В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 976
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Като си нямате работа правете  smile3501 smile3501 мене ме викат да гледам  smile3503

да ме извика за нещо друго, за гледане нИ ЩЪ  Joy Joy Joy Joy Joy
докъде стигна?  Thinking Joy Joy
предстои ти нещо мн. гадно, ама чок ...

Комшийката ще ми гледа тамън на кафе...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Рада го заряза... още ли гадости има?

до коя серия си?  Thinking

# 241
Като си нямате работа правете  smile3501 smile3501 мене ме викат да гледам  smile3503

На 64 ... 41 минута

# 242

На 64 ... 41 минута

ами значи си минала момента когато Мира стреля по аби  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes и Яман пое вината  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 и Мира докато се накани да си признае .. и вискчо беше игра на гнусния, гаден плужек Крачолаааааааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire как ме беше яд на Мира и на него  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 243
И не само... яд ме е и на русата й проста майка  ooooh! ooooh! ooooh! ,.. дано подобаващо сте я оскубали по време на онлайна.

# 244
И не само... яд ме е и на русата й проста майка,.. дано подобаващо се я оскубали по време на онлайна.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire по време на онлайна, повечето бяха против аби  hahaha hahaha и Невин - защо така се отнесла към Мира  hahaha hahaha hahaha Суде, както и в сериала горе-долу и тук не беше оплювана подобаващо  hahaha hahaha

# 245
# 246
# 247
  • близо до брега на морето
Ем, верно е бе-при мен и у акълО Joy Joy Joy

# 248
И не само... яд ме е и на русата й проста майка,.. дано подобаващо се я оскубали по време на онлайна.

#2gunfire #2gunfire #2gunfire по време на онлайна, повечето бяха против аби  hahaha hahaha и Невин - защо така се отнесла към Мира  hahaha hahaha hahaha Суде, както и в сериала горе-долу и тук не беше оплювана подобаващо  hahaha hahaha

Верно ли??! Суде не я дишам още от началото.  Whistling Нищо майчинско не видях в нея.  ooooh! ooooh!
 За Невин... ами, ако взема да я мисля повечко може и да се съглася донякъде с  нея.

# 249

#2gunfire #2gunfire #2gunfire по време на онлайна, повечето бяха против аби  hahaha hahaha и Невин - защо така се отнесла към Мира  hahaha hahaha hahaha Суде, както и в сериала горе-долу и тук не беше оплювана подобаващо  hahaha hahaha

Верно ли??! Суде не я дишам още от началото.  Whistling Нищо майчинско не видях в нея.  ooooh! ooooh!
 За Невин... ами, ако взема да я мисля повечко може и да се съглася донякъде с  нея.

да, но към края на Суде всичко и се прости от сценаристката, а финала на сериала за нея беше повече от щастлив  Joy Joy Joy след висчко, което направи, беше възнаградена от Едже.  Joy Joy Joy

# 250
# 251
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
джадъ си намери нова играчка  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 252
# 253

#2gunfire #2gunfire #2gunfire по време на онлайна, повечето бяха против аби  hahaha hahaha и Невин - защо така се отнесла към Мира  hahaha hahaha hahaha Суде, както и в сериала горе-долу и тук не беше оплювана подобаващо  hahaha hahaha

да, но към края на Суде всичко и се прости от сценаристката, а финала на сериала за нея беше повече от щастлив  Joy Joy Joy след висчко, което направи, беше възнаградена от Едже.  Joy Joy Joy

Айййй... лепне тука, а, лепне, чок татлъ финал за нея ...  hahaha  дет се вика като на кино  Laughing поне наказаха ли я да мие нейде чиний, да пере чорапи... лишиха ли я от блага... най-големия й страх  Sick Sick Sick

# 254

Айййй... лепне тука, а, лепне, чок татлъ финал за нея ...  hahaha  дет се вика като на кино  Laughing поне наказаха ли я да мие нейде чиний, да пере чорапи... лишиха ли я от блага... най-големия й страх  Sick Sick Sick

с нищо не я наказаха  Mr. Green Mr. Green т.е. наказаха я с бебе, много пари и мъж  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт