Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 875
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Привет запленени !

Скрит текст:
Малии, Сабинка цяла нощ разнасяла ракетите на Джокович и Федерер докато ги докара на финал, сега ще я чакаме да се събуди Joy Joy
Линка, полага ти се отпуск за това лято, ама ще ни липсваш Grinning
Връщайте се по скоро ти, Канти, Дороти...че да откриваме учебната, пардон.. сериалната година след седмица Wink
До тогава няма да ви мъча със задачи, но послеее... пълна програма:

Понеделник: Под липите
Вторник:  Гордата Аси
Сряда: Пленителката на сърца
Четвъртък: 20 минути
Петък: Черни пари и любов

Събота и неделя:  свободни съченения

Надин  Hugпрограмата ти е много готина.
Ще ви лиша от присъствие ,излизам в дълга творческа отпуска реална и виртуална.
Не ме чакайте  с разкази и доклади.

Мислех да се включа когато се появи  нов проект на Туба.Щото се убедих ,че е по здравословно да се коментират само героите на любимците ни.
Защото всяко незнание  и непознаване на личният им живот и навиците е зле прието.Надявам се ,че сте прочели и приели извинението ми.

Пожелавам късмет на Туба  на всички филмови фестивали в които ще участва.Сигурна съм в  успеха й.
Дано имаме късмет да видим Тясна рокля,Спомените на вятъра и Джунглата.
Гарантирам,че ще ги гледам и без и със  превод когато се появат.

Много съм щастлива за наградата на ЕА.

Горда съм с любимците си.

При мен е скромните 27-28 градуса,без следа от дъжд,тепърва ще ходя на плаж.
Скрит текст:
Погледнах че в Бодрум градусите са от 31-34 ,ако изобщо снимката е нова.Все още  става за къпане ,дори на деца в морето.
Цитат

Поглеждам темата от време на време,за да съм информирана.
Очаквайте включване към ноември.До тогава Ви пожелавам много емоции  и забавление.
И разбира се награди ,снимки и новини.

На всички празнували РД  и ИД  се извинявам за пропуските здраве и късмет.
Вичи   Hug

На всички  на които им предстоят празници от сега авансово им честитя .   bouquet

Последна редакция: сб, 12 сеп 2015, 22:35 от Дороти 15

# 76
Aко някой ми кажеше, че ще съчетавам финал на US open с турски сериал без превод, щях да кажа, че не може да се случи с мен Naughty Да, ама не... #Crazy #Crazy така станах да видя какво се случва в "Статус..." и в Ню Йорк Mr. Green Mr. Green

А не мога и да не поздравя Дороти, разбирам я, ще я чакаме Peace Grinning Да си поглежда за новини в темата, тук поне са подкрепени с линк за източник. На системата "една хърватка /рускиня/ каза.." , не разчитаме Wink Joy

# 77
  • Сливен
     Привет, Запленени дружки! Hug

Дороти, Hug приятна почивка - реална и виртуална.  Peace Забавлявай се, почивай! Когато можеш, ела отново. ние сме тук. Има дружки, които се грижат да бъдем на време осведомени за всичко около нашите любимци. Благодаря им от сърце! Hug

Надин супер програма си намислила.

Понеделник: Под липите
Вторник:  Гордата Аси
Сряда: Пленителката на сърца
Четвъртък: 20 минути
Петък: Черни пари и любов

Събота и неделя:  свободни съченения

понеделник -
 вторник -
сряда -
четвъртък -
петък -

Лека нощ!

# 78
Здравейте Hug Hug
Поздравления за нощната смяна. Hug

"Колкото повече любов, мъдрост, красота и доброта откриете в себе си, толкова повече ще ги забелязвате в околния свят.” Майка Тереза
С пожелание за една красива, вълнуваща и усмихната неделя!

В неделя, също излизат снимки, някоя новинка, в очакване сме. Praynig Thinking

Дороти Hug Hug Приятен отдих, реален и виртуален. Laughing
 ЛинкаHug HugРелакс на пълни обороти. Laughing Laughing
Цвети Hug Hug Благодаря за тестовете,но нещо не можах да разбера
накрая какъв е моя танц newsm78 newsm78.
За тонус в неделния ден.

За четене    Космически закони,не за космоса ,а за хората

Скрит текст:
КОСМИЧЕСКИ ЗАКОНИ

1. Не вреди нито с дума, нито смисъл, нито с дело на никое живо същество.

2. Ако не те молят за нещо - не го прави. Помолят ли те - направи го.

3. Ако не можеш да сториш нещо, не го обещавай.

4. Отнасяй се към хората, както към себе си.

5. Не съди.

6. Изпълнявай добрите желания.

7. Изпълнявай дълга си пред обществото.

8, Уважавай обичаите и законите на страната, в която живееш.

9. Пази тайните и традициите.

10. Не мисли зло, защото мислите са бумеранг.

11. Търси щастието в щастието на другите.
12. Стреми се към духовното и възвишеното, избягвай дребното и второстепенното.

13. Чети.

14. Обичай.

15. Не бъди злопаметен.

16. Не се напрягай, напрежението е смърт, а отпускането – живот

17. Никога не се обиждай. Обидата е кармична грешка.

18. Ако ревнуваш, включваш програмата за самоунищожение.

19. Завистта причинява болести.

20. Не говори прекалено - бъбривецът е находка за шпионина.

21. Никога не се отчайвай. Отчаянието поражда болест на белите дробове.

Радвай се на живота, той е прекрасен и удивителен,неповторим и скъпоценен!Живей в мир!

# 79
  • Русе
Добро утро!  Hug

Днес и слънцето се усмихва отново, остава само да си направим денят прекрасен.  Peace

Вичи  Hug какво може да се е объркало, та да не успееш да си видиш танца?  newsm78 Тестът е подобен на тези от последните дни - отговаряш на всеки въпрос и... идва заключението.  Peace

И за да съм в тон с графика на Надин  Hug - днес сме на тема по избор или случайност, но... героините на Туба са на линия  Wink в очакване на своят ред по дни.  Peace

# 80
  • Сливен
          Добро утро! Hug

Вичи Hug, винаги ни слага мъдрости. Днес реших и аз да се включа.

В живота не е толкова важно положението, в което се намирате, колкото посоката, в която се движите...

Избирайте винаги правилната посока в живота си!  Peace

Hug Хубава неделя! Hug

П.П. Докато пиша и Цвети  Hugсе появила.

# 81
Добро утро! Hug

Линка Hug,приятен релакс! Laughing

Доре Hug,наминавай,когато можеш!Разбирам те,скъпа! Wink

Цвети Hug,още вчера направих теста!И моя танц е танго!Този път съм като теб! Wink

Боби Hug,вече си започнала със задачата!От др.седмица програмата ти ще е доста натоварена! Laughing

Вичи Hug,за мъдростите и четивота! Peace

Приятна неделя,момичета! newsm51

# 82

Цветна и слънчева неделя пожелавам на всички! Hug И усмихната, де Grinning Laughing

Гледам рекламата за КПА в Албания/от 7 септември/ и нещо не ми е в ред Rolling Eyes Thinking Беше, докато се усетя, че на снимката не е Елиф, а Туба във фотосесия Mr. Green

Редактирам, че за малко да забравя да ви покажа новата мода в очното гримиране за ятото на Туба Wink Joy

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 10:09 от nadine1111

# 83
   Здравейте! Heart Eyes

Напътуващите - лек път! Peace

И ако харесват нещо като Бора Бора, гледката ще е такава:

Хубава неделя и слънчева за всички! Heart Eyes

# 84
  • Русе

Цветна и слънчева неделя пожелавам на всички! Hug И усмихната, де Grinning Laughing

Гледам рекламата за КПА в Албания/от 7 септември/ и нещо не ми е в ред Rolling Eyes Thinking Беше, докато се усетя, че на снимката не е Елиф, а Туба във фотосесия Mr. Green

Надин  Hug ами..., то и Енгин не е като Йомер  newsm78 - явно някой си е сглобил реклама, вместо да си сложат оригинална

Боби, Злати, Саби  Hug

# 85

Надин  Hug ами..., то и Енгин не е като Йомер  newsm78 - явно някой си е сглобил реклама, вместо да си сложат оригинална

Боби, Злати, Саби  Hug

Въх, Цвети ме хвана, че повече гледам Туба, отколкото Енгин Joy Joy Майтап, бее...нали сме от ОФ времето... Wink Малко бавно загряваме при тези объркани колажи, като този например  Mr. Green Mr. Green:

Ама пък като ми хареса нещо, го гледам по няколко пъти Mr. Green Сега ще си изгледам за трети път Крис Евънс в Before We Go / Преди да си тръгнем (2014) . Сетих се за този готин филм, защото видях рекламата му за Турция, докато преглеждах за новини около Туба.  Ако имате излишно време, препоръчвам Grinning
Скрит текст:

# 86
Здравейте  Hug

Надин, предложението ти за седмична програма ме накара да почувствам отдавна забравената предучилищна треска Laughing А нерде ми Забрадката? Naughty
Вчера е изскочила нова ваканционна снимка. Повтарям я, че пък тя ми напомни за отминалата морска почивка Cry

И аз, като Цвети да попитам: А Мая? Сезоните идват и си отивам, ролите се редуват - един снима, друг поема отглеждането, а близначките все са усмихнати.

Дори, разнообразието и почивката са хубаво нещо - човек се отпуска и разхубавява. Кой ли е измислил крилата фраза "трудът краси човека" newsm78 Не я приемам въобще, поне и не във всичките й измерения. Както казва Туба "човек е красив, трябва само да се цени и да се грижи за тялото и душата си".

А иначе, много си права, че не само здравословно, но и нормално човек да обсъжда и гради живота на героите.  Актьорите сами си градят своя.  А когато обсъждаме техните прояви, е нормално и етично да се придържаме към фактите.  Както и когато се шегуваме, трябва и да се съобразяваме как би прозвучало. Това го научих от темата.
Също така е нормално човек да не знае всичко и не винаги да успее да съобрази, така че и му се полага да се обърка. Но всичко може да се оправи, когато има желание.

След толкова години участие в темата и други подобни, се научихме да не фантазираме за сметка на реални хора. Познати са ни доста романтични фантазии, добронамерени или преднамерени, но все едно, злепоставящи. А всеки превъзнася любимците си или най-малко претендира, че ги харесва. Ама по-добре е първо да ги уважава и да се опитва да се поставя на тяхното място в реала, както се опитва да се поставя на тяхно място във виртуала Peace  

Дори, благодаря ти, че ми даде повод да поръзсъждавам (за кой ли път Peace) за поведението ни по форумите. Hug  Още повече, че написаното остава и се разнася от форум във форум. Всеки добавя по нещо от себе си, дори несъзнателно чрез думите, които използва.  Понякога то се появява и в пресата ooooh!  И това сме го преживели. Затова и в темата не бихме желали да се разпространяват неточни истории и да се правят намеци. Аз желая, но доколкото опознах и другите запленени, и те също Peace

И пак във връзка с повдигнатата тема какво да пишем, какво да подминаваме и дали опровержението и несъгласието е липса на толерантност и проява на враждебност, да сложа и едно изказване на Небахат Ч.  Не че не приех с удоволствие излизането й от КПА Mr. Green, не че приех високомерието и надмеността й ooooh!, но ми хареса изказването й в подкрепа на Б.Саат:2thumbsup:
Не знам каква е кампанията с/у нея, а и в изказването на Н.Ч. (поне тази част преведена на английски - https://www.facebook.com/Just.Turkish/photos/a.630028620397734.1 … ype=1&theater)  няма подробности. Няма и превъзнасяне, думите й са по принцип и напълно ги подкрепям.

За нашата тема са също много актуални  - Туба и особено Онур отнасят не от няколко месеца, а от години неинформираните, сигнално жълти, налудничави, хакерски нападки, пък било то и за забавление. С тях добре съм започната Mr. Green
И СС ги подминават. Правят проект след проект, следват си своя живот. Но те си знаят как се преглъщат подобни клюки и нападки, колкото и да ги игнорират. А в техния случай има и деца ooooh!.  Преди време ми се бяха изсмели  "за морал си има други теми, тук е подфорум за турски сериали". За турски мелодрами и сапунки - да, но за реални хора, колкото известни да са, колкото и пишещите да са анонимни - не.

Та изказването:
….Б.С. игнорира тази ситуация и се опитва да не отговоря, но ние, като фенове и поддържници, не можем да мълчим повече, тъй като нещата стават сериозни! Б.С. е сред значимите актьори на тази страна и ние осъждаме това, което й причиняват на нея, а и на други актьори! Ние ви молим да не вярвате на всичко, което прочетете и най-вече на тези лъжи и снимки, обработени с фотошопа, изфабрикувани от фалшиви акаунти и от някои от медиите. Моля, опитайте се първо да научите какви хора са те в действителност, какви са техните позиции, в какво в действителност вярват, преди да давате грешни и безпочвени оценки.

Неделя е,  дълго се получи, ама го пиша два дена - снощи мамата ли, нетът ли ми правеха номера, та не успях да го пусна, но днес реших, че може и да го допиша Wink Добре, че мъглата вече се вдигна, та е време да си продължа с ремонта.

И малко усмивки с един от  Joy моменти от ПС с пожелание за хубава неделя:

https://vine.co/v/eKu2IVhEmim

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 12:35 от Bagi

# 87
Здравейте Hug

]След толкова години участие в темата и други подобни, се научихме да не фантазираме за сметка на реални хора. Познати са ни доста романтични фантазии, добронамерени или преднамерени, но все едно, злепоставящи. А всеки превъзнася любимците си или най-малко претендира, че ги харесва. Ама по-добре е първо да ги уважава и да се опитва да се поставя на тяхното място в реала, както се опитва да се поставя на тяхно място във виртуала Peace  
За нашата тема са също много актуални  - Туба и особено Онур отнасят не от няколко месеца, а от години неинформираните, сигнално жълти, налудничави, хакерски нападки, пък било то и за забавление. С тях добре съм започната Mr. Green
И СС ги подминават. Правят проект след проект, следват си своя живот. Но те си знаят как се преглъщат подобни клюки и нападки, колкото и да ги игнорират. А в техния случай има и деца ooooh!.  Преди време ми се бяха изсмели  "за морал си има други теми, тук е подфорум за турски сериали". За турски мелодрами и сапунки - да, но за реални хора, колкото известни да са, колкото и пишещите да са анонимни - не.

Баги, newsm10 smile3501
Напълно те подкрепям,тези хора в реала си имат семейства,близки,деца, а разни фенски настроения във виртуала смятат,че след като харесват даден човек и той трябва да се съобразява с техните желания кой с кого да бъде.
Трябва да бъдем толерантни с нашите любимци,макар и във виртуала да не ги огорчаваме в реала.

Неделно поздравче

https://video-fra3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xat1/v/t43.1792-2/11789679_10153177565014094_653852694_n.mp4?efg=eyJybHIiOjE1MDAsInJsYSI6MTgzNX0%3D&rl=1500&vabr=548&oh=80de295d23c3ce2cf96c87e0d892c24b&oe=55F58ED3

Време за кафенце

# 88
Привет следобедно! Hug

Надин HugСабина Hug

Баги Hug newsm10 хубаво е,че си писала 2 дена поста! Wink

Едно клипче от днес за Туба! Heart Eyes Hug

Tuba Büyüküstün Meme Vakfı için soyundu

https://youtu.be/amCqwAve0fw

# 89
Здравейте  Hug

Надин, предложението ти за седмична програма ме накара да почувствам отдавна забравената предучилищна треска Laughing А нерде ми Забрадката? Naughty

Баги, очаквах ти реакцията Mr. Green Ама реших, че там Туба не е в централна роля и един час на класния / може и ден на класния  Joy/ ще отделим  Grinning
Иначе още сте във ваканция, затова слагайте новите дрехи и се забавлявайте в реала Peace

Цветя в косата, звънчета в полата...как го умее Хасретчето Joy Joy
И малко музикална класика към нея  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт