В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 528
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Изглежда онази сървайвърката Серенай Акташ (имаше я на снимка с аби и е казвала в интервюта, че харесва Чачо) е била в някакво предаване (не знам в кое) и в Т тълкуват нещо, което е казала .. според някои искала да играе с Чачо във вампирски филм  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Тя доколкото знам се включи в някакъв сериал скоро, ама не знам в кой  Joy Joy Joy

Тая е такъв мутант и така се натиска на наЩУ, че не е истина просто  ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Миналата седмица беше го изпляскала това в един вестник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Показа си грозното тату и се взе за важна  Sick Sick

мутант  Joy Joy Joy Joy ама мноУ фенки има и тя в Т  Joy Joy
Можеш ли да я виниш,  че иска да бръкне в медеца и тя  Joy Joy Joy Joy

Галее, това за теб  Party Party Party Party

и нов Баръшчо Фалайчо  Joy Joy

# 166
Много гаден тоз, бееееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out гадина, долна, ниедна...

Иве Hug Hug... дай да се разберем  Praynig ...като искаш да е лош, ще ти покажа някой друг, зарежи го тоя ... да го утрепам спокойно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Покажи го де, виж къв сладур  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

я дай друготО лош  Mr. Green

Буйрун  Hug Hug Hug Разполагам само с това...   Laughing Laughing Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=o0ERQUlGuWw

Колекцията ми с гадостите му се затри заедно с gifsforum-а  ooooh!

# 167
Изглежда онази сървайвърката Серенай Акташ (имаше я на снимка с аби и е казвала в интервюта, че харесва Чачо) е била в някакво предаване (не знам в кое) и в Т тълкуват нещо, което е казала .. според някои искала да играе с Чачо във вампирски филм  Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Тя доколкото знам се включи в някакъв сериал скоро, ама не знам в кой  Joy Joy Joy

Тая е такъв мутант и така се натиска на наЩУ, че не е истина просто  ooooh! ooooh! ooooh! Sick Sick Sick Миналата седмица беше го изпляскала това в един вестник  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

В нашия медец да не си и помисля да бърка  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

има други - от анадолски пчели, там да бърка  smile3513 smile3513

Готин Баръшкоооо  Party Party Party Party
Много ми се гледа нещо с него и Чачо, може и Алтанов да вземат  Crazy Crazy Party Party Party други не им трябват  hahaha hahaha hahaha

# 168

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

ти ли го прави тоз клип бееее, как ти хрумна да го намъкнеш в таз музика   Sick Sick Joy Joy Joy Joy
Задръж си го тоз лош  Stop Stop Stop Stop Stop
Моя Крачо хем душица, хем Убавец  Party Party Party

# 169
Буйрун  Hug Hug Hug Разполагам само с това...   Laughing Laughing Laughing

Колекцията ми с гадостите му се затри заедно с gifsforum-а  ooooh!

ти ли го прави тоз клип бееее, как ти хрумна да го намъкнеш в таз музика   Sick Sick Joy Joy Joy Joy
Задръж си го тоз лош  Stop Stop Stop Stop Stop
Моя Крачо хем душица, хем Убавец  Party Party Party

Ама как да не е душица  ooooh! ooooh! ooooh! немам нерви да се занимавам аз с него, иначе като нищо ще го набутам в езерото на чейковски.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 170

ти ли го прави тоз клип бееее, как ти хрумна да го намъкнеш в таз музика   Sick Sick Joy Joy Joy Joy
Задръж си го тоз лош  Stop Stop Stop Stop Stop
Моя Крачо хем душица, хем Убавец  Party Party Party

Ама как да не е душица  ooooh! ooooh! ooooh! немам нерви да се занимавам аз с него, иначе като нищо ще го набутам в езерото на чейковски.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

и как да не е Убавец?  hahaha hahaha hahaha hahaha Тя Ивето вечно сънува някакви неща  hahaha hahaha hahaha

ще го напъхала в езерото на Чайковски  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

аби с въздухаря имал снимка  Joy Joy Joy

# 171
# 172
newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68Чакай и аз......................,че да се сгрея малко...........ама къв е тоз студ бе................ #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 173
 Sick Sick Sick Sick Sick Sick

Ами думи нямам  Sick Sick Sick Несправедлив е тоя свят и такъв ще си остане!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Бойче,   Rolling Eyes Rolling Eyes дее тоя студ бе, да не ти дуА от Старата река  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 174
Привет и от мен в новата тема! Hug Hug Hug HugАни благодаря ти отново.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 175
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Скрит текст:
http://video.dariknews.bg/video/id/1496841/Koi-sa-nay-smеshnitе-rеpliki-ot-balgarski-filmi?.html

Aсе  Hug Hug Hug

Ами думи нямам  Sick Sick Sick Несправедлив е тоя свят и такъв ще си остане!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Бойче,   Rolling Eyes Rolling Eyes дее тоя студ бе, да не ти дуА от Старата река  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

абе напраУ дойде есента бе  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

метнали са Клуни в песен на Мими Иванова  Joy Joy Joy Joy Joy

# 176
  • Яко в Матрицата...
 spam2

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 177
# 178
  • София
Скрит текст:

Много е готин Баръш, страхотен актьор  Peace Peace Peace

Скрит текст:
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Скрит текст:
http://video.dariknews.bg/video/id/1496841/Koi-sa-nay-smеshnitе-rеpliki-ot-balgarski-filmi?.html

Aсе  Hug Hug Hug

Ами думи нямам  Sick Sick Sick Несправедлив е тоя свят и такъв ще си остане!!! ooooh! ooooh! ooooh!

Бойче,   Rolling Eyes Rolling Eyes дее тоя студ бе, да не ти дуА от Старата река  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

абе напраУ дойде есента бе  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

метнали са Клуни в песен на Мими Иванова  Joy Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Вече свърши хубавото време  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Асе  Hug Hug Hug

И поздравления на Енгин - само успях да прочета Сеул драма, предполагам е за някакви награди, където и Чачо беше ходил - да говори на английски  Joy Joy Joy Joy Ама после много задобря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 179
  • близо до брега на морето
Да му е честита наградата на Енгин.Миналата година и кардото взе-ууу, липсва ми бре

Общи условия

Активация на акаунт