,благодаря за видеото! 
Вичи

тъкмо щях да я слагам!Тази с Мурат,излезе,когато пътуваше за Франция,за снимките на сериала,и Мерием има снимка с него!Може би Туба се връща,защото пише,че е от аеропорта! 

Саби,Злати,Линка 
от този колаж си правя извода, че в скоро време можем да очакваме интервю с Туба 
успокоих се като разбрах, че поне една от нас е на гребена на модната вълна с подписа си (нищо че е в мъжката мода)
тъкмо щях да я слагам!Тази с Мурат,излезе,когато пътуваше за Франция,за снимките на сериала,и Мерием има снимка с него!Може би Туба се връща,защото пише,че е от аеропорта! 

изглежда този Алпер е фен на Туба и Мурат
Не е баш това, което очаквах, но все пак Туба я има повече време в сравнение с видеото на Канал Д 

Саби,Злати,Линка 
от този колаж си правя извода, че в скоро време можем да очакваме интервю с Туба 
успокоих се като разбрах, че поне една от нас е на гребена на модната вълна с подписа си (нищо че е в мъжката мода)

Себи
Злати
! 

Саби,Злати,Линка 

Себи
Злати
! 

според мен е такава гривна, с която всички гости на събитието могат да ходят навсякъде без проблеми без да плащат. Затова на единия колаж пише VIP 
не е моя заслугата за гифчето. Взех го от Звзди
от другата тема 

ошашвихте ме с толкова нови снимки, че и видео 

повече ми допадна официалното на МИПКОМ, в другото си личи тенденциозността в предаването на КАНАЛ Д, та... се чудя, ако има видео и от АТВ
- как ли ще е монтирано? Препоръчани теми