Нашите second hand находки - тема 31

• 107 938
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
sharpy страхотни неща си взела.Всичките трябва да са ти любими  Heart Eyes
Мarthina дънките са чудни.За марката лично аз не робувам на марки и не се впечатлявам от етикета на дрехите Simple Smile

# 571
  • София
Повече няма да си купувам дрехи от нормален магазин! Twisted Evil
Тази седмица си купих и изпрах една тениска и изпрах едно дънково яке - и двете се свиха ужасно.
Във ВУ поне са прани веднъж!

# 572
  • Варна
Момичета, да сте виждали някъде черни сака във Варна? Отдавна не съм влизала във ВУ.  Wink

# 573
Здравейте. Днес попаднах на една уникална находка  новото магазинче на Гладстон. Малко по-късно ще кача снимка, но искам да ви се похваля, че си имам уникална блузка Адидас. В магазина имаше страхотни неща, жалко че не носих почти никакви пари в мен. Някой може ли да ми препоръча друг подобен магазин в Пловдив? Че си търся палто, а там нямаха.

# 574
Момичета, да сте виждали някъде черни сака във Варна? Отдавна не съм влизала във ВУ.  Wink

Онзи ден гледах симпатични модели в Бултекс на Кап.Райчо - в понеделник им е разпродажбата, сигурно ще излизат не повече от 1-2лв

# 575
Момичета,много хубави находки имате.Липсват ми много нашите магазини.Тук също има такива,казват се чарити шопс и това,което продават отива за благотворителност.Няма да коментирам дрехите и моделите,от времето на баба ми са.Изобщо не се обличат модерно тези англичанки.Плюс това цените са между 2-4 лири за бройка,което за дреха секънд хенд е доста,при условие,че в нормален магазин,например Пийкокс,т шърт чисто нов също може да се купи за 4 паунда на намаление.

# 576
  • София/Севлиево
Да, тези магазини в Англия ги знам от сестра ми, тя доста купува за хлапетата си от такива, а и за себе си, но явно там където ходи нещата са по-хубави.Даже днес ми каза, че си е намерила каталог на Ейвън и ми каза, че в него цените са направо смешни, в резултат на което моя милост си поръча за коледа подарък за 10 паунда, за който тук щях да дам около 50 лева Simple Smile Иначе , за да е по темата днес от Мъпед Маг срещу ж.п.гара Подуяне взех една ризка Бенетон за 2 лева за малкия, а вчера си поръчах от един сайт - ремода, риза и рокля, но куриера днес не ме е заварил у дома, та утре като дойдат ще показвам.

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 20:26 от Елислава

# 577
  • Ямбол
Много зависи от това къде е магазинът - това за чарити шоповете в Англия. Майка ми ми е купувала страхотни неща от такива магазини /например имам две рокли L.K.Bennett/.
Нашият Мъпет маг в Ямбол е пълна скръб, като ви чета и гледам какви неща си намират вие там...

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 10:22 от Майола Бени

# 578
  • Пловдив
Skendy, къде точно се намира това магазинче на Гладстон?

Днес минах през Мания Хали имаше един чифт черни лачени заострени ботички на платформа чисто нови. Пишеше номер 39, но мисля че отговарят на 38. Много ми харесаха. Друго интересно не видях.

# 579
gitadam, добре дошла отново в темата, макар и от далече  Hug
Аз вчера гепих едно чисто черно пуловерче за 2.50лв. и му плеснах една гъбка за декорация  Laughing
Скрит текст:
Така ми стана в синхрон с червените дънки  Wink

# 580
  • Пловдив
sharpy хубаво е станало Peace

gitadam,ти кога забегна?

# 581
  • Пловдив
sharpy, много сладко се е получило.

Един елек от мен, от доста време си търсех такъв /ако видя някъде бих си взела още един/
от едното магазинче в уличките срещу Хали

# 582
Елекът е много сладък, както и блузката, как се е получила след декорацията - sharpy, много си сръчна, браво bouquet

# 583
И на мен ми хареса гъбестата блузка и елека  Flutter

# 584
  • София
Здравейте,мацки. Аз основно само си чета и се радвам на находките ви Simple Smile В последните години и аз открих удоволствието от магазините ВУ. Имам неща купувани за по 2-3лв,които нося вече 4-5 години,а в повечето случаи нови неща не ме изкарват и един сезон. Вчера в мъжа ми си взехме ски якета за 56лв двете от магазин Мания,само етикети дето нямаха,а по-миналата седмица чисто нови дънки с етикет за 10лв и то не в ден за зареждане. Лошото е,че сега с малкия се получава по-трудно търсенето,че то не търпи да стои на едно място Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт