Зоната- тема 3

• 27 250
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Добре съм. Измъчих се много, че бебо беше много високо и в дясно, за 3 часа родих, всичко ме боли.
 При мен е, дано ни изпишат утре.

# 271
Как да не се вълнувам, не е човешко да не се вълнува човек. Преди 10 г, когато се роди моята, ходех под прозорците на родилния, като див петел. Кърмата не тръгвала, гърдите станали на бучки, запушени канали. Носил съм купа с бързоварче, от най малките, за парна баня, о боже, и като ми слезе с една кървясала нощница, плачеща, че няма и топла вода. Тогава я бяхме закъсали здраво, взех 200 лв. на заем да покрия нуждите и разписахме протокол, за да си ги прибера у дома. Голям кошмар беше, обеца на ухото.

# 272
  • Euskal Herria
Сиси, бързо да се възстановяваш! Надявам се, че и двамата сте добре. Вярно, боли, ама мине ли раждането, всичко се забравя. Дано ви изпишат бързо и вкъщи вече ще се напаснете един с друг. Когато имаш време, пиши по някоя дума - как сте.

# 273
Да се оплача! Утре пътувам за Бургас сама с колата на изпит и по закона на Мърфи го дават наводнение  Tired

# 274
хм, изпитът ти колко е важен?  Thinking

Една мъничка рошличка:

Скрит текст:

пп хамстерите водят ли се на ветеринар? не ми се смейте на въпроса, но подозирам, че утре ще гушна сестра й под якето и ще й търся лекар  Blush

# 275
Ми, Бубсън, платих си ликвидацията вече Confused

Хамстер  Joy  hahaha

# 276
хич не се смей  Crossing Arms
тя пищи  Sad
изобщо малките гадове съм ги чувала да издават звуци в два случая - когато се бият /преди да разбера, че всяко трябва да живее отделно/ и сега - мудна е, не яде и пищи тихичко, вероятно я боли нещо  Confused

# 277
А как си сигурна, че е ТЯ, а не ТОЙ?  Thinking

# 278
купувам само "тя", защото не ми се гледат бебета  Mr. Green
хамстерите, освен пуФкави и мили, са гадни малки канибали  Twisted Evil

# 279
купувам само "тя", защото не ми се гледат бебета  Mr. Green
хамстерите, освен пуФкави и мили, са гадни малки канибали  Twisted Evil

Joy
На мен все ми продаваха ТОЙ за Тя  Crossing Arms

# 280
"той" има доста видима анатомия под почти невидимата опашка  Whistling

# 281
Аз гледах хамстери в 3-ти клас. Ако знаеш как им гледах анатомията...   Laughing

# 282
мноу си била задръстена, днешната младеж още на 5 години знае къде да гледа  Naughty

# 283
Аз бях смотана. Само волейбол ми беше в главата  Crazy

# 284
Бела, какво направи? Ходи ли на изпит? Нямаше дъждове, но беше мрачно и студено. Вече наистина свърши лятото. На мен нещо ми стана, за цяло лято ходих на плаж 5-6 пъти, но като знаех, че мога да ида когато си поискам, нямах желание, а сега като видях как изтичат измежду пръстите слънчевите дни и се юрнах, та в събота ми беше за последно.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт