Туба Бюйюкюстюн, Запленяваща сърцето и проектите преди и след това-218тема

• 68 941
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте момичета и от мен посред нощ

Малко късно се явявам, но ви предавам поздравите на една от нашите птички Дори , която прелетя за кратко през София. Каза, че когато се уреди с нет, като се завърне в Гърция ще се обади Peace

Вчерашната поява на Туба в Кан с новата си визия предизвика (както обикновено се случва) реакции в две противоположни направления: от прекрасна  - до "продавачка"   Sick ooooh! Но какво да се прави - свикнали сме на това от толкова години Peace

Независимо, че очакваното видео с участието на Туба все още не се е появило, а и няма нови снимки или кой знае какви новини, тук пак си е уютно и приятно Peace Споделили сте прекрасни колажи със снимките от вчера на прелестното ни момиче, както и преглед на печата Вичи,Цвети,Линка, Злати, Боби, Дива Hug Hug Hug
Надин Hug е озвучила темата с прекрасни клипове от Аси, А Сабинка Hug ни е  информирала със случващото се в ТТ , както и за Фестивала в Холивуд от 13-15.11, където "Джунглата" ще участва.
Линка Peace и аз се надявам Туба и Онур да отидат в ЛА за фестивала, ама той сега нали снима сериал.... Rolling Eyes
Цвети Peace спомням си, че през м.09 се появи тази информация за участието на Джунглата на ARPA Film Festival. Дори се рових да прочета повече за театъра, където ще се проведе. Но ме озадачи, че филма липсваше в програмата ooooh!. Оказа се, че съм била отворила линк за провеждането на Фестивала през 2014г. Blush  Може би сега са изготвили страницата за Фестивала  за тази година и затова се е появила тази информация днес Peace

Филма е номиниран за награда в раздела за  Най-добър късометражен филм

The Jungle (2015)

BEST SHORT FILM NOMINEE
Country: Turkey
Directors: Onur Saylak, Dogu Akal
Writers: Hakan Gunday, Onur Saylak, Dogu Akal
Producer: Cemre Kutluay
Duration: 14 minutes

Прожекцията е на 14.11.2015 от 12,15ч.
Скрит текст:
RIGLER THEATRE Saturday, November 14, 2015 – 12:15 PM (Egyptian)
Има билети, така че който е свободен може да отиде да изгледа филма Wink

За настроение сабахлем ви слагам един клип, който ме разсмя искренно Laughing Как може да се получи внезапна помощ, когато сме затруднени

https://www.facebook.com/Wsuper/videos/973807799310618/

Да ви сложа и една приказка-притча за четене с кафето на някоя от раннобудните ни дружки Hug, че иначе може да ви е скучно Wink
УМИРАЩИЯТ ОТ СТУД
Скрит текст:

Един дядо бил на смъртния си одър. Бабата се споминала преди години и за него се грижели две от снахите му. Те не се интересували от него, просто нямали търпение да умре, че да му вземат къщата. Той бил толкова слаб и изнемощял, че дори му било трудно да говори. Повтарял само едно единствено нещо:

– Умирам от студ, дъще – изричал едва щом в стаята влизала някоя от снахите.
– Какъв студ, бе старче, посред лято? – зяпвала едната. Хвърляла отгоре му одеяло и излизала. Не се сещала дори чаша с вода да му налее.

На другия ден било ред на другата снаха да го наглежда.
– Умирам от студ, дъще – рекъл и на нея дядото.
– Студ? Шегуваш ли се, в тая жега! – казала, но все пак ѝ дожаляло и запалила печката.
И това се повтаряло всеки ден. Двете все по-рядко влизали при стареца, защото печката постоянно била запалена.

Не разбирали как може винаги да му е студено. Сигурно смъртта вече чукала на прага.
Дядото имал още една снаха, но другите нарочно не я викали от страх да не остави къщата на нея. Само че тя била много привързана към дядото. Един ден не се стърпяла и решила да го посети, въпреки забраните на другите снахи. Щом влязла в стаята му, замалко да се задуши от горещия въздух.

– Умирам от студ, дъще – едва изрекъл старецът щом я видял.
Сърцето на снахата се свило от мъка. Веднага изгасила печката, отворила прозореца да влезе свеж въздух, обърсала потта от челото му, намокрила лицето му, наляла вода и му дала да пие. После се сгушила до него на леглото, прегърнала го и заплакала.

– Благодаря ти, че ме стопли, дъще! – усмихнал се дядото.

Силвия Жекова

Лека нощ!

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 01:29 от kanti

# 631
Здравейте HugКанти  newsm10 за притчата.
Поздрави  за нощната смяна. Hug

Каквото и да правят, чувстват, мислят или казват хората, не го приемайте лично. Съгласно своята система от ценности и вярвания, те имат свои собствени мнения и възгледи. Така че, онова което мислят по ваш адрес, не се отнася за вас, а за тях самите.

Дон Мигел Руис

Много снимки,някои ги повтаряме, но което е хубаво, човек иска да го вижда непрекъснато,
но да се надяваме, че ще има още и още нови снимки.

За тонус   

Hещо за есента
Скрит текст:

Хубав ден дами.

# 632
  • Русе
Добро утро!  Hug

Макар и в студено утро, нека започнем денят си с настроение и топлина   Peace

Канти  Hug както се вижда и от притчата ти - топлината не се дължи само на слънце и печки, тя е в душите и действията на хората  Peace Просълзи ме нощният ти разказ.
А иначе за допълненията към новината за АРПА фестивала... те са си съвсем в реда на нещата - колкото едно събитие се приближава във времето, толкова повече инфо излиза. Все пак имаме още дори повече от месец до случката и дано все нещо излезе по въпроса ще присъстват ли СС. Надявам се, че ДА, все пак с тази номинация за награда...  Thinking

С цвят или само в черно/бяло тези усмивки и това прекрасно лице ме кара винаги, като го зърна  да се усмихвам  Simple Smile
А чакам и видеото, защото нали съм си любопитка  Wink - трябва да разбера и на какво се дължи този израз на Туба.

Вичи  Hug

# 633

Грозната ни продавачка, ТЯ...! Joy Joy

продавачка на цветя

продавачка на торти

продавачка на бижута- КПА
продавачка на дрехи - Под липите
..... Ако се сетите за друго, моля! Hug

Хубав ден на всички! Peace Grinning

# 634
Добро утро!  Hug

При нас положението е на този етап:

Златната есен се превърна в дъждовно-кална...  Confused Sad Cry

Хайде и днес малко снимки, че не се знае кога пак! Ако Онур не отиде в ЛА, и Туба няма да отиде, та да се чуди човек кога отново ще я видим.  ooooh!

Хубава е с къса коса, но и дълга беше прекрасна!  Peace

Канти  Hug то "продавачка" е едно ужасно мило определение, да се чудиш как са го измислили...
Те какви определения имаха...  Дребни душици.  Naughty Аз отдавна спрях да ги чета. Няма смисъл, с нищо не ме обогатяват, инфото, което слагат е в повечето случаи е невярно, или преминало през тяхната призма, става абсолютно необективно и променено, а ако има нещо наистина интересно за ЕА, го има в темата на КРА.

Поздрави от един стар познайник

Търси продавачка на какво друго е нашето момиче...
Може би на надежда на всичките си фенове и на децата в бежанските лагери...

Приятен ден!  Hug

# 635
Добро утро! Hug Hug Hug

Въпреки,че е есен,да не забравите морето! Laughing

Канти Hug смях се от сърце на видеото Joy,благодаря за притчата,и за поздрава от Дорето Hug

Вичи HugЦвети HugНадин HugЛинка Hug

И аз не ги чета въпросните....!Имам достатъчно сериали за гледане и теми за четене с инфо за тях! Peace

Мурат в Ница с журналиста Cengiz Semercioglu! Peace

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

# 636
  Здравейте! Heart Eyes

Една нова и една стара.

# 637

Слагам ви малко нови акценти от показано в Париж дефиле на Louis Vuitton за 2016 година. Не забравям, че Туба им е едно от лицата в Турция Grinning

Този панталон тип 'чарлстон' с дребна шарка и висока талия да ви е познат вече? Wink Е, нашият е в оранжево/кафявата гама, но пак сме с едни гърди напред  Grinning Peace

Щампи и бродерии с бели птици, ще са актуални в мъжката мода Wink Joy Joy

Виждам, че и зимната мода е повлияна от подписа ми, та ми стана приятно  Mr. Green

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 13:45 от nadine1111

# 638
Здравейте Hug Hug

Снимката вече е изрязана в готовност да се постави някой.
Да видим кои са по бързи. Joy Joy Joy Joy

НадинHug Колекцията в бяло много добре ти пасва на подписа  Laughing Laughing, но най вече на теб. Heart Eyes

Чаровната звезда на турски сериал КПА  Елиф- Туба Бююкюстюн

Скрит текст:
The charming star of the turkish series Cinta Elif Tuba Büyüküstün

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 14:09 от vdleri Вичона

# 639
Здравейте, момичета и от мен в този хладен дъждовен четвъртък

Здравейте! Heart Eyes

Една нова и една стара.

Саби Hug хубаво е, че тази фенка е разбрала къде е отседнала и е успяла да се снима с Туба. Туба си е прекрасна (както обикновено Whistling) Но на мен ми стана интересно какво е това на лявото рамо на Тиба- отличие някакво или що? newsm78

Потърсих с Гуги, ама нищо не излезе Sad Разчитам на някоя от "разследващите" дружки  Peace може да  стигнете до някакъв извод  Sunglasses
Вичи Hug освен с настроение си ни заредила с прекрасна доза мъдри слова
Цвети Hug всички знаем от житейския си опит, че  от това, от което ни е най-хубаво и ни "стопля" е любовта на хората около нас. Но когато е синтезирано по този начин като в притчата-приказка нещата изпъкват по-ясно
Линка,Злати Hug Hug да ви кажа честно не ги чета, защото и при мен времето е кът, а нещата които списват са ..."нЕмам думи" ooooh!. Знам, че има хора, които пречупват информацията през собствената си призма и си ги нагаждат както им е удобно. Но при някакви по-значими събития свързани с Туба и Енгин понякога влизам за да видя реакцията.  Peace
Линка   bouquet  браво за прекрасната песен Сега цял ден ще ми звучи мелодията в главата
Надин Hug отново си намерила формула за да ни накараш да си размърдаме сивите гънки(Ама мислиш за здравето ни yes Колкото повече упражняваме мозъка си толкова по-трудно ще ти хване Алцхаймер  Wink)
Като казах Алцхаймер та сетих няколко вица  hahaha
Скрит текст:

- Коя болест е за предпочитане - Алцхаймер или Паркинсон?
- Алцхаймер - по-добре да забравиш да платиш за бирата, отколкото да я разлееш.

Единственото хубаво нещо при болестта на Алцхаймер е, че всеки ден срещаш нови хора.

Баба пита внучето: - Как се казваше баби, оня немец дето ни крие нещата из къщата? - Алцхаймер бабо Алцхаймер

Този не е свързан с Алцхаймер, но много се смях
-Как кръстихте детето?
-Алое, на баба му Вера.

Та по задачката на Надин вие сте изредили почти всички "продавачки" Аз добавям Аси- в трети сезон заедно със Зия продаваха екологични плодове и зеленчуци, че чак не им стигаха щайгите Heart Eyes

Да ви сложа и усмивката на Туба от Кан, която ни зарежда с толкова позитивизъм Peace
И аз като вас чакам да се появи видеото от онзи ден Peace

Хубав да ви е следобеда   love001

# 640
Сабинка  Hug благодаря за сн!   bouquet Надин  Hug - на теб за модното инфо!  Hug

Вичи  Hug а може феновете да са се вразумили, и да лепват Туба с нови партньори. Старите ги видяхме, стига вече с тях.  Crossing Arms Но засега намерих такива колажи:

Wink Party Blush

Едно кратко видео на канал Д от Кан

https://vimeo.com/141763754

В ТТ смятат, че Туба и ХЕ изглеждат добре заедно и трябва Керем Дерем да им напише сценарий за съвместен проект!  Mr. Green Кой ли слуша феновете!  Mr. Green А и ХЕ изглежда като неин баща... ooooh!

За забавление - един кратък математически тест, чиито резултат ще ви изненада. Simple Smile

Скрит текст:

И накрая, един прелестен колаж на Ренибо  Hug

Цвети  Hug Злати  Hug Канти  Hug
Баги  Hug как си?  newsm78

# 641
Саби Hug,благодаря за снимките! Hug

Линка Hug,благодаря за видеото от к.Д! HugВидях го преди това,но вече го беше пуснала! Laughing Повече говорят Халит,Бергюзар и Мехмет Г.! Peace

Канти HugВичи HugНадин Hug

# 642
  Първи

канти, това си е елемент на блузката.

Ау, на този трябва да му сложат 12+. newsm08

П.П. Ето и видеото:

https://youtu.be/GeU62gPceqM?list=PLwwdjGwnXX8TK2D2HrDka05CpwDknmAsf

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 16:48 от sabina_k

# 643
Здравейте Hug

Разбира се името на актрисата @ TubaBustun # MIPCOM И,  Tуба в ролята на Насрет е красила изложбените щандове ATV

Скрит текст:
НАША КРАСАВИЦА ТУБА везде где появляется, производит ФУРОР!!! На выставке MIPCOM 2015 почетным гостем была страна Турция.. Так вот на официальной страничке выставки в Твитере объявили что актуальные хэштэги страны почета вышли на первые места рейтингов... И конечно же имя актрисы @ TubaBustun ‪#‎MIPCOM‬ А также, Туба в роли Хасрет, украшала стенды ATV на выставке ...

Последна редакция: чт, 08 окт 2015, 17:12 от vdleri Вичона

# 644
  Канти, не съм права. Това било отличие от курса по йога. Знак за сънища. Rolling Eyes Нещо като индианският кръг с пера да гони лоши сънища ли? newsm78 Изобщо съм на Вие с йогата. Cry

Общи условия

Активация на акаунт