ЕЛП 49 -- Сезонът на дилемите

• 23 479
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Всеки път, когато срещам думата "лайка" в тази тема, по някакви причини очаквам тя да е съчетана с обиране  Blush Това без да оспорвам полезността й  Blush

# 616
  • София
Пуце, това обаче за начален стадии говорим при бартолинита. Ако не го възпре с няколко компреса нарастването - лекар и лекарства, знаеш. Паралелно с лекарствата - лайката. Туй дофтор ми гу е предписвал.

мисля естествен антибиотик има въте, както в чесъна. Та затова помага при разни възпаления. Предвид факта, че повечето са на някаква бактериална основа.

# 617
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ааааааа, лученият сок...Бях забравила тоя ужас...
Бяха ми го казали като нещо много надеждно при хрема навремето за някое от моите деца. И добре, че имам навика първо да пробвам върху себе си нещата, които им давам (е, без АБ, примерно Joy). Казвам ви, все едно , че ми бяха турнали люта чушка на едно важно място - спринтирах из къщата със сълзи на очи, ни миене помогна, ни нищо. Сума ти време страдах.
Това може да се препоръча само на свекърва, според мен и то ако много сте й набрали.

# 618
  • гр. София
По Пуцева препоръка съм тествала лучения сок. Не ми беше толкова гадно. То шокът е само две-три секунди.  Laughing

# 619
  • София
Единственото подобно издевателство, което съм си причинявала при хрема, е капка клеева тинктура (разтворен прополис) на клечка за уши, с това се намазва ноздрата отвътре. Гадно е точно една секунда, после минава и най-важното е, че нищо не влиза навътре.

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Всеки път, когато срещам думата "лайка" в тази тема, по някакви причини очаквам тя да е съчетана с обиране  Blush Това без да оспорвам полезността й  Blush

Laughing Laughing Laughing точно. лайка и чайка не са това, което бяха  Blush

ако ще се състезаваме с инквизицията, мога да предложа мед.
звучи измамно хубаво.
на бащицата са го прилагали, знае какво е, пък капна на малчо веднъж.
за малко да го върна на фирмата производител

# 621
Чаят от лайка наистина помага за очни проблеми. Приятелка лекарка ми е казала, че единственото, което можеш да си слагаш на очите без консултация с лекар, е именно лайков чай.

# 622
  • София
тъй е, тъй е!
аз тия неща от моята докторка ги знам Simple Smile

# 623
Абе две-три секунди, ама ДЪЛГИ. Mr. Green

Аз както се надявах, че ще ме подмине злата съдба, тъй сънувах, че кашлям издълбоко и като се събудих, се разкашлях издълбоко. нали съм специална, тричернодробна, та никви хреми за мен, директно кашлям. Не се оплаквам изобщо, между другото. След кошмарните хреми от миналата зима е направо облекчение.

Атти, и аз така за лайката.  hahaha Тя е стока с множествена употреба.

Ване, не ми говори.
Скрит текст:
Не само лекарства, ми и инцизия с тъп инструмент, това е цитат. Добхре, че втория път можаха да сложат упойка. Хелрейзър ряпа да яде.  Confused

# 624
  • София
Не дърпай бананите за опашките

и още култови надписи.

# 625
На ей тва изригнах грубо, щото се сетих мама колко обичаше френско грозде (или там съответния братовчед) и че от нея знам думата.  hahaha hahaha hahaha

# 626
кой е измислил мръсните чинии?
държа на точен и ясен отговор!

# 627
  • София
Очакваш някой да си признае за подобно мерзко дело? Не вярвам.

Аз искам да знам нещо по-кардинално - кой е измислил яденето? На всичкото отгоре и по няколко пъти на ден?  Twisted Evil

# 628
Добре де, аз съм ги измислила! И яденето, и мръсните чинии.
И ся кво?

# 629
разстрел!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт