Зоната- тема 3

• 27 122
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Сиси да не е родила. Видях и на Бубето котето. Много е сладко, но кучето си е куче. Други снимки не видях, но и не пускайте, както предупреди същата, че има колекционери- провокатори

# 106
  • Euskal Herria
Избягахте ми . Изчезнахте. Не ми излиза темата на нови отговори, защо?
Защото сме вече трета Зона  Grinning.
Стискам палци на Сиси!
Имам снимки за показване, ама ще трябва първо във фейса да кача.

# 107
Още няма включване. Чувствам се бременна от цял един живот. Wink

# 108
Еееее, Сиси, хайде бе дарлинг  Laughing

# 109
  • Другата България
Още няма включване. Чувствам се бременна от цял един живот. Wink
Shocked doh smile3511
Сиси да не е родила. Видях и на Бубето котето. Много е сладко, но кучето си е куче. Други снимки не видях, но и не пускайте, както предупреди същата, че има колекционери- провокатори
М даа, мъжка простотия. Обичайна работа.
Ти си изключение. Wink

# 110
  • Euskal Herria
Еее, то каквото беше - беше. Всичко е изчистено. Останали са само снимките.

Лееко ми е притеснено - наближава време да си тръгваме към испанско, а с всички тези бежанци, затворени граници, нови гранични пунктове... Дано да се поуспокои положението и да няма нещо драстично по пътя.

# 111
  • Другата България
Янче, и аз се каних като....да не казвам какво, и те взеха че тръгнаха през Хърватска, точно по маршрута на ММ, сега фирмата им временно е спряла работа заради това. Mr. Green
Направо съм егати и каръка. Crossing Arms

# 112
  • Euskal Herria
Снощи приятели на щерката са стигнали при тях - във Виена. Минали са през Сърбия и Унгария, ама те са с кола и са пътували спокойно. Иначе тировете били заформили 6 километрова опашка. Минавало се през Томпа, Хоргош е затворен. Имаме още малко време, докато тръгнем, ще видим как са нещата и през къде ще минем - дали през Виена или направо към испанско по стария маршрут.
Много е неприятно, особено за професионалните шофьори. Дано се уталожи скоро всичко.

# 113
Вчера синът ми стана на 6 месеца. Малееее как лети времето  Shocked пускам снимка  Laughing

# 114
Белла, да ти е жив и здрав!  Hug

# 115
# 116
Бела, да е жив и здрав малък Тото! Много хубав!

# 117
  • Другата България
 smile3501 newsm74  party041
Да ти е жив и здрав и все така усмихнат!
Оправи ли се с кашлицата?

# 118
Благодаря, момичета! Заведох го при една много добра лекарка и мога да кажа, че не сбърках. Вече е 6 точки!

# 119
  • Другата България
Браво. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт