Нашите second hand находки - тема 31

• 107 922
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте. Днес попаднах на една уникална находка  новото магазинче на Гладстон. Малко по-късно ще кача снимка, но искам да ви се похваля, че си имам уникална блузка Адидас. В магазина имаше страхотни неща, жалко че не носих почти никакви пари в мен. Някой може ли да ми препоръча друг подобен магазин в Пловдив? Че си търся палто, а там нямаха.

Това, което е на втория етаж на една къща, или за друго става въпрос?
Нещо като между първи и втори етаж. По едни стълби нагоре се влиза, и аз се бях объркала малко с входа. Пада се точно преди светофара с Руски. Оранжева табела имат.
За снимката все не стигам до там да я кача, но обещавам довечера да се изфукам Simple Smile

# 601
  • Пловдив
Ваня, а как са цените там?

# 602
  • Варна
Къде има Нартекс във Варна? Имаше на Цар освободител ама вече няма.

# 603
  • София, България
Момичета, днес и утре ЗИг Заг на Пиротска е на 1 лев, да знаете.
Аз ще мога да мина утре, сигурно съвсем нищо няма да има, но здраве да е!
И защото утре ще ми е ВУ-тура, да попитам за цените на Хуманата на Алабин, защото вече не намирам инфо в интернет?

# 604
Ако календарът на Алабин съвпада с този на Васил Левски, то на 16.11 е имало ново зареждане.

# 605
  • софия
Ако календарът на Алабин съвпада с този на Васил Левски, то на 16.11 е имало ново зареждане.
[/quote
Да, така е, на 16.11 е имало зареждане. Аз бях на 20.11. във Басил Левски, цените високо, нямаше нищо което да е уаааааао, да ме накара да дам 30-40 лева.

# 606
Малко зимно от мен:
Обикновен суичър (излязъл е някакъв избелял, но си е много хубаво черен)

Скрит текст:

Яке и шапка за зла зима
Скрит текст:

Шапката с глава
Скрит текст:

Прикачи ми ги завърта така, извинявам се за което.

# 607
  • Mediterraneo
От мен едни дънки, много удобни, много меки, направо не ги свалям, откакто съм ги взела. 3 евро
Скрит текст:

Една туника ли е, блузка ли е. Интересна. Спрингфилд. 1 Е
Скрит текст:

И една страхотна жилетка 1E.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 608
strept, кукло, много ти ходи шапката!   Hug И другите неща са супер!

Аз ходих до Зиг Заг онзи ден да видя за останали платове, ама то нищо нямаше, всичко беше опоскано. Все пак си изнамерих едно перде и го разрязах и си направих 2 калъфки за възглавници с цип /крайните шарени/ Има плат за още 2
Скрит текст:
Взех и този пуловер за 1.80 /малко ми е голям, ама тъкмо нямам тип чувалест  Grinning
Скрит текст:

# 609
Здравейте , извинявам се че директно влизам с въпрос , но не мога да се оправя с този Ремикс.
Защо ми изчезнаха продуктите от кошницата при положение , че не са закупени от друг ?
И този ваучер 10 лв , накрая ли го приспадат?
И не на последно място , доволни ли сте от дрешките от сайта? Peace

# 610
Тарталета, много хубава жилетка, обичам такива.

sharpy, мерси. А широчкият пуловер е идеален. Аз тази зима само с такива се заредих.

whiteflower, резервираните неща в Ремикс ти се пазят 30 минути и после влизат пак в обръщение. Относно дрехите - това, което съм купувала не съм го връщала - стават. Изключение прави една чанта, която се оказа голямо разочарование. Но аз и не купувам скъпи неща от там, само на най-големите намаления. Например шапката по-горе ми е от там, като началната й цена е била 16 лв. (а нова струва 20 лв.  Mr. Green)

# 611
Да, и аз от намаленията ще пазаря иначе цените са много високи.
За резервираните дрехи знам, че стоят по 30 мин.,но при положение ,че друг не ги е взел не трябва ли да си ми седят в кошницата без резервация? Peace

# 612
  • Варна
Момичета, да сте виждали някъде черни сака във Варна? Отдавна не съм влизала във ВУ.  Wink

Онзи ден гледах симпатични модели в Бултекс на Кап.Райчо - в понеделник им е разпродажбата, сигурно ще излизат не повече от 1-2лв
Не можах да намеря този Бултекс, а на друго място да сте виждали сака? Спешно ми трябва..Sad

# 613
strept, страхотно яке и шапка ... и главата с шапката  Mr. Green

Тарталета, жилетката е наистина супер  Peace

sharpy, убиваш ме вече, супер си с тези шивачески изяви  Heart Eyes

flower06, искаш да кажеш, че си била в района на Колхозния и не си могла да го намериш? Или не можа да видиш точните адреси на магазините им във Варна, в страницата им - има линк в началото на темата  Tired

# 614
  • Варна
Moringa , Днес бях там в района ама не можах да го намеря. Влязох в Мания, нищо няма. В Мъпет маг си харесах едно сако ама излезе 9,22 при 18лв/кг , видяха ми се много и го оставих  Blush

Общи условия

Активация на акаунт