Пътуване в Италия, море, езера, планини, забележителности и.../Тема 2/

• 110 274
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Milano
азиа_asia , благодаря!
Значи около езерото ще е.
На този етап искам да си осигуря хотела, а пък после ще сглобявам програмата в подробности.

както в Дисниленд / разликата при Дисниленд беше доста голяма/.
Тъй като видях, че доста от вас са били там, ми се ще да ми споделите тази подробност.Още един въпрос ми се породи  Simple Smile Четох, че билетите за Гардаланд са по-изгодни, ако ги купиш на място, а не онлайн
Ако е така, след като се спра окончателно на хотел ще им пиша да ми осигурят и билети, видях че доста хотели го предлагат като опция.

Продължавам да ви следя изкъсо  Simple Smile

Къде ги четете тези неща?

Билетите са на една цена.

Ако решиш да купиш за фиксирана дата и минимум 7 дни по-рано струват с 8,50 евро по-евтино.

Разгледайте им сайта да се ориентирате.

# 136

Четох в една от по-старите теми тук, "Пътуване с деца..." или нещо подобно.

А в сайта им все още не виждам цени за този сезон, има такива само за пактети с хотел и билети за аквариума.

# 137
  • Milano
http://www.gardaland.it/park/Prezzi--Biglietti/prezzi-individuali/

В момента не можеш да закупиш билети, сайта е процес на осъвременяване.

Да нямат предвид евентуална комисионна при закупуване онлайн?

В момента не мога да симулирам поради горепосочения проблем.

Отидох да прочета в Трип-а, не видях подобни изказвания (аз отдавна си вземам билетите гратис с точки от супера), но цените на касите бяха еднакви.

Или пък да са взели следобеден билет?

# 138
Ами не знам, мисля че не говореха за следобедните билети.
Така или иначе има достатъчно време и ще изчакам да оправят сайта. Нищо не ми пречи да си пратя запитване до хотела, в който ще отседнем и да видя те какви цени ще ми предложат.

Благодаря ти.

# 139
  • No Line On The Horizon
Обмисляме екскурзия в края на лятото до Рим. Програмата на този етап е:

1 ден - Пловдив - Загреб - 926 км
2 ден - Загреб - Флоренция - 621 км
3 ден - Флоренция - Тиволи - 280 км
4 ден - Тиволи - Рим - 36 км
5 ден - Рим
6 ден - Рим - Венеция - 525 км
7 ден - Венеция - Пловдив - 1300 км

Реалистично ли е според вас като програма? Проблемът ми е с колата и къде ще я паркираме.

Можете ли да ми препоръчате изпробвани места за настаняване, по възможност с вариант за паркиране в тези градове - апартаменти, B&B - 4 човека сме, децата са на 11 и 14 години.

# 140
Бихте ли ми дали съвет на път за Италия с кола( от София) къде е подходящо да се спре за преспиване (Загреб, Любляна?) . Иска ми се да направим едно пътуване до Италия, даже не съм решила точно до къде през пролетната ваканция на учениците и обмислям варианти, че ми предстои и убеждаване на половинката. Благодаря на отговорилите.

# 141
  • София
Обмисляме екскурзия в края на лятото до Рим. Програмата на този етап е:

1 ден - Пловдив - Загреб - 926 км
2 ден - Загреб - Флоренция - 621 км
3 ден - Флоренция - Тиволи - 280 км
4 ден - Тиволи - Рим - 36 км
5 ден - Рим
6 ден - Рим - Венеция - 525 км
7 ден - Венеция - Пловдив - 1300 км
Реалистично ли е според вас като програма? Проблемът ми е с колата и къде ще я паркираме.
Можете ли да ми препоръчате изпробвани места за настаняване, по възможност с вариант за паркиране в тези градове - апартаменти, B&B - 4 човека сме, децата са на 11 и 14 години.

Бихте ли ми дали съвет на път за Италия с кола( от София) къде е подходящо да се спре за преспиване (Загреб, Любляна?) . Иска ми се да направим едно пътуване до Италия, даже не съм решила точно до къде през пролетната ваканция на учениците и обмислям варианти, че ми предстои и убеждаване на половинката. Благодаря на отговорилите.

fros, clevermary
Вижте първите страници на тази ТЕМА
Описани са доста варианти за спиране и паркиране.
Питайте и допълнително ако трябва.

fros  Програмата е реална, единствено бих намалила първите и последни километри...
Имайки предвид, че когато се изминат повече от 400-500 км., после става тежко за обикаляне и разглеждане, ако въобще има време.
Ако е само за обиколка няма проблем...

# 142
              Здравейте, искам да попитам, виждам билети в сайта за двама възрастни и едно дете 99 евро за ден, а няма ли комбинирани билети за два дни? Още нещо има следобедни билети от 2 до 6 часа ли е това?? Аз разбрах че парка работи до късно вечерта-т.е. какви точно са тези билети. Ние планираме да пристигнем на 24-ти по обяд и на 25 да сме там цял ден-т.е. как е най -добре да купя билети за тези дни- един за половин ден и един за цял ли? Моля посъветвайте ме. Благодаря!
азиа_asia , благодаря!
Значи около езерото ще е.
На този етап искам да си осигуря хотела, а пък после ще сглобявам програмата в подробности.

както в Дисниленд / разликата при Дисниленд беше доста голяма/.
Тъй като видях, че доста от вас са били там, ми се ще да ми споделите тази подробност.Още един въпрос ми се породи  Simple Smile Четох, че билетите за Гардаланд са по-изгодни, ако ги купиш на място, а не онлайн
Ако е така, след като се спра окончателно на хотел ще им пиша да ми осигурят и билети, видях че доста хотели го предлагат като опция.

Продължавам да ви следя изкъсо  Simple Smile

Билетите са на една цена.

Ако решиш да купиш за фиксирана дата и минимум 7 дни по-рано струват с 8,50 евро по-евтино.

Разгледайте им сайта да се ориентирате.

# 143
  • София
zornitsa_tsaneva

Имаш предвид Гардаленд, нали ?

Работното време по-принцип е до 18 или 23 часа/зависи от сезона/, на феста е до 20....
Но има изключения за дадени дни, както до 15-16,  както и до късни нощи, като на Хелоуин и др.
Ако говориш за март си до 18 часа.

Не знам как ще купуваш билети, онлайн или не, но по-добре за два дни.
Защото ще се получи малко по-добра цена.

# 144
Точно това не мога да се ориентирам -иска ми се да ги купя онлайн. Мисля на 24-ти да съм там по обяд- да отидем до аквариума и след това до парка- виждам че има следобедни билети от 2- до 6 часа...? и на другия ден да купя направо семеен билет двама възрастни и едно дете. Второто дете ми е точно 1 метър , 1 метър и 1-2 см.? Как да зема билетите направо съм в потрес:) да не объркам нещо:))
zornitsa_tsaneva

Имаш предвид Гардаленд, нали ?

Работното време по-принцип е до 18 или 23 часа/зависи от сезона/, на феста е до 20....
Но има изключения за дадени дни, както до 15-16,  както и до късни нощи, като на Хелоуин и др.
Ако говориш за март си до 18 часа.

Не знам как ще купуваш билети, онлайн или не, но по-добре за два дни.
Защото ще се получи малко по-добра цена.

# 145
  • София
zornitsa_tsaneva
Защо се шашкаш толкова ???

Онлайн е 36+20..56 евро, половин и цял ден.
За два дена е 52 евро.

Във вашия случай 2x20 60 + 99 159/ще вземете 8 евро бонус/
Другия вариант е 147 евро за два дни.
Какво му се чудиш, няма голяма разлика.
А ще ползваш ли бонуса -€ 8,50!
Само да не порасне малкото още !!!

# 146
Ами май ще купя за два пълни дни, а за малкия дано не порасне толкова много до тогава:) предполагам за няколко см. няма да направят проблем. Ще пиша допълнително пак, хубав ден

# 147
  • Пловдив
Момичета има ли такива от вас,които са взели маршрута София -Венеция(лидо ди йезоло ) с кола наведнъж.Горе долу колко часа път е и постижимо ли е с един шофьор и 2 деца с нас

# 148
  • Пловдив
Момичета има ли такива от вас,които са взели маршрута София -Венеция(лидо ди йезоло ) с кола наведнъж.Горе долу колко часа път е и постижимо ли е с един шофьор и 2 деца с нас

Ние Пловдив - Милано го взехме за 15ч и малко  с един шофьор и няколко спирания за кафета и хапване. София - Венеция е 11-12ч пътя, така че напълно постижимо е, стига шофьора да е издръжлив и децата да не мрънкат Mr. Green Все пак  времето прекарано в колата е доста и трябва да прецените колко често ще е необходимо да спирате по пътя.

# 149
 По-разумно е да разделите пътя на две и да преспите някъде.( Баня Лука?)                                                                              
Уморително е наведнъж.

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 22:50 от Roo Roo

Общи условия

Активация на акаунт