Не мога да изпитам клиторен оргазъм ! Help!

• 19 385
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
Спред мен това което изпитваш маструбирайки, е оргазъм, но докато маструбираш не вярвам да ти се получи секса. Споредм мен за да изпиташ оргазъм при секс трябва да спреш да маструбираш, да се натрупа определено количество напрежение, което да спре да отича при маструбацията и да си намери път при секса.
Това сериозно предложение ли е  Joy Joy Joy
Това да не е казанче, което се източва на веднъж и после се пълни определено време. Двойките и семействата да не би да правят секс по график? "А, не, последно правихме секс в петък вечер, не ми се е събрало достатъчно напрежение, трябва да изчакаме до сряда  Naughty "
В такъв случай множественият оргазъм как се получава?

Ами всъщност има такъв период на "презареждане". Да, има някакво разреждане на секса, за да се постигне напрежение, иначе ако е прекалено често, може да не е интензивно. Оргазмът донякъде похабява невромедиаторите в мозъка и ти трябват различен брой дни, докато нервната система и хормоните пак достигнат оптимално състояние. Зависи от възраст, лични дадености и други неща, но общо взето сексуалността на човек не е без биологичен лимит.

Авторката още е млада, не може да се отпусне. С възрастта и опитът се постигат по-интензивни оргазми с ангажиране на повече нервни окончания. Няма такова нещо като един вид оргазъм- всичко е индивидуално, зависи от организъм, темперамент, анатомия.

# 16
Спред мен това което изпитваш маструбирайки, е оргазъм, но докато маструбираш не вярвам да ти се получи секса. Споредм мен за да изпиташ оргазъм при секс трябва да спреш да маструбираш, да се натрупа определено количество напрежение, което да спре да отича при маструбацията и да си намери път при секса.
Това сериозно предложение ли е  Joy Joy Joy
Това да не е казанче, което се източва на веднъж и после се пълни определено време. Двойките и семействата да не би да правят секс по график? "А, не, последно правихме секс в петък вечер, не ми се е събрало достатъчно напрежение, трябва да изчакаме до сряда  Naughty "
В такъв случай множественият оргазъм как се получава?

Ами всъщност има такъв период на "презареждане". Да, има някакво разреждане на секса, за да се постигне напрежение, иначе ако е прекалено често, може да не е интензивно. Оргазмът донякъде похабява невромедиаторите в мозъка и ти трябват различен брой дни, докато нервната система и хормоните пак достигнат оптимално състояние. Зависи от възраст, лични дадености и други неща, но общо взето сексуалността на човек не е без биологичен лимит.

И при мен има такъв период. Определено се натрупва напрежение.

# 17
Очевидно техниките са стимулация куцат. Трябва да обучиш приятеля ти или да си хванеш гадже-китарист Grinning Гледай всичко на психическа основа да ти е наред. Умора, стрес, лоша хигиена, неподходяща обстановка - това са turn off фактори.

# 18
  • където ми харесва
Авторке, а ти получаваш ли орални ласки от гаджето?

# 19
Авторке, а ти получаваш ли орални ласки от гаджето?

Обзалагам се, че не  Laughing
Такъв, дето ѝ разправя бившите му дали и какви оргазми били получавали  Rolling Eyes  Ако толкова го биваше, щеше да ѝ предложи съвсем друг тип (mind)fuck...
Той я комплексира много фино.

# 20
Сега ако ми обясниш какво означава мастРУБАЦИЯ, ще ти бъда благодарна до гроб!

# 21
На 18 некъв льольо да ми обяснява как другите му приятелки все оргазми изпитвали, пък видиш ли мен нещо не ми е наред и явно не мога - сигурно и аз бих му се вързала и едва ли ще успея да свърша с него. То секса е да се отпуснеш и наслаждаваш, а не да се притесняваш защо не можеш да свършиш.

# 22
И да получавам орални ласки от гаджето си при това доста често ,но го приемам като знак на нежност и внимание ,защото нищо не усещам докато го прави наистина..всички казват,че било уникално на мен даже ми е малко наприятно .

# 23
И да получавам орални ласки от гаджето си при това доста често ,но го приемам като знак на нежност и внимание ,защото нищо не усещам докато го прави наистина..всички казват,че било уникално на мен даже ми е малко наприятно .
Ами има мъже, които не са научени как става и не могат. Трябва практика, емпатия, а и нюх ако щеш.
Скрит текст:
Ще благославям до гроб първия си любовник, че иначе кой знае и аз в какви схеми щях да се вкарам и да си мисля, че нещо ми има.  Grinning

# 24
Да ви питам като маструбирате сами колко пъти свършвате и колко време ви трябва ,за да свършите първият път ,приблизително??  Confused

# 25
Да ви питам като маструбирате сами колко пъти свършвате и колко време ви трябва ,за да свършите първият път ,приблизително??  Confused

Да не те комплексирам допълнително, ама... броени минути, по някой път - секунди дори! Blush

Мога да свърша, колкото си поискам пъти, но това никога не ми е било самоцел, защото още след първия път чувствам сексуалния си апетит задоволен.

Да уточня пак, че говоря само за клиторен оргазъм. Вагинален не съм изпитвала нито сама, нито с мъж, не вярвам и някога да ми се случи, както споменах. Naughty

# 26
  • В сърцето на любимия човек
С практиката времето доста се скъсява, защото знаеш какво и как ти харесва.
Смятам, че и един път е достатъчно, а относно времето - сега мога и за 5 мин.

Пак ще ти обърна внимание да прочетеш за упражненията на Кегел. Те не са само за жени с проблеми, а за цялостен тонус на мускулатурата и колкото по-рано се запознаеш с тях, толкова по-добре.

ПП: направо се чувствам късметлийка, че партньорите ми са били мъже, за които доставянето на удоволствие на партньорката е еднакво, че дори и по-важно от личното удоволствие.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2015, 00:19 от пънче-мънче

# 27
Само аз ли мисля, че някой ни пързаля?  Mr. Green

Всеки ден мастурбираш авторке, а не изпитваш удоволствие от това? Защо го правиш тогава?

# 28
  • В сърцето на любимия човек
То е ясно, че ни пързалят, но поне да си похвалим техниките и мъжете  Joy

# 29
  • В Голямото село
Ех, този мечтан оргазъм... Спри да го преследваш, да го чакаш, да мислиш за него, да дебнеш дали се е получил и той ще дойде. Може и прекаленото вторачване в него да ти пречи да го изживееш. Ако единствената цел, с която правите секс, е да достигнете до оргазъм, значи нещо сте объркали цялата идея. Сексът е удоволствие и за двамата партньори, радостта от взаимните ласки и близост. Разбира се, че оргазмът е кулминацията на всичко, но не е единствена заветна цел. Ако правиш любов с чувства, ако ти е приятно, ако се чувстваш удовлетворена накрая, значи всичко е ок. Не се отказвай от мастурбацията, но включи и партньора си в нея. Не се притеснявай да му кажеш какво и как ти харесва, отпусни се, наслаждавай се и накрая нещата ще се получат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт