Размяна на stikeez (стикита) ot Lidl 2015

• 88 045
  • 892
  •   1
Отговори
# 105
E, напиши го тук магазина, предполагам, че не се продават нелегално и изпод рафта.
И за стикита от тази серия ли става на въпрос или други?

# 106
E, напиши го тук магазина, предполагам, че не се продават нелегално и изпод рафта.
 newsm10 Само дано да са същите, че тъъкмо се зарадваме и се окаже, че не са същите

# 107
  • София
Здравейте,
имаме за размяна:
mr.Squid - 2 броя
Оscar
Beany
Drup
Fuzzle
Kha

търсим:
Goupy, Clam, Tuffy, Billy, Turbo, Roxx, Cragy, Ollie, Balloon

Лична размяна за София, за предпочитане западни райони.

# 108
  • Ямбол
mar4ela5 имам патето

# 109
Здравейте,
Имаме за размяна: Chukapi
Търсим: Toodalou, OLLIE, Drup, Tuffy, Billy

От София, удобно ми е за размяна по линията на метрото Стадион-Младост 1

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 18:52 от nady76

# 110
Разменям стикета търся следните turbo .drup. roxx, balloon
Предлагам beany,tuffy,winker, cragy,mr.squid,kha,clam,nohorse
От София съм света тройца

# 111
заменям карти от дисни за стикита имаме почти всички карти по три пъти.

# 112
За размяна от новите стикита: TURBO и BALLOON.
Търся: HI, BOO, TUFFY и OLLIE.

За размяна от 2014 г. стикита: FROGGY, SNAKY, PAPSY, PIGGY, ORBY, GIRY JOE, PUFFY, LOGGY, DOLFY, FIDO, ELY, CHEEZZ.
От 2014 г. стикита търся: FRANKEY, IGOR, PUFF-PUUF и GUINNY

Може да сменяме стари за нови и обратно

# 113
  • при моите любими
Не разменям стикита, защото нямаме за размяна. За съжаление не пазаруваме в Лиди, но децата получиха подводницата с 10 сикита. Моля ако някой иска да продаде тези, които ни липсват, готова съм да ги платя по 1-2 лв за брой (не знам за колко се продават). Благодаря ви предварително. Нямаме OSCAR, SWEETY, HI, LOBBY, BEANY, BOO, TUFFY, BILLY, TURBO, FUZZLE, ROXX, OLLIE, RUSSL, KHA. Пишете ми на лично. 

Ако сте от София и мога да ги взема лично ще ми е много по-удобно. Просто малкото ми дете ме подлуди за тях и ако не ги намеря до утре ще е много тъжен. Ляга и става с мисълта за тях.
Дали не се продават на Славейков? Преди време сме купували от там стикери за албуми и ми се върти в главата, че имаше и стикита. Аз може да мина и да потърся и ако намеря, ще пиша в темата.

# 114
Актуализация:
От старата колекция сме събрали всички и ни се повтарят:
Чудовища:

Chompy,
 Snaky,
Moody

Животни:

костнурка Loggy
хипопотам Hip-Hip
делфин Dolfy
прасе Piggy
крава Cow
овца Puffy

От новите ни се повтарят: Hi, Tuffy, Russl, Winker и Baloon

От новата колекция търсим:
Beany, Goupy, Clam, Ollie, Mr.Squid, Nohorse, Toodallou

Clam, Toodallou Beany и Mr. Squid са ни обещани.

Последна редакция: пт, 25 сеп 2015, 15:34 от pidetka

# 115
 newsm10 Само дано да са същите, че тъъкмо се зарадваме и се окаже, че не са същите

Никой не говори за нелегално продаване,а просто не желая да правя реклама Simple Smile Магазинът се казва "Бебчо" .

# 116
  • София
Никой не говори за нелегално продаване,а просто не желая да правя реклама Simple Smile Магазинът се казва "Бебчо" .
Магазинът в София ли се намира и стикитата опаковани ли са или си избираш? И каква е цената?

# 117
  • при моите любими
Намерих магазина, но явно продава стари серии. http://www.beb4opernik.com/content/stikeez-stikita-3-broya-v-paketche

# 118
Магазинът в София ли се намира и стикитата опаковани ли са или си избираш? И каква е цената?

Ами магазина се намира в Перник,иначе аз си ги поръчвам от Фейсбук страницата им,в онлайн магазинът им не ги виждам качени тези на бройка и новите, иначе единичните са 0.50лв, може да си избереш,които ти трябват.Жената ми изпрати на мен наличните на снимка,когато исках да си поръчам,което ме улесни супер много,имената са ми сложни Grinning

# 119
pidetka, имате лично съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт