В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай / MEDCEZIR # ТЕМА 190

• 24 972
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Оххх, Андроида го отвори  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Party Party Party Party

# 586
Оххх, Андроида го отвори  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Party Party Party Party

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 587

ГолЕм номер това  smile3515 smile3515 smile3515

# 588
Т вече си е наред  Peace влизам и това пред очите ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гифьорката, която правеше най-хубавите гифове по времето на ПО, направи клип с Чачо и Лейля и няколко гифа .. този е последния  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes СУПЕР!  Heart Eyes Heart Eyes

Party Party Party

# 589
Т вече си е наред  Peace влизам и това пред очите ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гифьорката, която правеше най-хубавите гифове по времето на ПО, направи клип с Чачо и Лейля и няколко гифа .. този е последния  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes СУПЕР!  Heart Eyes Heart Eyes

ама тоз Емир бе  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha пак сменил ашк-а  hahaha hahaha hahaha

При теб Т може и да е наред, ама мен ме връща от прага още   Shocked Shocked кво съм виновна, че не ми пука за рекламата им  Thinking Thinking

# 590
# 591
Т вече си е наред  Peace влизам и това пред очите ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гифьорката, която правеше най-хубавите гифове по времето на ПО, направи клип с Чачо и Лейля и няколко гифа .. този е последния  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes СУПЕР!  Heart Eyes Heart Eyes

ама тоз Емир бе  Mr. Green Mr. Green hahaha hahaha hahaha пак сменил ашк-а  hahaha hahaha hahaha

При теб Т може и да е наред, ама мен ме връща от прага още   Shocked Shocked кво съм виновна, че не ми пука за рекламата им  Thinking Thinking

Емир, Яман ... Ахмед .. наредени са до Лейля  hahaha hahaha hahaha карат я тази да направи още един клип, но тя казва, че вече идва фрагмана и няма да прави клипове. Тя мисли, че за РД на Чачко ще пуснат трея  Crazy Crazy Crazy

вЕрно ли те връща?  newsm78 newsm78 Не и пукало  hahaha hahaha hahaha

# 592
Т вече си е наред  Peace влизам и това пред очите ми  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Гифьорката, която правеше най-хубавите гифове по времето на ПО, направи клип с Чачо и Лейля и няколко гифа .. този е последния  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes СУПЕР!  Heart Eyes Heart Eyes

Party Party Party

То гифа е на Емир с не я знам ролята на Лейля откъде    Thinking
Така е,като почти нищо не ни отпуснаха от сета на Медунчо  Crazy
Ама след 13 ноември-повече  Praynig Praynig Praynig

# 593

Емир, Яман ... Ахмед .. наредени са до Лейля  hahaha hahaha hahaha карат я тази да направи още един клип, но тя казва, че вече идва фрагмана и няма да прави клипове. Тя мисли, че за РД на Чачко ще пуснат трея  Crazy Crazy Crazy

вЕрно ли те връща?  newsm78 newsm78 Не и пукало  hahaha hahaha hahaha

Пусна ме вече  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Трея ще е утре според мен, няма да чакат РД-то  Peace Peace

# 594
  • близо до брега на морето
 Hug Hug Hug Hug
Джадъ,ако вагона е утре-ща призная вече,да знАИШ Peace Hug Heart Eyes

# 595
Виве,   Laughing виж сега как се действа  hahaha hahaha hahaha hahaha Ей го, хората написали  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

# 596

То гифа е на Емир с не я знам ролята на Лейля откъде    Thinking

От Karadayi  Peace

Историята на нашта мома в киното все още не е голяма.  Grinning
През 2013 снима във филма Günce     за мен не лошо филмче, намира се с руски суб..
Черпя от него един музикален поздрав   bouquet

и този... İçimdeki Ses излиза в края на 2014 .

Майдрийм,

# 597
Hug Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 598
Hug Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha  като нищо ще познае  hahaha hahaha

как беше Баръш  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes в парчетата?

Виве,   Laughing виж сега как се действа  hahaha hahaha hahaha hahaha Ей го, хората написали  Crossing Arms Crossing Arms hahaha hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo нов Чачо бил с ново севгили  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha ох беееееееее  hahaha hahaha hahaha

# 599

То гифа е на Емир с не я знам ролята на Лейля откъде    Thinking

От Karadayi  Peace

Историята на нашта мома в киното все още не е голяма.  Grinning
През 2013 снима във филма Günce     за мен не лошо филмче, намира се с руски суб..
Черпя от него един музикален поздрав   bouquet

и този... İçimdeki Ses излиза в края на 2014 .

Майдрийм,

той и нашия ерген нЕма опит  hahaha hahaha само едно филмче ..  Joy Joy Joy Лейля вчера каза, че много хубаво са работили  Joy Joy и ще има изненади  Laughing .. във филма  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт