Нашите second hand находки - тема 31

• 107 872
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Двете шалчета от Мъпета по 1.5 бройката... http://prikachi.com/images.php?images/725/8493725a.jpg

# 721
  • Sofia
много хубави шалчета Crazy

# 722
В онлайн магазина на Дрехата.бг има голямо намаление....чакам си поръчката и ще снимам...весел ден bouquet bouquet

# 723
По повод намаленията - днес минах с колата покрай магазинчето на Гладстон. Бяха сложили надписи "разпродажба до -70%"
Днес мисля да мина от там по-късно. Дано не затварят. А ако наистина имат намаления си струва да се отиде.
Бях в Манията в Тракия вчера. Нищо не ми грабна окото. Всеки път ми изглеждат все по-опоскани тези Мании.

Лек и спорен ден на всички  Sunglasses

# 724
Някой поръчвал ли е от drehata.bg. Отговарят ли звездите на качеството и знаете ли кога намаляват дрехите? Ваучери за намаление имат ли някакви?

# 725

Много, много хубави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 726
  • София/Севлиево
Аз по интернет поръчах от Ремода-нещата ми дойдоха още на другия ден,доста запазени и си ги харесвам.Само роклята ми е малко голяма,но пак ще си я нося, забравих че Л-ките  на Н&М винаги са ми големи,обаче много ми хареса и не я върнах.

# 727
  • Пловдив
Аз пък какво забелязах днес в Манията Хали...вчера в лов зоната имаше едни елеци, днес същите са при останалите елеци в А зала...и като цяло тая лов зона няма нищо интересно, еле пък за тая цена...масови марки, нищо впечатляващо.

# 728
  • София
Да се разпиша със зимното зареждане на гардероба  Simple Smile
пуловер Ann Taylor
Скрит текст:
мекичко поло
Скрит текст:
пуловер French Connection
Скрит текст:
шалове
Скрит текст:
Скрит текст:
вълнено сако H&M
Скрит текст:
и още едно Zara
Скрит текст:

Всичко от Мания, само последното сако е от Ремикс. Май се зарибих по Ремикс, чакам още едно сако от там  Party

# 729
  • Карлово
 Magrat*,
Е вече няма да те мислим за зимата.
Чудесни покупки.

Аз взех едно поло с еленчета в светло сиво. Снимки скоро.

# 730
Саката са страхотни, особено в комбинация и с шаловете  Heart Eyes Много хубави находки, честито!

# 731
  • София
Благодаря, момичета  Hug

# 732
Magrat, всичко ми харесва Heart Eyes

Аз съм в издирване на хубава макси жилетка. Но май ще е трудна задача, а и повече от 10 лв. не ми се дават Mr. Green

# 733
  • Пловдив
Честито! bouquet

Аз онзи ден случайно имах 5 мин. и сварих намаление в Мания,та мернах едно ски долнище за детето.Беше 3 лв и нещо,ама за мен пак греда...

# 734
  • Sofia
За първи път попадам на намаление в Мъпет Маг/на Лъвов мост и на Стамболийски/ и си взех нов пуловер с поло яка на НМ за 3лв.,2 шалчета по 0,50лв/бр. и най-после намерих палта за майка ми и и взех 2бр.,едното 9лв./бр.,другото беше на кг.и излезе 18лв. Най-важното е ,че и станаха и си ги хареса много.Имаше много дълги и къси палта,повечето видимо излеждаха нови.

Общи условия

Активация на акаунт