В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 25 056
  • 739
  •   1
Отговори
# 210

Laughing Laughing  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Гюнайдъъъъъъъъъъъъъъън   Party Party Party

Сънувах го със късичка косица,  Rolling Eyes
обръснал беше дългата брадица,  Rolling Eyes
и крачеше по мокър, опустял сокак,
джадЪ събуди се кат гладен котарак  Blush hahaha hahaha hahaha hahaha

Здравейте ЯТО, Hug Hug Hug
удоволствие е да ви чете човек, Simple Smile
ИВЕЕЕ - страхотна си, много ме радваш   bouquet

Скрит текст:
Аз затова зарязах по БТВ и дублажа ме дразни и накъсването - писали сте в серията , че е вмъкнато в памет на убитото момче, а за момичето си спомням че имаше много голям отзвук от повечето артисти и си спомням че тогава четох от Берен Саат неща където ме бяха потресли....
Дадох си сметка че тогава убиха едно момиче и тук в България но  нямаше такъв отзвук.....

И да ви кажа нямам търпение..... искам Баръш  Crossing Arms
Все още се радвам на Яман, ама имам нужда от още и още....

# 211
Скрит текст:

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

и нов Баръшчо Фалайчо  Joy Joy

Велик, бееее... невероятен актьор  newsm20

Разплака ме докато набиваше канчето на простата майка Суде в 62 епизод.  Sad Sad Sad Страхотна роля прави.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Това беше точно след случая с убитото момиче в Турция. И някои от репликите бяха насочени към този случай.  Peace Ккато и сцената с хляба и малкото момченце, когато отиваха да вземат аби от пандиза (някъде 26 серия ли беше от 1-ви сезон).  Peace

Много готин Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Peace Peace Peace
Може да си плювкате лелка,  Mr. Green ама жената, а и целия екип не останаха безпристрасни към случващото се  Crossing Arms Crossing Arms Намериха начин и изразиха позиция всеки път  Peace Peace
И още след 26-и епизод рейтинга им пострада  ooooh! ooooh! ooooh! #2gunfire #2gunfire

Забелязах същото и в КД.  Peace Всеки по значим проблем в периода на излъчването беше засегнат и във филма. Дали със сцена, дали със споделени думи, дали с текст към дадения епизод, но никога не бяха безучастни.  Peace

Дали във всички филми е така?  newsm78 newsm78 newsm78

А пък гледащите по БТВ... ми кво да кажа... язък... губят много  Whistling

И на вашия рейтинг се е отразило вероятно Naughty
Едва ли е във всеки филм, на повечето не им стиска   Mr. Green Mr. Green

Кой ти гледа рейтинг... Нищо не разбират лелките със забрадките от които зависи брояча  Mr. Green Обикновено когато епизода беше супер по нашите критерии

рейтинга беше нисък, ако ли пък беше обратното...  все бяхме в челни позиции  Shocked

Joy Joy Joy Joy Joy рейтинга има значение дотолкова, че да не финишират сериала в нищото  Joy Joy иначе и за мен няма значение.  Laughing

Нани Hug Hug Hug и аз искам да гледам Чачо вече като Баръш и после като някой друг ... Joy Joy Joy да го видя в различна роля - на лош например  Peace

# 212

Кой ти гледа рейтинг... Нищо не разбират лелките със забрадките от които зависи брояча  Mr. Green Обикновено когато епизода беше супер по нашите критерии

рейтинга беше нисък, ако ли пък беше обратното...  все бяхме в челни позиции  Shocked

Peace Peace то и при нас беше така hahaha hahaha hahaha hahaha

А и тук все бяхме алергични към леща
  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha

НаниииHug Hug Hug чакаме го Баръшко със затаен дъх  Crazy Crazy Crazy Party

# 213

...рейтинга има значение дотолкова, че да не финишират сериала в нищото 

Само и единствено.  Laughing Laughing

# 214
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

и аби при леля Хюлия  Mr. Green Mr. Green

Мурат и той голям позьор  Laughing

# 215
И Баръш в парченцата  Party Party Party

ще бъде лош, лоооооош  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 216
  • София

Страхотен е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Него сме го виждали лош, но сега ще бъде елегантно лош  Mr. Green Mr. Green

Привет, ято Hug Hug Hug Hug Hug

# 217

Party Party Party Party Party  и гаден, гадееееен  Mr. Green Mr. Green

Ей такава роля и за Чачо искааааааааам  Party Party Party Party Party

# 218
И аз искам за Чачо гадна роля  Joy Joy Joy Joy

нова на аби и Джейда от Gamsiz hayat  Peace някой питаше как се превежда  Thinking Thinking аз не знам .. Ренка, ако знае да каже  Party Party Party Няккаъв живот, но какъв е не знам. Като гледам снимките и все повече искам да видя 1-ва серия на този сериал  Party Party Party Party

# 219

нова на аби и Джейда от Gamsiz hayat  Peace някой питаше как се превежда  Thinking Thinking аз не знам .. Ренка, ако знае да каже  Party Party Party Няккаъв живот, но какъв е не знам. Като гледам снимките и все повече искам да видя 1-ва серия на този сериал  Party Party Party Party

Не е ли безгрижен живот   Blush

# 220

Hug Hug Hug нИ знам, бе мило  Joy Joy Joy затова викам Ренка да го преведе  Hug ама ако си познала ще черпиш .. един Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 221
  • София

Аз питах  Peace и аз стигнах до там с превода  Joy Joy Joy Joy Joy

# 222

Hug Hug Hug нИ знам, бе мило  Joy Joy Joy затова викам Ренка да го преведе  Hug ама ако си познала ще черпиш .. един Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy

вместо ти да ме черпиш, аз щяла съм  Shocked Shocked hahaha hahaha hahaha

Ренко, кажи й, че превеждам вярно и да почерпя  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 223
  • близо до брега на морето
Ани Hug Hug Hugзная и съм хаберлийка, че никой не го отрича.Днес чета в наш жълт вестник едно ифно относно ПО-накрая Мира казала на Яман че очаквала дете #CrazyАз ли не съм гледала добре Thinking(чункю си мислех, че е здрава и вече може да работят по този въпрос) Embarassed

# 224
  • Яко в Матрицата...
Безгрижен е... животът hahaha hahaha hahaha

Привет! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт