане на турски сериали и четене на темите от 2009г.,когато бяхме с един компютър у дома.Децата ме оставяха за кратко време! Peace  Е сега с лаптоп и телефони е друго,дори прописах след като вече имам повече време! Laughing

# 683
Здравейте Hug

За след обед  

За настроение

https://www.youtube.com/watch?v=eSR5lX8Umy0&list=PLSmajJuYQO … vbo4a80udwH1_iw0i

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 14:37 от vdleri Вичона

# 684
  Дали ще има колажи? newsm08

# 685

Засичай времето! Joy Joy Joy
Иначе и аз мога да помогна с материал, щото тези жълти дъждобрани са голяма сериална мода Wink
Ето ги в "Отново любов"

И в "Статус на връзката:объркан"

# 686
Здравейте Hug
Темата не я изпускам от очи, но с писането не върви, но снощи отразяването ми повиши адреналина - несправедливостите ме качват на метлата, независимо спрямо кого са, а Туба е нашето момиче и не малко е допринесла за популяризирането на комшиите. Тези, които я подминават не са случайни хора - познават много добре и актьори, и проекти, и предствянето им, и реалните, а не набедени постижения, та мислите и емоциите им не са много читави и здравословни Mr. Green В крайна сметка нали на мене и на вас ви доставя удоволствие и с мерак се оставяме да ни измъква от реала, защо да се тормозим от потайни сметки и конюктура newsm47

Снощи си пожелах папарашка снимка от аеропорта, ама си получих семейна снимка  и то на светло. Мая видимо е щастлива с мама, а колко тъжна изглеждаше в Бодрум. 
Повтарям я Peace

Сабинка, първият колаж не закъсня, само якето е друго, по в жълта гама. Лили е голяма майсторка на колажите, при това идейни, май е забравила за тази култова сцена под дъжда Wink Все някой ще поправи пропуска й.

Надин, след като толкова хора са се фотнали с тези популярно жълти дъждобрани, няма ли и фотка с Онур в жълто?

# 687
  Освен нощната снимка в Хамбург, само сериални и то от първа серия. Сако в беж

и раирана риза, накрая не мога да определя - тъмносиво/синьо сако и бесен - https://vine.co/v/e0qevEQzFgh

# 688

Баги, а на мен след такъв колаж ми става мъчно. Sad  Ако ще световен шампион да си по правене на колажи, нямаш право да намесваш невинни душички в някакви си твой фантазии. С герои от сериалите, с цветя и сърца да творят, ако искат денонощно. Но ръцете долу от децата. Sick Някаква доза извратеност намирам в това.

# 689

И колажче с бъдещ партньор,надявам се.

а да сложа и друг

Последна редакция: пт, 09 окт 2015, 16:57 от sabina_k

Общи условия

Активация на акаунт