Нашите second hand находки - тема 31

• 107 909
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Открили са нов магазин на бул.Хр.Ботев,след Шик Шик/почти до него/.

Този го видях днес и не е лош, доста добре зареден изглежда. И да ви помоля за съвет - днес си купих едно много сладко палтенце от ВУ (от друг магазин), изглежда като ново, даже джобовете не са разшити, но все пак си има онзи специфичен аромат на препарати. На етикета обаче пише да не се пере, а да се дава на химическо чистене. Та чуденката ми е: дали да го изпера на програма за вълна, като рискувам да го съсипя, дали да го нося така, защото наистина е съвсем новичко и да се опитам да го проветря или да инвестирам половината от цената му в химическо чистене.

# 631
  • София
Аз си взех наскоро едно късо палте от Хуманата - изпрах го на ръка. Миризмата изчезна. Иначе ми се е случвало да купя дълго палто до глезените за 6 лв., а химическото излезе 15 Mr. Green Ама нямаше как при тия размери да го пера аз. Нямам толкова голям леген Joy

# 632
Аз в събота си взех палто, което също не трябва да се пере - 50% вълна е. Изпрах го в пералнята  на програмата за вълнени дрехи, а след това го пуснах и на 30минутна програма на ниска центрофуга. Не успях да го съсипя.   Blush

# 633
  • София
  Мерси за отговорите, но май ще заложа на сигурното т.е. химическото. Много ще ме е яд ако се съсипе преди да съм го поносила пък и вкъщи ще ми пилят на главата - що ми трябваше да казвам и показвам. Иначе аз съм човек на риска и го бях засилила към пералнята, ама ...

# 634
  • София
Ето това е палтенцето, което сама изпрах:
Скрит текст:
И една жилетка букле мохер и вълна. Много топличка и мекичка:
Скрит текст:
Напоследък избягвам да купувам дрехи, че много се насъбраха, но на тези не издържах.

# 635
Здравейте!
Искам да се представя, че само да надничам тук мълчешката ми омръзна Simple Smile Страхотни дрешки видях, че и чанти и ботушки. Да си ги носите със здраве и усмивка!
Едно време имаше и аз с какво да се разпиша, сега нямам възможност за лов на находки. За година и половина мога да се похваля с една рокля, нова с етикет, която нямам представа кога и къде ще нося  Crazy едно пончо от Ремикс и две-три блузки. Ако успея ще ги снимам да покажа Wink

Вълнено палтенце имам, и аз го пера на програмата за вълна  Peace

# 636
Да се похваля и аз...Редовно купувам,но бързо ми се изпарява желанието за снимки, това е от днес.. много съм доволна  Crazy

https://remix.bg/womens-clothes-sweaters-george-pr1736176.html

# 637
За химическото чистене на софиянки препоръчвам да проверяват в офертите за колективно пазаруване. Често има ваучери за химическо чистене.
Аз съм ползвала за Aqua press в Младост 1. За 8 лв - 2 палта от ВУ, едно късо и едно дълго. Доволна съм от резултата.

# 638
  • София/Севлиево
Emi Daniel , много хубав съвет.Ще кажа на мъжа ми да проверява, че почти всеки месец даваме поне по 60 лева за химическо.
Досега каквото съм си купувала и пише, че не се пере не рискувам, след като съсипах една моя пола и един панталон на мъжа ми.
Видях страхотни находки, но най-много ми хареса една пухена шапка в комбинация с черно яке.

# 639
  • Карлово
Аз си взех наскоро едно късо палте от Хуманата - изпрах го на ръка. Миризмата изчезна.
+1 и пускам на центрофуга.

# 640
  • о`майна лунна нощ е
В Манията в Халите /Пловдив/ имаше няколко бройки джинсови панталони за момчета, р-р 10 г.,10-11 г. на Бенетон. Част от тях нямаха следа от носене - вътрешните етикети бяха твърди и с ясни надписи, ъглите на панталоните все още неомачкани от употреба и с фабричен ръб, за петна и протърквания и дума не може да става ... Не издържах и купих един в бежов цвят за синковеца, въпреки наличността вкъщи.

# 641
Гащеризонът е трепач - както и сакото и шалът  Heart Eyes

На мен ми се струват доста скъпи тези дрехи, които показвате от remix - особено като се включи и доставката към тях и евентуалните нерви относно всичко свързано с онлайн пазаруването на дрехи като цяло (а когато нещата са ВУ, нервите умножени по 2) - дали съвпада всичко от снимката с това, което ще дойде, размерът ще пасне ли ... не знам как ви се занимава  Tired

Даже не мога да ги оприлича като "находки", защото я няма тръпката от ровенето и търсенето и кефа от мъничките суми за хубави дрехи, които обикновено би трябвало да струват тези дрехи .... Същото е мнението ми е за дрехите от OLX, понякога ако търсиш конкретен модел - ок, по-бързо е намирането му, като се зададат параметрите и т.н., но нито ги знаеш откъде са на 100%, нито са минали дезинфекция ...

Разбирам, че всеки сам си преценява - някой да не се засегне, само споделям моето мнение (не, че и някой ми го е искал Whistling  Wink )

# 642
Аз също пазарувам от онлайн магазини ВУ често и точно фактът, че не се налага да ходя, да се бутам и чакам, за да вляза в миризливите съблекални, ми е по-приятен...както и възможността да упееш максимално бързо да намериш всичко, подходящо за своя си размер. За цените... за неща, които са марка или качество, защо не? Като чисто нови са тройно по-скъпи, а и то си има обяснение за състоянието на всяка дреха. Аз лично до сега не ъсм имала проблем с поръчано нещо от онлайн магазини за ВУ...
Но това си е мое лично мнение   Peace

# 643
Снощи минах през Мания в халите в София...хареах една чантичка за храна в зала А, докато позяпам в зала Б и някой я купи
Ейй , не съм спала хора, поболях се от снощи до сега от яд  Crossing Arms На всичкото отгоре нищо друго не харесах  Crazy

# 644
  • Карлово
Снощи минах през Мания в халите в София...хареах една чантичка за храна в зала А, докато позяпам в зала Б и някой я купи
Ейй , не съм спала хора, поболях се от снощи до сега от яд  Crossing Arms На всичкото отгоре нищо друго не харесах  Crazy
100% ще намериш по-хубава.

Общи условия

Активация на акаунт