В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Хелоуууу Party Party Party

Защо да не дадат на Чачо келебека? Thinking Аз съм оптимист този път... да не повярваш Rolling Eyes

а дано  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

На кой ще я дадът тогава? Хаде...

1. Чаатай... аз мисля, че вече е негов ред
2. Енгин A... тази година Сеул му стига  Wink
3.Еркан П... получи си за Времето 2011
4. Илкер... ами... предлагам да почака  Laughing
5. Кенан И...  той получи за Езел и КД

Съгласна на 100%  Peace Peace Наш ред ееееее Party Party Party Party Joy Joy Joy

gydi Не че ако я дадът на батЮ му ще се разстроя.  newsm47

е, дайте нещо и на мъжката страна бе  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha hahaha

хем му е ред, хем му се пада.  Peace
Ето бе, ето бе... и аз съм "за"   Peace

Party Party Party Party Party а мерси  Joy Joy Joy Joy

някои в Т са се размечатли съвсем обаче  Joy Joy

# 391
  • Яко в Матрицата...

ммммм даааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Китчо Харингтън  Joy Joy Joy чак догодина ще се разбере дали героя му е жив.  Joy Joy Според аби, който е голям фен на поредицата ще се завърне.  Crazy Crazy Crazy Лично ми го каза в Т аби и аз му вЕрвам. Разбира ги той тези неща.  Party Party Party

Ми това пише тук - ще го възкресят, ще го освободят от клетвата на Нощна стража и ще си отмъсти Party Ани, изгледах ги всичките сезони Crazy hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз като казвам, че аби знае всичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes каза го още след края на сезона, когато всички казваха,ч е е умрял Джон Сноу  Mr. Green

хареса ти, нали?  Crazy Crazy Crazy Crazy Невероятно зрелище  Crazy Crazy Crazy Crazy

ох, къде е чак април догодина  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значииии... трудно ми е да кажа дали ми е харесал Peace МноУ е натуралистичен на моменти... След обраните труски сериали, тук на моменти се шокирах бая (и не говоря за кекса) Peace Но определено не съжалявам, че го изгледах Party

# 392
 Party Party Party

ммммм даааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Китчо Харингтън  Joy Joy Joy чак догодина ще се разбере дали героя му е жив.  Joy Joy Според аби, който е голям фен на поредицата ще се завърне.  Crazy Crazy Crazy Лично ми го каза в Т аби и аз му вЕрвам. Разбира ги той тези неща.  Party Party Party

Ми това пише тук - ще го възкресят, ще го освободят от клетвата на Нощна стража и ще си отмъсти Party Ани, изгледах ги всичките сезони Crazy hahaha

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз като казвам, че аби знае всичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes каза го още след края на сезона, когато всички казваха,ч е е умрял Джон Сноу  Mr. Green

хареса ти, нали?  Crazy Crazy Crazy Crazy Невероятно зрелище  Crazy Crazy Crazy Crazy

ох, къде е чак април догодина  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Значииии... трудно ми е да кажа дали ми е харесал Peace МноУ е натуралистичен на моменти... След обраните труски сериали, тук на моменти се шокирах бая (и не говоря за кекса) Peace Но определено не съжалявам, че го изгледах Party

е, след турските сапунки това си е шокиращо  Joy Joy Joy и не е заради секса, ами изобщо ..  Joy Joy
за мен беше голям зор по време на излъчването на 5-ти сезон на троновете, след като гледах тях да се върна към великите идеи на Едже  Joy Joy Joy Joy все едно отивах на друга планета  Joy Joy Joy

# 393
  • София
Привет на работещите и почиващите  Hug Hug Hug Hug

Наистина ли Чачо не е получавал Келебек   ooooh! ooooh! Значи е негов ред вечИ  Peace Peace

Ренка  Hug Hug благодаря за превода на интервюто   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 394
  • Яко в Матрицата...
Скрит текст:
Party Party Party

ммммм даааааааааааа  Crazy Crazy Crazy Crazy Китчо Харингтън  Joy Joy Joy чак догодина ще се разбере дали героя му е жив.  Joy Joy Според аби, който е голям фен на поредицата ще се завърне.  Crazy Crazy Crazy Лично ми го каза в Т аби и аз му вЕрвам. Разбира ги той тези неща.  Party Party Party

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green аз като казвам, че аби знае всичко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes каза го още след края на сезона, когато всички казваха,ч е е умрял Джон Сноу  Mr. Green

хареса ти, нали?  Crazy Crazy Crazy Crazy Невероятно зрелище  Crazy Crazy Crazy Crazy

ох, къде е чак април догодина  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

е, след турските сапунки това си е шокиращо  Joy Joy Joy и не е заради секса, ами изобщо ..  Joy Joy
за мен беше голям зор по време на излъчването на 5-ти сезон на троновете, след като гледах тях да се върна към великите идеи на Едже  Joy Joy Joy Joy все едно отивах на друга планета  Joy Joy Joy

Разбирам те... Ама тя затова Еджето отлетя за Америка, белким поеме от въздуха там, да й дойде музата, че доста беше зацилила ooooh!

# 395
  • Яко в Матрицата...
Привет на работещите и почиващите  Hug Hug Hug Hug

Наистина ли Чачо не е получавал Келебек   ooooh! ooooh! Значи е негов ред вечИ  Peace Peace

Ренка  Hug Hug благодаря за превода на интервюто   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Вивчо Hug Hug Hug Hug

# 396
Вивчо  Hug Hug не е печелил  Peace

Фрагман на Кьосем  Peace и братовчеда е там  Mr. Green Mr. Green може би и Чачо ще е там  Mr. Green Mr. Green а, даноооооооо! Peace Изглежда ще е доста мащабна продукция, с масови сцени и всичко както си трябва.  Peace Мисля, че за Чачо ще е хубаво да участва в такъв сериал, пък било то и за малко.  Peace

# 397

Само едно бързо питане...  Praynig отвличането на кандидат майката има ли нещо общо с папарациУтУ ?

# 398
  • Яко в Матрицата...

Само едно бързо питане...  Praynig отвличането на кандидат майката има ли нещо общо с папарациУтУ ?

Галя Hug, нищо не е така както изглежда Peace Все пак говорим за Суде hahaha hahaha

# 399

Само едно бързо питане...  Praynig отвличането на кандидат майката има ли нещо общо с папарациУтУ ?

Галя Hug, нищо не е така както изглежда Peace Все пак говорим за Суде hahaha hahaha

Аха!  Hug  bouquet

Намериха я и не помнела... шматка.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 400
Здравейте, момичета! Hug Hug Hug

МерсаЖии за прекрасната тема! Heart Eyes     bouquet     bouquet     bouquet

# 401
  • София

Аха!  Hug  bouquet

Намериха я и не помнела... шматка.  ooooh! ooooh! ooooh!
ГолЕмо театрО  #Silly #Silly

# 402
'баси гадното време... Sad

Но тук с Чачко наистина е слънчевооооо  Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

И имам повод да почерпя.... bowuu
Скрит текст:
Бачкахме по сделка 2 месеца и най- после ударихме подписа...  261uu  261uu  261uu

Наздраве! Grinning

# 403
  • Яко в Матрицата...
'баси гадното време... Sad

Но тук с Чачко наистина е слънчевооооо  Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

И имам повод да почерпя.... bowuu
Скрит текст:
Бачкахме по сделка 2 месеца и най- после ударихме подписа...  261uu  261uu  261uu

Наздраве! Grinning

Ели Hug Hug, честито! Още много такива сделки Party Party Party

# 404

Уауууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лос Анжелис- кафе "Mama's Secret"  Party Party Party  оставяли си отпечатъците на стените   турските звезди,които го посещават  Peace Peace Peace

Ойййй бееее Heart Eyes Красотичка неземна  Crazy Crazy Crazy

Знае той къде да ходи... Crazy Скивайте какви вкусотийки  предлагат... Joy Joy Joy

https://www.facebook.com/MamasSecret

Общи условия

Активация на акаунт