за дебелите жени...

• 62 294
  • 507
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Така съм съгласна!  Hug

# 151
За мен мъж, който обича жена си ще я приема както и да изглежда.

Това е вярно, но едно е да я приема, друго е дали ще я харесва!
Трябва да е сляп от любов.  Wink
А когато той например оплешивее, аз какво-да ослепея ли?

# 152

Joy Joy Мноко кьорави ще трябва да има!!!

# 153
  • по пътеката

[/quote)
strahoten posting!!!!  bouquet Peace

# 154
  • густо майна Филибето

newsm62 newsm62 newsm62

# 155

newsm62 newsm62 newsm62

Ако му опада косата е добре, ама другото ако окапе кво става newsm78 и да сме кьорави нема да помогне Mr. Green, но това е една друга тема! Twisted Evil

# 156
  • Sofia
Това ще ви е тест колко обичате мъжете си! Ако ги намирате прекрасни с окапали коси и други неща, значи много ги обичате!  Joy

# 157
  • по пътеката
то господ дава за компенсация, май!трябва да се проу4и, кое с кое върви и къде куца!

# 158
Това ще ви е тест колко обичате мъжете си! Ако ги намирате прекрасни с окапали коси и други неща, значи много ги обичате!  Joy

Все ми е едно има ли коса или не/има толкова гологлави секссимволи/, докато се държи прекрасно с мен и детето, ще го намирам за прекрасен.
А щом има тест за нас, да има и за мъжете. Който не го издържи- #2gunfire

# 159
  • На небето
   Аз лично , когато мъжът ми понапълнее малко винаги му напомням , че е време за фитнес . Не че ще го обичам по-малко ако е с 20 кг по-дебел например , но ми харесва да изглежда добре и да се възхищавам на тялото му.
   Може би след 15-20 години това вече няма да ми прави впечатление .

Да и аз съм така. Той от време на време се отпуска и пуска по едно малко коремче, но аз като му понапомня той се стимулира и го смъква. Ама аз не съм го взела заради външността, а заради това което не се вижда. Ще си го обичам всякак.
А обратния вариант, той ще ме приеме и с 10кг. или 20кг. от горе, не знам дали ще има такъв сексуален интерес към мен, но аз по природа съм си слаба и едва ли ще имам такъв проблем. Но ако ми се случи здрави диети ще падат. Аз самата не бих се търпяла дебела. И дано не ми се налага.

# 160
Мога спокойно да се похваля, преди да забременея , гаджетата ,които имах и до ден днешен висят по билбордовете или се подвизават във видеоклипове на фолкпевици. Нито един от красавците не ми е направил забележка за килограмите.
На същите килограми и при еднаква визия съжителствах със симпатичен младеж, с леко коремче, който имаше проблеми със потентността. То бе едно мъчене, едно молене- накрая излязох виновна- Била съм дебела- 45 кг! На всичкото отгоре welasi, въпросният започна да оплешивява с достигането на 28 годишнината си.Моите извинения!Да, и той беше красив, и манекенът, но разликата е в злодеянието. Дали не си избиват комплексите и ревността със обиди и лошо държание.  newsm78
Аз ще се наложи да  отслабна по ред причини- предимно здравословни, но ако едно момиче е щастливо и здраво на 70-80 кг,не мога да разбера какъв е проблема!
И къде са мъжките мнения?-  да кажат татковците- искам я слаба и да ги унищожим групом! Grinning

# 161
  • Велико Търново
Какво значение имат някакви си килограми?Щом се чувства добре човек в кожата и кг. си и се харесва и другите ще го харесат.Принципно съм слаба и висока-сега съм бременна и нещата са различни!

# 162
Много ми е чудно как една дебела жена казва, че се харесва така и още повече да твърди, че мъж й я харесва #Crazy тук ми намирисва на примиряване със ситуацията .интересно тогава що всеки мъж се заглежда по жена , която е с пропорционално тяло(а какво  остава , ако е с идеални мерки).
 а и защо се хванахте буквално за едно мое изречение Rolling Eyes
 и друго-относно оплешивяването на мъжете ни и дебелите жени - първите не по тяхна вина оплешивяват и просто няма какво да направят, до като една жена винаги може да отслабне-стига да има воля и желание за това Peace

# 163
А да се променям заради мъж е направо абсурдно.

хм.....малко пресилени думи........ако не заради мъж, то заради любовта си към него Peace

Ако му опада косата е добре, ама другото ако окапе кво става newsm78 и

Laughingняма страшно -щом има език и пръсти Mr. Green

# 164
А да се променям заради мъж е направо абсурдно.

хм.....малко пресилени думи........ако не заради мъж, то заради любовта си към него Peace

Какво бих направила по собствено желание е друг въпрос, но той никога не би поискал от мен да се променя- точно защото ме обича.
А ако поиска да се променя, то моята любов вече надали ще е толкова голяма, че да го направя. Wink

Общи условия

Активация на акаунт