ОСМИ КЛАС - тема 71

• 48 393
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
О, има 2 на скок от място. Все ми едно. Тази оценка няма никакво значение.
Днес 16 задачи със затворен отговор за по 4 т. Уж ги е решила. Взела допълнителна задача, но била с допълнително построение и не се е справила.
Утре нямало да са 4 задачи, а две - една алгебрична и една геометрична. Общо за 36 т. Представям си колко писане ще изисква всяка една от тях.  Simple Smile

Помоли да проуча какви постановки има в театъра. Класната имала желание да ги заведе на театър.

# 556
  • София
Моят пък се обади вчера да се похвали с една от малкото шестици по ФВС от класа. Важно ми е сано заради класната, която им е по този предмет.
Било е съответен брой коремни и лицеви, подавания с волейболна топка, дрибъл с баскетболна, крачки и кош в движение.

Обаче по испански учи здраво, но италианския му пречи. Не че знае нещо много на италиански.

# 557
Като се прибра каза, че сигурно ще има 2 по физическо, днес в часа него и още две деца ги е извикала лекарката, после господина е говорил с него, нашия обяснил за проблема, казал му е да не се притеснява.Аз трябва да напиша бележка, че искаме да играе в часовете по физическо.

Днес са правили входно по МАТ за два часа, една нерешена задача, друга с грешка, каквото е направил такова.
Детето каза, че ще ходят на кино.И аз питах за театър, не ги познавал децата, как щял да пита, засега ще си ходи с обичайните  Simple Smile

# 558
При нас пристигна оферта за летен лагер за Австрия 10дни с обучение по немски и ежедневни екскурзии,  моя още не Е сигурен дали иска,  сам не е бил никъде досега за толкоз време и предполагам се притеснява.

# 559
  • София
Като се прибра каза, че сигурно ще има 2 по физическо, днес в часа него и още две деца ги е извикала лекарката, после господина е говорил с него, нашия обяснил за проблема, казал му е да не се притеснява.Аз трябва да напиша бележка, че искаме да играе в часовете по физическо.
...

По-добре да ходи и да играе, ако ще кандидатства в чужбина. Наскоро разбрах, че западните университети много държат на хорариум и оценка по физическо. Заради това в училището на моят младеж има възможност децата със здравословни проблеми да присъстват в часовете по физическо и да получат оценка, като се занимават с подходящи занимания - леки упражнения и настолни игри (шах).

# 560
Да, но нали оценките от 9-ти клас нагоре влизат в дипломата, би трябвало в 8-ми да не е толкова важно.

# 561
  • София
За това нямам представа. Simple Smile

# 562
  • София
Моят има 5 на входното по БЕЛ и се ядосва, защото теста бил подобен на тези, които им даваха в училище миналата година и дори учителката при която ходеше не ги харесваше и казваше, че са излишно трудни и много объркани с двусмислици Rolling Eyes
Опитал се е да спори с госпожата по някои от въпросите, но тя го е отрязала  без да му даде обоснован отговор (точно като учителката от предишното училище:? ) Казах му да не се ядосва, защото тази година оценката не е важна, но го е яд , че  не му се обясни какво и защо е сбъркал Tired
Иначе по информационни на входното има 6. В понеделник ще им е входното по математика.

# 563
  • Пловдив
За това нямам представа. Simple Smile

В седмокласната поща има един екселски файл с това коя оценка влиза в дипломата за средно образование. Нито една оценка от 8 клас не се взима под внимание. И съвсем логично, децата първо трябва да получат дипломите си за основно образование, а за ЕГ това е след 9 клас  Peace

Но, има оценки от 9 клас, които влизат в дипломата за средно ... абе голяма каша е.

# 564
Преди малко установих колко бързо кипва сладко от малини, метнах го на котлона и дойдох да чета, след малко като отидох да го видя половината тенджера я няма  Joy в кухнята всичко беше в розово и лепкаво.
Естествено и тримата мъже дойдоха да видят  какво става да да разнесат сладкото на всякъде Simple Smile

Аз физическото съм го прежалила отдавна, полагаме усилия заради самия него.
Постигнатото до момента е повече от очакваното, така че и на това сме доволни.

# 565
Пиша вече в над 10 теми. Може ли достъп до пощата?

# 566
  • София
охлювчетоо, поне ухае приятно.  Joy
Скрит текст:

# 567
 Спунк, така е вече изядоха един буркан Grinning

# 568
От тук насетне все по -малко деца ще се справят с изискванията, най вече защото нито им се тича, нито им се скача. Безсмислени са ми тези нормативи, особено за училища извън спортните. Не съм питала моя как се справя, но знам, че не обича много много да мърда, когато не е в настроение за това.

?
Болднатото според теб е причина да нямат нормативи?
Изумява ме нашенското отношение към спорта и часовете по физическо възпитание.

# 569
  • На черешата
 В спортно училище нормативите са по две, това което е в нормално училище е постижимо. Моята девойка е от мудните и е с "вързани ръце", но въобще не съм си и помисляла, че това я оневинява да не си покрива нормативите. Ще положи малко повече труд щом се налага.  Peace Много ми се иска да им вкарат 1-2 часа народни танци седмично, да ги поизпотят както трябва.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт