ЕЛП 49 -- Сезонът на дилемите

• 23 487
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Дубрутру! Когато фактически съботата и неделята отсъстват, понеделник е прекрасен ден!

# 481
  • n/a
Тц, Ване, това е изключение или илюзия.
Когато съботата и неделята осъстват, се
случва макс сгъбената ситуация по някое
време да не знаеш кое време е.  Mr. Green
Проверено и не съветвам никого да се мъ-
чи да доказва противното.  Hug

# 482
  • София
Тази седмица ще мисля позитивно! Поне до сряда, когато ще трябва да шпрехам на английски на среща и да оплаквам съдбата си на изпълняващ ролята на координатор. Вчера четох за спогодбите за размяна на население от 1923 г. Реших, че при всички случаи ми е по-весело от на хората тогава и няма да мрънкям. Туй-то!

А, и на всичкото отгоре, след като обърнах незнамколко статии за туй разменено население, се върнах към книгата си, литературната. Е, голяма грешка! Корабът Струма дето го гръмва съветска подводница в 1 през нощта. И днес не мога да продължа да видя какво става по-нататък. Наред са арменците, щото...

# 483
  • гр. София
Аз имам една скромна молба за срещата - може ли да е вътре в заведението, а не отвън? Знам, че отвън е по-приятно, но не ща да ме засекат колеги в обедната си почивка. Вярно - в болничен съм, а не съм се саморазпуснала от работа, но въпреки това не искам да ги виждам.

За какъв час се разбираме? Simple Smile
Казвайте как ще ви е удобно.

# 484
  • Mars Hotel
Не знам аз, както кажете. Все пак предполагам, че за пушачите ще е по-добре навън.

# 485
  • София
Не знам аз, както кажете. Все пак предполагам, че за пушачите ще е по-добре навън.

+ 1

# 486
  • София

+ 1
+1

# 487
Ъъ, колко сме пушачите?  Mr. Green Аз може би ще съм с Кица, която е сополива и бухава, и ако не ѝ премине до утре бухнята, ше си я нося с мен, съответно няма да ходя в НОИ. Дреме ми.

# 488
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
утре ще се пробвам  Blush тайничко

за братята и сестрите не мога да кажа разумна причина, освен тая, че е имало само един ред за брат/сестра, съответно трябва да жертваш единия за да успееш да напишеш името и съответно брат или сестра е.
иначе и аз като Роз с тези разлики в рода вече не мога да хвана дирята колко пъти съм баба Crazy на двете на брат ми със сигурност, другите не ги броя  Blush

# 489
  • Казанлък of all places
Колеги и съратници, последно - 13.30 или 14.00?

# 490
  • София
Последно - 13:30, Фреди, отвън. Който не успее, идва, когато успее. Аз лично ще кацна към 13:45 някъде. Вярвам, че все някой от наличната група ще разпозная  Hug

# 491
  • Казанлък of all places
Съм фризирана, ондулирана и червендалеста фглавата послучай феномена!

# 492
  • София
Съм фризирана, ондулирана и червендалеста фглавата послучай феномена!
Hug
Аз пък ще съм умна, красива, прилично дебела и в разцвета на силите си  Flutter  И ще ви се радвам много, на всичките  Hug

# 493
  • София
Шсе постарая да съм точна, тъй-тъй сте ми на готи в квартала. Данонесеизсипятсичкидазвънятсутринта! (както става обикновено, понеделнишки не се случи - вторникът, обаче е все още в проект!)

# 494
  • гр. София
Щом ще сме вън аз ще дойда към 14ч., че да не засека някого от преждеспоменатите.
Ще съм с лилаво-сива къса права рокля (на квадрати или нещо такова). И розЕва чанта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт