В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Привет, ято  Hug Hug Hug Hug

Честит първи учебен ден и успешна година на всичи ученици, учители и родители  newsm51

Баръш в последната сцена на парчетата.  Peace Страхотен!  Heart Eyes Нищо общо няма със Селим Серез!  Peace Много е добър, много!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Страхотееееен!  Crazy Party Party Party
Нищо не е останало от Селим  Crazy

Чисто нов Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes страхотен е

В последният фрагман към сериала на аби ми се видя и Карамфилчо от ПО  Thinking Ани  Hug кога ще започва

# 646
значи и да се разочаровам, ще видя Чачо и ще чопля семки  hahaha hahaha hahaha hahaha

Вивчо,  Hug Hug не се знае още кога точно ще започне.  Peace Мисля, че скоро ще обявят. Но ще е през октомври. Peace
Да, играе Мурат - забравих името на актьора.  Peace Пак ще е гаден  Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 13:22 от Ани (Aniska)

# 647
И един поздрав  Crazy Crazy Crazy Crazy отдавна не съм слушала тази песничка, а много ме кефи
 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 648
значи и да се разочаровам, ще видя Чачо и ще чопля семки  hahaha hahaha hahaha hahaha

това щото си човек на джадЪ  hahaha hahaha hahaha

# 649

това щото си човек на джадЪ  hahaha hahaha hahaha

баси кефа  Party Party Party Party Party

И един Идосан Бату  Crazy Crazy Crazy

# 650
  • ... да усещаш мириса на море ...

Баръш в последната сцена на парчетата.  Peace Страхотен!  Heart Eyes Нищо общо няма със Селим Серез!  Peace Много е добър, много!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мотото на сериата/сезона "BÜTÜN FIRTINALARA HAZIRIM! "

Наистина страхотен Баръш! Само на мен ли ми се струва, че с годините се разхубавява? ...

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes имах намерение да хвърля едно око на сериала на аби само, но от ден на ден се усещам, че го чакам с все по-голямо нетърпение  Crazy Crazy Crazy

Не знам какъв ще му е рейтинга, но аз повече се опасявам да не би на Джейда пак да и писне и да се откаже...

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 14:24 от tara_lezhka

# 651
Тара  Hug Hug аз ТВ почти не гледам  Joy Joy пък и напоследък не ми се гледат много филми, трудно ми харесва филм. Пускам някой и на 5-тата минута ми писва  hahaha hahaha hahaha Пък и като чета, повечето турски филми са сълзи и сополи и чок драма  Sick Sick Sick Прежалвам се заради Чачо само и чакам Делибал  Joy Joy Joy Joy

Следя изкъсо аз новините около Gamsiz hayat, Peace даже в блога отделих място за него  Joy Joy Joy и с аби държа връзка  hahaha hahaha в Т  Joy Joy Joy
Не знам къде се е отказвала Джейда, но се надявам този сериал да потръгне.  Peace

За Баръш - невероятен е!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Мноог готин, ама чок. Вярно с годините сякаш става по-чаровен.  Heart Eyes Heart Eyes

# 652

Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Скрит текст:

постоянно му броят часовете на Чачо  hahaha hahaha hahaha
сега баш се е нафиркал в някой клуб, те искат селфита  hahaha hahaha hahaha hahaha

това съм го изпуснала  ooooh! ooooh! ooooh! как ще се е нафиркал бе?  Naughty Naughty Naughty Той учи сега  Naughty Naughty Naughty ходи на курсове, не се нафирква.  Naughty Naughty Naughty нЕма да говориш така за Чачи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 653
  • ... да усещаш мириса на море ...
 Hug Ани, аз редактирах поста си, но ти си ми отговорила. Първо писах и после четох назад, и разбрах, че вие сте коментирали турския СЕМ, а не нашия  Laughing

Любопитството ми към сериал на Али се запали, покрай вас и коментарите за актьора. А Джейда трябваше да играе една от двете главни женски роли в Yılanların öcü, но до колкото си спомням, след първите няколко серии, реши че не и допада ролята и трябваше да "разкарат" героинята и. Сериалът все още се излъчва...

Така като гледам не виждам к'ва конкуренция може да има между двамата  #Crazy. Иначе Ахмет Ръфат Шунгар е добър актьор...

# 654

Скрит текст:

сега баш се е нафиркал в някой клуб, те искат селфита  hahaha hahaha hahaha hahaha

това съм го изпуснала  ooooh! ooooh! ooooh! как ще се е нафиркал бе?  Naughty Naughty Naughty Той учи сега  Naughty Naughty Naughty ходи на курсове, не се нафирква.  Naughty Naughty Naughty нЕма да говориш така за Чачи.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Учи, много, учи, да,
как се гали със брада  Blush
голо,  Rolling Eyes абе секси тяло,  hahaha hahaha
от лъчите загоряло   Mr. Green

# 655
Hug Ани, аз редактирах поста си, но ти си ми отговорила. Първо писах и после четох назад, и разбрах, че вие сте коментирали турския СЕМ, а не нашия  Laughing

Любопитството ми към сериал на Али се запали, покрай вас и коментарите за актьора. А Джейда трябваше да играе една от двете главни женски роли в Yılanların öcü, но до колкото си спомням, след първите няколко серии, реши че не и допада ролята и трябваше да "разкарат" героинята и. Сериалът все още се излъчва...

Така като гледам не виждам к'ва конкуренция може да има между двамата  #Crazy. Иначе Ахмет Ръфат Шунгар е добър актьор...

Hug Hug Hug Карай  Hug Hug разбрахме се  Joy Joy Joy

аз искам да гледам сериала заради аби предимно  Heart Eyes Heart Eyes наистина много го харесвам.  Peace Права си, че не могат да се конкурират с това момче  Joy Joy Joy Joy Джейда ми е много симпатична  Heart Eyes и дано се сработят с аби. Това, което видях във фрагманите ми хареса.  Peace Имах резерви към тях като двойка, заради ръста на аби  Joy Joy огромен е този човек, а тя е дребничка, но изглеждат добре двамата.  Peace
Ще чакаме, не остана. Аз мисля да го гледам сериала.  Peace

Последна редакция: вт, 15 сеп 2015, 15:29 от Ани (Aniska)

# 656

Скрит текст:

Учи, много, учи, да,

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo абе учи английски и ходи на курсове по актьорско майсторство бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 657

Скрит текст:

постоянно му броят часовете на Чачо  hahaha hahaha hahaha
сега баш се е нафиркал в някой клуб, те искат селфита  hahaha hahaha hahaha hahaha

Учи, много, учи, да,

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo абе учи английски и ходи на курсове по актьорско майсторство бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

той английския го знае,  Party
хич със него се не мае,
ходи буфка джин със сода,  Crazy
и забавя рязко хода  hahaha hahaha hahaha
в АРТ пекарна погостува,
криви пръсти нарисува  ooooh!
ooooh! hahaha hahaha hahaha

# 658

Скрит текст:

сега баш се е нафиркал в някой клуб, те искат селфита  hahaha hahaha hahaha hahaha

Учи, много, учи, да,

хич със него се не мае,
в АРТ пекарна погостува,

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
току-що ми се обади възмутен  Naughty Naughty Naughty

че не му вЕрваш  Naughty Naughty отново  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

# 659

Скрит текст:

Учи, много, учи, да,

хич със него се не мае,
в АРТ пекарна погостува,

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
току-що ми се обади възмутен  Naughty Naughty Naughty

че не му вЕрваш  Naughty Naughty отново  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт