В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 150

крада ги бе  Joy Joy Joy не мога да правя такива чудеса аз  Joy Joy Joy

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes

кради тогава, влачи, влачи тук  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:
Все си е друго когато има снимки, подсказки или резюме за предстоящото!  Grinning

Блогадарско от мене!  Hug Hug Hug Hug

Скрит текст:
a това още по-хубавоооооооо  Party Party Party Party
  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Много бой изяде Крачо  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha  Сигурно има защо .

Няма такова нещо  Naughty Naughty Naughty Naughty
ЯмОр, ЯмОр  Party Party Party
За Ям... може и да се разберем за Ор... едва ли   smile3503

Много му бях набрала в първи сезон, еле в началните епизоди...  smile3515

Ще се разберем и за Ор  Party Party чакай само да свършиш с гледането  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 151
Гале, нЕма да се даваш на джадъ  Naughty Naughty никакъв Крачол  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

само Яманчи и аби  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
  • София
Гале, нЕма да се даваш на джадъ  Naughty Naughty никакъв Крачол  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy

Ааааааа, тука бЕха много готини  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 153

Ааааааа, тука бЕха много готини  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

КОПЕР Party Party Party Party КОПЕР Party Party Party Party КОПЕР Party Party Party Party КОПЕР Party Party Party Party

и Чачоооооооооооо  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 154

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

това вече ти го прави, на ти чичек   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

нЕма бачо, нЕма Крачо  hahaha hahaha hahaha

абе бачо не е ли пускал пак някое фото с Бату   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 155

Как се надъхваха само един друг... еле аби  Wink

Разсмя ме той много...  newsm78 мисля, че в по-предния епизод... кога вика...
"12 тоалета... едно копче разкопчано и готово   Laughing Laughing Laughing Laughing

# 156

Как се надъхваха само един друг... еле аби  Wink

Разсмя ме той много...  newsm78 мисля, че в по-предния епизод... кога вика...
"12 тоалета... едно копче разкопчано и готово   Laughing Laughing Laughing Laughing

дааа, най-лесно изкараните му пари  hahaha hahaha хареса му  hahaha hahaha hahaha

# 157

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Naughty Naughty Naughty Naughty
Бату е гадже с монги  Naughty Naughty Naughty Joy Joy
ето гов  сериала му, който май ще финишира скоро  Thinking

# 158
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy ади да идва отровния мед вече бе  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Да идва де.................... Crossing Arms  Питаш ли ме ............цяла нощ татута съм броила.............. Blush Blush Blush и то на глас................. ooooh! ooooh! ooooh!Трайков е у нервна криза.................... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 159
Изглежда онази сървайвърката Серенай Акташ (имаше я на снимка с аби и е казвала в интервюта, че харесва Чачо) е била в някакво предаване (не знам в кое) и в Т тълкуват нещо, което е казала .. според някои искала да играе с Чачо във вампирски филм  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Тя доколкото знам се включи в някакъв сериал скоро, ама не знам в кой  Joy Joy Joy

ето го вампира  hahaha hahaha hahaha

ето го и аби с нея  Peace тази в най-дясно  Peace

# 160
Много гаден тоз, бееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out гадина, долна, ниедна...

Иве Hug Hug... дай да се разберем  Praynig ...като искаш да е лош, ще ти покажа някой друг, зарежи го тоя ... да го утрепам спокойно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 161

като и този на бачо  Mr. Green Mr. Green Я, тоз игреше в СЮ, гадняр беше, мноУ бе кефеше  Party Party Party
Жалко за Бату  ooooh! ooooh!

Ама бачо не почиваше с тоз Бату  Mr. Green Mr. Green Whistling

# 162
Изглежда онази сървайвърката Серенай Акташ (имаше я на снимка с аби и е казвала в интервюта, че харесва Чачо) е била в някакво предаване (не знам в кое) и в Т тълкуват нещо, което е казала .. според някои искала да играе с Чачо във вампирски филм  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Тя доколкото знам се включи в някакъв сериал скоро, ама не знам в кой  Joy Joy Joy

Тая е такъв мутант и така се натиска на наЩУ, че не е истина просто  ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Миналата седмица беше го изпляскала това в един вестник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Показа си грозното тату и се взе за важна  Sick Sick

# 163
Много гаден тоз, бееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out гадина, долна, ниедна...

Иве Hug Hug... дай да се разберем  Praynig ...като искаш да е лош, ще ти покажа някой друг, зарежи го тоя ... да го утрепам спокойно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Покажи го де, виж къв сладур  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

я дай друготО лош  Mr. Green

# 164

като и този на бачо  Mr. Green Mr. Green Я, тоз игреше в СЮ, гадняр беше, мноУ бе кефеше  Party Party Party
Жалко за Бату  ooooh! ooooh!

Ама бачо не почиваше с тоз Бату  Mr. Green Mr. Green Whistling

Другия Бату храни врабчета  Joy Joy

и после работи  Naughty Naughty Naughty Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт